Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 116
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 1 005
Джена, супер ама май няма да имаме време да минем оттам. Предишните ги взехме от Гърция от плажни магазини изкараха по две морета. Все ще станат.

# 1 006
Преживели сме няколко наводнения -поне веднъж годишно тук така вали, че старата дренажна система не миже да поеме водата.
Но карането тази вечер, напълно безотговорно от наша страна, отчитам го като голяма черна точка. Просто в такова време трябваше да си стоим в къщи.
Предполагам няма опасност, защото от работа щяха да ни евакуират веднага, но не е приятно. Рядко губя контрол над себе си, но като вкарах колата в гаража и започнах да плача. Толкова ме беше страх, особенно с всички тези надписи за покачване нивото на водата.
Не знам дали е апокалиптично, но е зловещо. А и от вън се чува някакъв много гаден звук, не мога да определя какво е.

# 1 007
  • Ямбол
Лили, я кажи кой боб, на коя фирма е вкусен и увира бързо? Че моите искат, а аз от магазин от много отдавна не съм купувала.
Ние продаваме боб Добруджанка на фирма Fiorre
Скрит текст:
Хубав е. И един, който ни носят производители, насипно, клиентите го предпочитат, а аз не го харесвам, че ме боли корем от него, но си трая. Wink

# 1 008
  • Sofia
Джена, супер ама май няма да имаме време да минем оттам. Предишните ги взехме от Гърция от плажни магазини изкараха по две морета. Все ще станат.
О,ще изкарат,разбира се  Peace. Не се спогодихме ние с акваобувките.Никак не са ни удобни.Купувала съм и неопренови, и гумени.Аз, нали не влизам във водата,не ми е проблем.Момчетата влизат с джапанките и после ми ги мятат на брега. Единствено от морските таралежи се тревожа, иначе не сме ходили на много каменисти гръцки плажове.
"Добруджанка" лоша няма  Mr. Green bowuu.

# 1 009
Ти пък, таралежите се преживяват, а и действат добре на дисциплината, момчетата сами излизат.

Тук има гадни медузи, че и смъртоносни такива. Аз си ходя с бутилка оцет на плажа Simple Smile.

# 1 010
Кате, как 5 неща на кръст ям? Нема такова нещо. Ето, днес отскочихме до Лидъл за стикита. Обзаведох се с пушен режимен бекон и довечера вечерята ще е пържен бекон с яйца. Всички ще са доволни.
Жаки, без да имам миялна(аз всъщност никога не съм работила с такава, но следвам логиката на пералнята), давам акъл да проверите дали мърсотии във водата не затлачват цедката и за това да не пълни вода.
Иначе искам да видя столовете! Браво на Мия! Дано да е от породата на обичащи готвенето Марийки.
След малко отиваме да караме колела, синът се тръшка, ама няма да го огрее.

# 1 011
  • Sofia
Оооооо,пренареждам програмата аз.Шетня-тц  Mr. Green. Само като споменах и ММ ме придума- абе,я си почини, нали скоро чисти  Whistling. Турям една манджичка на котлона (не знам каква-някаква,за обяд на младежа), отивам си на фитбол  и следоябд-МОЛ и кафепитие с една девойка  bowuu.

# 1 012
ТИТИНА,и това ще отмине.......

Нещо хубаво,ако ви се чете:
Скрит текст:
Всеки мъж е орисан да срещне веднъж в живота си своята вещица... Да, вещица - не принцеса. Принцесата е обикновено неговата фантазия за първата любов - ефирна, нежна, сладка, случила се вече... загубена, преживяна или все още витаеща наоколо. Принцесата чака да бъде намерена, спасена, качена на бял кон, заведена в царство... с една дума „глезла”. Вещицата! – това е онази, другата, неочакваната, жената, която даже не си е представял, че ще го омагьоса. Тя може всичко сама. Но до нея той се чувства силен и опасен. Тя няма нужда да бъде спасявана. Но му се иска да я спаси... от самата нея понякога. Тази, която го привлича като магнит, диво, страстно, безпрекословно,някак въпреки. Тя може да създава сънища, да руши светове, да рисува дъга. Тя може ненадейно да предизвика гневни, непознати сълзи или да го накара да мечтае за усмивката и. Тя го кара да диша вятъра в нейните коси и да я прегръща насън. Тя прави пръстите му нежни и устните му копнеещи. Тя оцветява мислите му в странно-лилаво и му измисля нови думи. Всеки сам си я усеща - неговата вещица. За другите тя може да е съвсем обикновена, малко хаотична или неясна. За него обаче тя е магия... или проклятие... Всеки мъж я среща веднъж в живота си – не всеки може да улови момента и да открие заклинанието, за да бъде негова наистина. Затова е вещица - танцува боса в огъня и носи пясъчна рокля в сънищата. Ако си я срещнал вече, твоята вещица, обичай я! Дори, когато не трябва, дори когато е лоша, дори когато не знаеш как и защо... Обичай я! И тя пак ще прави вълшебен света за теб!
Добавен преди 2 дни Харесвам този виц! 10 Преглед 

