Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 65

• 91 085
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Момичета защо иизписват преднизолон  F по време на стимулация

Аз го пия при подготовка за ЗЕТ. Док ми отговори "ще лъжем организма ти, че не си бременна".

# 31
Запис и от мен...мътя си тук 8 яйчица, хормоните са наред. Евентуално пункция в сряда.
Момичета, кажете как се справяте с ефекта на хормоните....имам предвид онова особено усещане, че искаш да махнеш главата на всяко двукрако същество около себе си....или само аз съм така Wink
Взех си Бахови капки за стрес и пия едни води тук...на поразия....Grinning

# 32
Лично аз проблем не съм имала с нервите по време на стимулация. Напротив летя от кеф че действаме и се вълнувах всяка една секунда. Нервите при неуспех са в пъти повече. Нервите, че се отлага процедура по една или друга причина... Безсилието тормози повече. Всичко е в главата. Хормоните бушуват и при тинейджърите и те са с необясними промени в настроението. Не е от стимулацията. Мисли ведро, всичко е наред.
То като цяло средата в българското общество е дразнеща. Ама това си е друга тема за новинарските емисии Close

# 33
При мен проблемът беше, когато слагах Кринон. Бях се подула като балон, гърдите ми щяхя да се пръснат и всичко ме дразнеше. Исках да разстрелям всеки, който видя.

# 34
  • Варна
И аз си слагам Кринон, но вечерта. Така започнах по грешка от началото и док каза така да продължа. Днес ми е 7 ден след трансфер и нямам никакви симптоми - нищо, нито гърдите, нито раздразненост, нищо Sad незнам какво ли означава...... Док каза да пусна кръвен на 10 ден и ще видим Simple Smile

# 35
nikolaja, всичко е субективно. Аз дори бях отписала една бременност, защото гърдите ми спряха да ме болят и да са чувствителни, а седмица по-късно видяхме пулса.
Успех! HugKissing Heart

# 36
Николая,стискам ти палци.Аз не се сдържах и още на 6ти ден направих с вътрешната уговорка,че ако е отрицателен няма да му вярвам,а ако е положителен е от овитрела.😂

# 37
  • Варна
Благодаря ви момичета Hug щях да ви питам има ли значение дали трансфера е бил на 3 или 5 ден в броенето до теста? Или просто трябва да са минали 10 дена минимум?
Другото, което ме притеснява е, че вчера ходих в мола Sad за един подарък за рождения ден на племенничката и сега не спирам да мисля да не би да съм лепнала някой вирус Sad защото от вчера изпитвам нещо много странно все едно ми се яде, а пък ми е кофти от всякаква храна и като почна да ям бързо ми става тежко Sad
 Извинявайте за дългия пост 😘

# 38
Здравейте на мене ми е 9 ден след трансфер и нищо не чуствам нито раздразнение, нито гадене нито гърдите са ми чуствителни, но утре ставам и отивам рано в лабораторията

# 39
Николая, трансфер на 5- дневни не съм имала, но с доста четене из форума знам, че тест спокойно може да се направи на 7- 8 ден, а при тридневни - на 10-ти. Simple Smile
Нищо няма да ти стане от разходката в мола, разбира се наблюдавай се и ако наистина си хванала някакъв вирус, консултирай се с д-ра ти.
Успех с трансферите, момичета Hug

# 40
  • София
Момичета, имате ли идея как и къде мога да намеря д-р Сигридов - виждам, че вече май не е в Майчин Дом. Пише на места Св. Петка, Малинов и Надежда...не мога да се ориентирам.
Благодаря!

# 41
В Св. Петка е до 20ДКЦ в Красно село. В нета има телефони, звънни и питай, че в други теми говореха за дълъг болничен...

# 42
  • София
След катастрофата, в която е участвал през юли, нищо чудно...но ще пробвам.
Мерси, Електра! Simple Smile

# 43
  • София
Сигридов приема в Света Петка и не е излизал в дълъг болничен. Обадете се и си запишете час, че се чака много.

# 44
  • София
Delisardeli, пробвам от сутринта по телефоните на МЦ Св. Петка - никой...
Мерси все пак!

Общи условия

Активация на акаунт