Какво повече НЯМА да купя - тема 11

  • 133 766
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
  • София
  • Мнения: 1 832
Дано греша за ЕлБи - то.

# 481
  • Мнения: 24 069
Превръзките Always Ultra в икономичните пакети (двойно или четворно количество) са с по-лошо качество от тези в единичните пакети.

# 482
  • Мнения: 9 865
Аз тъкмо започнах да купувам освен Боженци и ЕлБи, точно в тази тема четох много хубави отзиви. Хареса ми и на мен, както и овчето сирене също (краве не обичам) и засега съм доволна, но ние го изяждаме бързо и трудно ще забележа дали мухлясва.

# 483
  • Мнения: 20 893
Дидиела, може ли снимка или линк за дм ската т. хартия?
https://www.dm.de/sanft-und-sicher-toilettenpapier-recycling-4-l … 010355274687.html
нещо такова изглежда- 8бр. за 4.99лв-трипластова-200парчета
Мерси!

# 484
  • София
  • Мнения: 1 832
Аз бях забравила чаша в хладилника, разредено с малко вода. След доста време, може би поне десетина дни имаше мухъл отгоре.

# 485
  • Мнения: X
Това че мухлясва бързо е добре, значи няма консерванти. Много по-лошо е ако не мухлясва и не се разваля дълго време хах, как не се сетихте Simple Smile)
Вече съм фен  на Елби Smiley

# 486
  • Варна
  • Мнения: 25 824
Не би ли трябвало просто да стане по-кисело без да мухляса?

# 487
  • Мнения: 448
Аз пък харесвам киселото и прясното мляко на Елби. Не само на вкус, но и това, че се развалят доказва, че са по-истински. Иначе почти всички други марки ако са запечатани, месеци след срока им си изглеждат по същия начин. Това не е предимство за мен.
На вакуумирания им кашкавал обаче не съм фен. Не мога да кажа истински ли е, ама не ми е особено вкусен.

# 488
  • София
  • Мнения: 1 832
Не би ли трябвало просто да стане по-кисело без да мухляса?
И аз така мисля.

# 489
  • Мнения: 269
Истинското кисело мляко не мухлясва, а вкисва. Ако е неотворено, т.е. стои под вакуум, не се променя за дълъг период от време. Само полезните бактерии измират.
Мухлясването е от некачественото прясно мляко, а и понеже няма консерванти, за последното предполагам.

# 490
  • София
  • Мнения: 1 832
Прочетох малко по въпроса и стигнах до извода, че може и да е, защото беше разредено с малко вода. Влажността допринася за появата на мухъл. И сигурно защото беше открито, в чаша. В кофичката, от която съм взела млякото не беше мухлясало.

# 491
  • Мнения: 239
Овче мляко Фермер, ето такова:

http://dahapna.co.uk/image/cache/data/products/9959-500x500.png
Млякото е кисело, но е някакси странно мазно. Отворено почти не отделя никаква вода в буркана. Поставено в хладилника на много ниска температура, не става ледено, както истинското мляко, а стои почти топло, като кремче, не се изстудява.
Това ме навежда на мисълта, че има някаква чужда мазнина добавена вътре.

Последна редакция: вт, 14 ное 2017, 17:09 от blabla7

# 492
  • Плевен
  • Мнения: 584
Най-вероятно има от палмовата мазнина, която е най-вредна. Разгражда се при температура над 40 градуса, представете си за какво говорим тогава.

# 493
  • София
  • Мнения: 31 402
Дано греша за ЕлБи - то.
Аз също писах преди няколко седмици отрицателно мнение за ЕлБи.

# 494
  • Мнения: 13 595
В момента изпробвам Selpak, беше на промоция във Фантастико - чисто бяла, без аромат, мекичка е и ролките са големи и плътно навити, само акуа-тюба ми липсва Simple Smile.
Много е хубава!

Кисело мляко купиме наведнъж 8-9 вида, опитахме по малко от всички и вече купувам само "Елена". Като ги сравняваш по едно и също време, някои се оказват направо гнусни на вкус.

Общи условия

Активация на акаунт