Какво повече НЯМА да купя - тема 11

• 133 732
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
Като стана въпрос за продукти за коса, тази маска ми направи алергична реакция, която трябваше да лекувам с урбазон ....
Повече никога не бих купила продукт на марката

# 466
Сигурно от 5 г не бях купувала Нестле лайън, дояде ми се, ама е станал толкова гаден. Един отвратителен шоколад отгоре, безвкусно и ужасно. Никога повече.

# 467
  • на Мелмак
Аз спрямо Милка съм така.
Също и от Айко, взех мебели и осветителни тела .
И от двете покупки съм изключително недоволна.
Не изкараха и 6м. 😈

# 468
Аз използвам на здраве шампоаните и балсамите. Първо си взех с хума, сега с активен въглен и съм доволна. Редувам здраве с един уж професионален за мазна коса. Имах рана, която от здраве-то мина.

# 469
Сигурно от 5 г не бях купувала Нестле лайън, дояде ми се, ама е станал толкова гаден. Един отвратителен шоколад отгоре, безвкусно и ужасно. Никога повече.
Точно го пробвах, отврат е, нито маслен вкус, нито изобщо някакъв вкус.

# 470
Кисели краставички на Крина- пихтиести и гадни.

# 471
  • гр.Пловдив
Тоалетната хартия Емека тотално вече не е това,което беше в началото ...отказвам се окончателно да я купувам

# 472
Тоалетната хартия Емека тотално вече не е това,което беше в началото ...отказвам се окончателно да я купувам
Ние в къщи и при майка ми не я къпуваме от доста време също. Страшни сърбежи получаване всички жени,ужасна е.

# 473
  • Варна
Прекалено ароматизирана и това ужасно дразни особенно чувствителната кожа... То искат да постигнат някакъв ефект но не им се получава от поне две години не съм я купувала след такъв проблем

# 474
Аз въобще избягвам ароматизирани хартии, както и много цветни. В Хит има една Цева Ексклузив, много ми е любима, за разлика от Делукс-а, която е като шкурка твърда и вече не я купувам. В момента изпробвам Selpak, беше на промоция във Фантастико - чисто бяла, без аромат, мекичка е и ролките са големи и плътно навити, само акуа-тюба ми липсва Simple Smile.

# 475
  • София-в сърцата на моите деца
Ние в къщи и при майка ми не я къпуваме от доста време също. Страшни сърбежи получаване всички жени,ужасна е.
Купувайте си рециклираната тоалетна хартия от DM -тя е без избелители, ароматизатори , оцветители и е щадяща кожата.

# 476
Дидиела, може ли снимка или линк за дм ската т. хартия?

# 477
  • София
Кисело мляко Елби. Мислих си, че е все още добро, но мухляса в хладилника. Зная, че киселото мляко, ако мухляса значи има примеси.
ММ е купил голям пакет Емека!

# 478
  • София-в сърцата на моите деца
Дидиела, може ли снимка или линк за дм ската т. хартия?
https://www.dm.de/sanft-und-sicher-toilettenpapier-recycling-4-l … 010355274687.html
нещо такова изглежда- 8бр. за 4.99лв-трипластова-200парчета

# 479
  • София
Кисело мляко Елби. Мислих си, че е все още добро, но мухляса в хладилника. Зная, че киселото мляко, ако мухляса значи има примеси.
ММ е купил голям пакет Емека!
Странно. Вчера МП подкваси домашно краве мляко точно с ЕлБи и стана страхотно. Досега не се е случвало с другите марки кисело мляко да се получи толкова хубаво и вкусно домашно кисело мляко. Ако млякото е с примеси, обикновено не ни се получава изобщо киселото мляко...

Общи условия

Активация на акаунт