Плочките пръскам с Райд, но при цветята не мога, а и сол ме е страх да сипвам там.
Отивам да ги изхвърля, но няма май да пръскам, че се заоблачи. Явно съм се докоснала до кактуса и сега ме боде навсякъде
.
.
, за да го измия. То колкото и да бяга човек от шетнята, все го застига някога. Мъжът ми е оставил закуска, ще хапна като се прибере ще пусне прахосмукачка и ще поотметнем задачите. Но като се върнем от почивка ще има и едно гранде почистване - стъкла, шкафове, всичкоооо. 
Има и такива от мемори пяна - те вече са, ако матракът ви е тръгнал да заминава, но има още хляб в него, също са много мекички и удобни.
Просто от време на време се налага да се поизчисти, се пак 
Подъртях вече и като сме двамата искам само да се возя. Карам като съм сама. Това с мотора де. С колата не могат и с пистолет да ме накарат да се возя. Там или съм шофьор или съм с мойта си кола.

. Опитах се да кача снимки от телефона, но нещо с разнера има проблем и излиза само част от снимката. Някой има ли идея как да го оправя.
Мен ме е яд, много, защото той работи такива смени, понеже някоя тиква си е чесала междукрачието, вместо да вкара малко мисъл, и е пуснала половината работници в отпуска на веднъж, не защото ситуацията е извънредна и се налага. Никаква логика няма в тяхната фирма (а не е никак малка). Просто му се чудя на търпението, Аз си бих камшика доста отдавна, когато простотията не беше в такива размери и пак ме докарваха до бяс.