НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 117

• 67 494
  • 799
  •   1
Отговори
# 585
Браво, Кате!

# 586
Браво, Кате! След месец ще се харесваш още повече!

# 587
  • Sofia
На 9.08. Започнах и днес ми е ден за теглене.
За месец - 2кг и -2 см от обиколки.При ръст 154 и в момента 53.600 се чувствам прекрасно, продължавам на режима без да се вманиачавам, защото и да не сваля повече не ми е проблем.

Поздравления, Екатерина!  bouquet

# 588
Благодаря ви, момичета Hug
Маре, ако след още 1 месец сваля още 2 см обиколки, ще е предела на сваляне.Под тези см не изглеждам ок, предвид 43-те ми годинки Wink

# 589
Ще видим! На знаеш, че сега губиш само мазнинки. Значи мускулите се запазват и ще се оформи тялото.

# 590
Ще видим, Марче Heart Eyes

# 591
Поздравления, Екатерина. Дано и след месец резултата да те удовлетворява.

# 592
  • София
Ekatеrina Поздравления!

Момичета, имам нужда от помощ. Откъде купувате пресни боровинки и горски плодове и ориентировъчни цени, ако можете да дадете. Днес взех боровинки и къпини от Кауфланд, но едната опаковка е 125 грама и бяха близо 3 лв. Confused

# 593
Аз взимам замразен микс от Лидъл. А пресните боровинки на нашия пазар (малко градче) започнаха от 6 лв. и казаха, че ще пада цената им.

# 594
Маре, вкусни ли са замразените?

# 595
Оооо, да. Моя микс е касис- червен и черен, боровинки, къпини и малини. Взимам от седмицата с ХХЛ. Тогава е най- изгодно. Щерката ги яде замразени. Аз леко размразявам и допълвам със заквасена сметана и малко чия.

# 596
Ммм, тенкс, ще купя.

# 597
  • на Мелмак
Честито за резултатите, Кате 😊
Аз се върнах от почивката с коремче, но пък без промяна в другите обиколки. И малко теглото на горе, но това го очаквах.
ММ много се впечатли от резултатите от този режим и на мрънкането ми за корема ми викаше -сега с мазното като се приберем, ще се оправиш 😂.
На мен проблем ми бяха колената, които бяха доста зле изглеждащи , след един проблем с отоци и състояние на т.нар. "слонски крака ".Правих упражнения, масажи -дрънци.😊
Краката ми бяха почти нормални, корема в 6-ти постоянен. Килограмите 3-5 отгоре.
От както съм на този режим , само за месец колената ми станаха почти нормални. Спокойно си нося рокли, което преди не ставаше. Сега вече ще си купувам с кеф. Целулита по краката е почти невидим, корема прибран, не плосък, но нормален. Супер съм доволна 😊.
Много интересни рецепти пишете, но аз поради липса на време карам горе -долу на едно и също и често на фаст, защото като се натъпча към 3-4 следобед и после не ми се яде.
Сега съм с един кг отгоре, но изобщо не ме притеснява на общия фон 😉.

# 598
  • На брега на реката
Кате, поздравления за добрите резултати.
Аз реших да се претеглям, веднъж месечно. Тия дни имах малки нарушения, щото имахме няколко хубави повода, но не е болка за умиране. Панталоните си хлабеят все повече и повече и това ме радва.

# 599
  • Варна
Като ви чета , имам чувството ,че аз съм на различен режим  Whistling Прегрешенийца, отпускане , това , онова и дрехите ви хлопат. Аз вчера исках да си купувам дънки, от известно време си купувам един и същи модел , от едно и също място, нямаха моя размер ,та се засилих на 1 размер по-малък, еми нъцки, не ми станаха. Нищо не ми се е оХлабило на мен  Crossing Arms

Днес отчет - за последните 2 седмици нито грам.

Общо взето положението е :
1 седмица минус 2.7 кг.
1 месец минус 3.9 кг.
45 дни минус 4 кг.

Мерките / на обиколки / , другата седмица .

Та, при мен режима е повече за задържане на тегло, отколкото за сваляне . Ще му дам шанс още две седмици, после ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт