Стига вече мама се клатушка,СЕПТЕМВРИ идва и е време бебе да погушка! ТЕМА 6

• 50 980
  • 905
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Честита София! На празник е родена принцесата. Да е жива и здрава!

Кросфейд, аз също съм така. Снощи и контракции засичах -40,16,10мин, ама нищо.. Утре съм на преглед, дано има развитие.

# 631
"Бодигард на убиеца" е филма. 😉 Не стигнахме до киното дори. Ха ха.😁
Бебчо е много лаком и само иска да суче.😂 Сега спи и ще се възползвам и аз да дремна. 😥

# 632
  • София
Еее ние го гледахме. Хубав е, ама не помогна Grinning

# 633
Раждането ,ще се окаже като момента със зачеването 😁 Случва се когато спреш да мислиш за него 😁😁😁😁😁

# 634
Симона май права ще се окажеш..😁 Аз нито веднъж през цялата бременност не се бях решила на кино пък да ходя ама на ..реших и родих хаха

# 635
Хахахах ами да 😂 Уж беше спекла малко последната седмица и тук няколко дни се успокои ,даде го на живот и ето резултата 😂 Спи на гърдата ти

# 636
Спи в легълцето хахя много е послушен 😁
Не плаче и си хапва доста добре,а и като гледам със Сънчо са първи приятели 😄😄

# 637
  • Стара Загора
Кросфейд, аз също съм така. Снощи и контракции засичах -40,16,10мин, ама нищо.. Утре съм на преглед, дано има развитие.
Ти поне имаш контракции да засичаш.
Аз нищичко не усещам.  Тук- там някоя по несвързан начин.
Вече съм пред рев, и ми е адска жегаааааа... Cold Sweat

# 638

Аз днес толкова много пишках сутринта, че си помислих, че са водитие. Ама все пак те не трябва ли да излезнат от само себе си, в смисъл без да се напъвам за тях? Малко глупав въпрос де, ама ... просто нетипично за мен много голямо количество изпишках на 2-3 пъти. Grinning
Водите не можеш да ги изпишкаш, нито изтичат при някакво напъване или каквото и да било усилие. Те изтичат спонтанно и нищо не може да ги спре. Обикновено се чува пукане преди това и те се изсипват от влагалището. Не очаквай някакви огромни количества, около чаена чаша са.

# 639
  • София
Момичета, доволни ли сте от дрешки на George, Next, Tu? Чувала съм добри мнения, а в една група във Фейсбук ги намерих на добри цени, че не ми се занимава аз да пазарувам?

# 640
На  Джордж вземам и съм доволна. Нз дали съм за пример,защото съм пазарувала 4-5пъти.

# 641
Ти поне имаш контракции да засичаш.
Аз нищичко не усещам.  Тук- там някоя по несвързан начин.
Вече съм пред рев, и ми е адска жегаааааа... Cold Sweat
[/quote
 4 дни преди термин и аз съм така, няма котракции, няма разкритие, бебо е добре, не му се излиза още, многоо ми е горещо, а съм на морето, док каза да се разхождам ама не става в тия жеги  едва дишам, излизам само вечер :/

Имам дрешки на   NEXT  сестра ми донесе от Англия, много свежи и хубави материи за момчета Simple Smile поръчвай !

# 642
Момичета, доволни ли сте от дрешки на George, Next, Tu?
Много са хубави. На мен баща ми ми ги носи от Англия за децата, донесе и за бебето.

# 643
  • Варна
Нови бебета?

# 644
На мен утре ми е терминът, но ни вест, ни кост от контракции. Но от вчера съм в чуденка и искам да питам майките с второ/трето дете. Има ли смисъл да ходя в болницата преди да ми изтекат водите. Живея близо до родилното - за няма и десет минути ще съм там. Първият път като раждах отидох с уж редовни контракции на пет минути, но повече от 20 часа бях с два см разкритие. Голяма мъка в болницата. Чак като ми се спукаха водите и започна разкритието да се увеличава и за 4-5 часа родих. Та се чудя сега. Има ли смисъл и при редовни кнотракции без изтекли води да ходя до болницата?

Общи условия

Активация на акаунт