Какво повече НЯМА да купя - тема 11

• 133 869
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
Телешки салам на фирма Ивет...
Пълен боклук
Всички телешки салами са боклуци, не купувайте.

# 346
  • Countryside
Телешки салам на фирма Ивет...
Пълен боклук
Всички телешки салами са боклуци, не купувайте.
На Попов е хубав. Не коментирам какво месо се ползва, понеже няма как да знам. Но на вкус и състав(от месо) е ок. И Хамбургския и той е хубав.

# 347
  • София
И сега какво се оказва-наред са само маслото на Вълчев от 250 грама и маслото на Белииса?!
Маслото на баба на село,си е най—хубавото ако питате мен 🙌

# 348
Къде са тия баби на село вече, няма ги.

# 349
Меко казано ужасно !

# 350
  • София
Меко казано ужасно !

Освен името .... друго какво !?

# 351
  • Плевен
Успяха да ме Отвратят от киселото мляко на Олимпус.....
Тъй както си беше хубаво, изведнъж започна да има вкус на свинска мас...

# 352
Успяха да ме Отвратят от киселото мляко на Олимпус.....
Тъй както си беше хубаво, изведнъж започна да има вкус на свинска мас...

Нищо чудно. Всичко хубаво го развалят на пазара. Щом се наложи дадена марка на продукт на определена фирма, веднага тя снижава качеството на този продукт!

# 353
Меко казано ужасно !

Освен името .... друго какво !?
???
Писала съм, че е ужасно ... и вкус и аромат ...

# 354
В Пловдивската верига " Триумф" продават на витрина сирене Балканджийско- не знам кой му е производителя, но също е ужасно- солено, тричаво и ужасно на вкус. След термична обработка става още по- гадно/ половинът се подлъгал, че е на промоция.......,та  и баницата и  гювечетата отидоха към контейнера/.
А, за маслата- щом Вълчев и Белийса-та са обявени за добри, не ща изобщо да я чета тая класация/ и двете са ужасни, според мен/.

# 355
  • Тра-ла-ла
Никога краве Сирене "Саяна". Гадно на вкус и рехаво. Подлъгах се и аз по промоцията.

Последна редакция: пн, 23 окт 2017, 01:22 от Джулая

# 356
  • оттам, откъдето започва България
Кашкавал "Пършевица": https://www.google.bg/search?q=%D0%BA%D0%B0%D1%88%D0%BA%D0%B0%D0 … rc=Gxh5pi96xNiIHM:
Отвратителен, а кг струва към 19 лв.

# 357
Аз при сиренето си имам една, най-много две марки фаворити и си купувам от тях. Въбоще не се връзвам на промоции, хвалби, реклами и т.н. Маслото също така, купувам или френско или "немско", дето се оказа, че е българско де...

# 358
  • София
Аз при сиренето си имам една, най-много две марки фаворити и си купувам от тях. Въбоще не се връзвам на промоции, хвалби, реклами и т.н. Маслото също така, купувам или френско или "немско", дето се оказа, че е българско де...
Същата работа. От основните продукти купувам по 1-2 марки и не се подлъгвам вече по хвалби и промоции. По този начин хвърлям по-малко продукти. По едно време хвърлях толкова много хран. продукти, че нямам думи. Купувам даде марки докато не ги развалят, както е писала Jennifer_w. Стане ли популярна и хвалена марката, разваля се качеството и започвам да търся отново на пазара продукт, който би ни се харесал вкъщи.

# 359
Аз така прекратих да купувам сиренето на Маджаров, след като ми хрускаше като тебешир вътре и разбрах, че това е съставка за изкуствено бързо зреене.

Общи условия

Активация на акаунт