# 1 013
  • София
Добро утро!

Пия второ кафе с надеждата да се разсъня.
За ЛС-тата не знаех,че при новата версия не се виждат.
Вчера писах ЛС на съфорумка.Нямам отговор,но реших,че не е имала време или поради друга причина не ми е отговорила.
Сега проверих при мен как е в новата версия.До иконката,която съобщава за броя на новите отговори и следени теми,има иконка за ЛС-тата.
Иначе къде се проверява специално за ЛС-та?
Светалчо освен многото работа,която вероятно ще отметнеш в Банкя и да си починеш! Hug
Джена хубава програма си си спретнала.Аз имам да гладя и мисля да пусна някоя и друга пералня,но чакам моят младеж да стане.
Иска ми се да сдобия и със слънчеви очила,ама пусто много ги мисля,какви да бъдат.
Титина всичко ще бъде наред! Стискам палци да се нормализира ситуацията при Вас. Praynig

# 1 014
  • постоянно
Titina , радвам се , че сте се прибрали безаварийно . При над често стават наводнения от преливане на реката и една такава година едва не ме вдигаха с хеликоптер от работа . Всички пътища около нас се наводниха изведнъж и нямаше откъде да мина с моята малка кола без са не ме покрие до стъклото . А недай Боже да те повлече .... За щастие работя за Ферма и благодарение на тежката артилерия (огромни трактори ) ни закараха до дома . Доста хора изкараха от опасност колегите и до сега бабите Пт селото пекат курабии за тях 😜
Отиваме на разходна до една стара английска кула /замък -времето е чудно , термоса -пълен с кафе .
Даун за снимката като я качиш ти иска да я кропнеш. "Събери " я с пръсти да "влезе "в квадрата . И аз имах същия проблем .
Водните обувки и аз не харесвам , но ММ една мида да има в морето , ще се набучи на нея та заради него купуваме .
Светалчо, белката е лошо нещо . Ние също имахме и какво ли не правихме . Накрая пратих от тук едни машинки както се спомена и с тях изчезна .

# 1 015
  • дядовата ръкавичка
Трънче, много е красиво!

Титина, дано бързо се нормализират нещата при вас и няма тежки последствия!

Аз съм луда за освидетелстване. Другата неделя заминаваме на тъй дълго чаканото море и аз през час провервам по минимум 10 сайта с прогнози за времето. И страшно се депресирам, ако са лоши.

# 1 016
  • София
Много сте писали, не мога да ви изчета...

Вчера много хубаво си запълнихме деня. На обяд излизах с моята приятелка, с която взаимно сме си кръстници на децата. Разходихме се, направихме квартален шопинг и седнахме в едно заведение на езерото. Вечерта бяхме при кумовете ни на пълнен заек. Аз купих страхотен чийзкейк и си изкарахме супер. Обичам да ходя при тях, тъй като живеят в къща и вечеряме на верандата им.

Наближава и още една почивка, и се надявам да се разцепим в басейните. Обаче ми омръзна да събирам и оправям багажи. Айде събирането е лесно, но като се върнем ми тежи ужасно.

Сега ще ходим до майка ми, че ни е сготвила мусака и ще я вземем направо с тавата. После следва лично време за всеки, тоест любимото ми.

# 1 017
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Херче, може да се наложи и на мен да ми пратиш. Joy
Защото една приятелка, която има от тукашните, видяла мишката да стои върху машинката и да си чеше ухото.
Дай на първо време нещо упътващо - марка примерно, може синът ми по интернет да поръча.

Трънче, пропуснала съм аз, че имаш празник. Да си жива и здрава, да се радваш на живота! bouquet

Алечка, много ти благодаря за съвета мисля, че ще ми от полза. Ще накарам момчетата да вдегнат скеле и да намажат с този Бохемит.

# 1 018
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Джена, пратила съм ти ЛС.

# 1 019
Машинките за гризачи са добра идея, дано проработи.
Баща ми се бори месеци наред с 2 белки, които си правеха купон на тавана ни. Накрая ги уплашил до смърт, като ги издебнал няколко нощи и им светнал с фенерче в очите. Изнесли са се доброволно и повече не са се появявали Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт