Какво повече НЯМА да купя - тема 11

• 133 951
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
Маслото страшно е поскъпнало. Вчера бях в Метро и нямаше под 6,50 лв. за 250 гр.

# 376
Маслото страшно е поскъпнало. Вчера бях в Метро и нямаше под 6,50 лв. за 250 гр.

отдавна е така ... аз забелязах , че яйцата са поскъпнали .. за последните 2 месеца 2 пъти се е увеличавала цената

# 377
   Всички хранителни продукти поскъпват доста. Да не говоря за лекарствата.

# 378
  • Варна
Да, нямам нищо против промоциите, но и аз купувам две марки сирене и до там. Та като отида в Лидл се затруднявам, не купувам техните, но отскоро зареждат Верея, та взимам от него, въпреки че не ми е фаворит. Да ми препоръчате хубаво кисело мляко? Напоследък нещо не попадам на свестни.
Никога повече няма да взема сирене Верея от Лидъл, на толкова отвратителен продукт отдавна не бях попадала  Sick

# 379
отдавна е така ... аз забелязах , че яйцата са поскъпнали .. за последните 2 месеца 2 пъти се е увеличавала цената

Преди месец купувах от немското масло в Метро /май с краварката беше/ и 4 бр. х 250 гр. бяха 13 лв и нещо, горе-долу по 4 и нещо едното. Сега нямаше под 6,50 и то най-смотаните.

Има едно насипно на Метро /във вакуумна опаковка по 500 гр./, една опаковка беше 20,99 ст., т.е. 41,98 лв./кг.  Shocked Shocked Shocked Shocked

# 380
Майка ми пазарува главно от фантастико, защото ѝ е много близо и казва, че редовно нещата, които са на промоция "не били вкарани в компютъра". Ей, колко мразя да си смятам всичко до стотинка, защото някой може да ме излъже Rage
Много ме е яд така, лошото е, че аз не се отказвам и ако веднъж ги хвана, ще стоя и на всеки ще казвам да си смята нещата, ще разлепя навсякъде из квартала. Много мразя такива цигании.
Имаше в една сладкарница чашка с надпис "за силикон", там оставих парички, но на такива тъпи номера как да оставиш/не се заядеш и нещо такова.
Знам, че е пресилено, но много ме натъжават и ядосват такива неща.

# 381
Скрит текст:
Харесвам Боженци, но е със сухо мляко, трябва да се има предвид. Но на мен ми е вкусно.
Постоянно взимам и други млека за проба и нищо не ми харесва като вкус повече от това.

Какво лошо има в сухото мляко? извинявам се за тъпия въпрос, но не разбирам.
Скрит текст:
И на мен ми харесва Боженци, също Балкан 1 л в зелените бутилки и ЕлБи от техния магазин.
За мен лично - нищо, но има хора, които искат млякото да е без сгъстители, затова го споменах.
Откога сухото мляко е сгъстител?!
ОК, за каквото там го ползват в киселото, за вдигане на маслеността или каквото и да е... може би имах предвид "подобрители" или "добавки".

# 382
  • Стара Загора
Повече няма да купя "сок" Ciao.

# 383
А аз сок Joucy,какви киселини получавам...Както и 100%-вия сок мултивитамин на K-Classic,хем киселини,хем веднага урината ми става с цвета на сока!Ужас

# 384
А аз сок Joucy,какви киселини получавам...Както и 100%-вия сок мултивитамин на K-Classic,хем киселини,хем веднага урината ми става с цвета на сока!Ужас
Яко е наблъскани с химикали. То да го ползваш за боя за яйца.

# 385
сок банан на капи.....има вкус на сироп за кашлица

# 386
  • Стара Загора
Сега купуваме тези на Queens по 2 литра, често са на промоция, и са добре за сега.

# 387
  • София
сок банан на капи.....има вкус на сироп за кашлица
Сок банан само на Флорина купувам, другите не струват, или са воднисти или нямат изобщо вкус на банан.

# 388
  • до най-прекрасния мъж
Седалка с капак за тоалетна чиния на Wenco. Покритието се обели за 2 месеца, а пластмасовите части взеха да падат малко след това. А не е евтина - 55 лв. се изръсих за нея.

# 389
  • София
Майка ми пазарува главно от фантастико, защото ѝ е много близо и казва, че редовно нещата, които са на промоция "не били вкарани в компютъра". Ей, колко мразя да си смятам всичко до стотинка, защото някой може да ме излъже Rage
Много ме е яд така, лошото е, че аз не се отказвам и ако веднъж ги хвана, ще стоя и на всеки ще казвам да си смята нещата, ще разлепя навсякъде из квартала. Много мразя такива цигании.
Имаше в една сладкарница чашка с надпис "за силикон", там оставих парички, но на такива тъпи номера как да оставиш/не се заядеш и нещо такова.
Знам, че е пресилено, но много ме натъжават и ядосват такива неща.

По-скоро нещата ,които уж са на промоция са със сгрешен етикет .Това във фантастико се случва редовно ,очите трябвА да са ни на 6.

Общи условия

Активация на акаунт