НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 117

• 67 412
  • 799
  •   1
Отговори
# 750
Amour, аз мога и без сметана. Просто си мислих, че е задължителна...... Simple Smile Няма вече да я купувам.

Айнщайн, според мен всичко трябва да стане постепенно с храната, особенно намаляването й.

# 751
Аз мисля че ако жената си похапва сладичко и хляб+ мазнини, ще качи. По добре почнете с изключване на хляба.

# 752
  • Варна
Аз мисля че ако жената си похапва сладичко и хляб+ мазнини, ще качи. По добре почнете с изключване на хляба.

Така е! За момента смятам да й оставя храненето както е,но без сладки неща и хляб и после постепенно ще увелича мазнините.

# 753
Хепи е права...

# 754
Да, ох от телефона ми е супер трудно да пиша, но не се стърпях. Всичко което си пишете тук е много добре, но вече си знаете без сладко, плодове и хляб в никакъв случай. А човек без нагласа и мотивация, ако захване режима отгоре отгоре и непостоянно, със сигурност ще качи. Правилно си решила без хляб и сладко и газирано като за начало. Ако й приготвяш разнообразни здравословни закуски без хляб много ще я улесниш откъм преминаване към режим. На мен лично закускатс ми се струва голям препъникамък.

# 755
  • Варна
Да, ох от телефона ми е супер трудно да пиша, но не се стърпях. Всичко което си пишете тук е много добре, но вече си знаете без сладко, плодове и хляб в никакъв случай. А човек без нагласа и мотивация, ако захване режима отгоре отгоре и непостоянно, със сигурност ще качи. Правилно си решила без хляб и сладко и газирано като за начало. Ако й приготвяш разнообразни здравословни закуски без хляб много ще я улесниш откъм преминаване към режим. На мен лично закускатс ми се струва голям препъникамък.

Ох,че и да й готвя Joy Надявам се да се мотивира,че наистина има нужда от отслабване. Проблемът й е ,че работи до десет и вкъщи яде 10 и 30 и отива на телефона из фейса. Понякога вечер става да си хапва,защото въглехидратите не засищат за дълго

# 756
Айнщайн, извинявай за личния въпрос, но колко години е майка ти?
После ще ти кажа защо питам.

# 757
  • Варна
Айнщайн, извинявай за личния въпрос, но колко години е майка ти?
После ще ти кажа защо питам.

Преди 2 дни стана на 42г.

# 758
Значи не е стара и "задръстена". Просто й дай да прочете темата. Така и така си рови в него. Иначе ти си й нагледен пример, че този начин на хранене действа. Давам съвет като начало да накупиш позволени неща, които да заменят похапването на въглени- кокосови стърготини, какаови зърна, ядки, тахан, маскарпоне....

# 759
  • София
Ще стане! Като бях в 10ти клас, моята майка се запали покрай мен с диетите, тогава беше модерна "Сила за живот". Отслабна повече от мен, взе да ми носи дънките, че и да й хлопат! Като ученичка стана, целия гардероб си смени. Но беше много стриктна, прочиствания си правеше редовно. Например 5 дена ядеше само печена тиква, и чай.

# 760
Дойде сезонът на тиквата. И аз я обожавам!
Печена, полята с кокосово масло, отгоре орехови ядки и до нея заквасена сметана или маскарпоне. Мляс.

# 761
Аз да ви се похваля, че всяка сутрин се меря на кантара и съм с няколко грама по лека, което за мен е суууупеер и през деня, вечер и сутрин корема ми не е така подут и не ми е тежко. Жалко, че не мога да спортувам, защото всичко щеше да е перфектно.

# 762
  • Бургас
Днес за първи път в живота си ядох яйца със сланина. Ми то много вкусно се оказа  Heart Eyes
В Билла тази седмица има сланина на промоция, мнение за нея имате ли?

# 763
Какъв подсладител ползвате при приготвяне на десерти с печене?

# 764
  • София-Младост
Мед ползвам понякога, но до сега освен един кекс друго не съм правила. И него го сложих на готовия кекс, а не преди това.

И аз има въпрос...вече на второ кисело мляко при хранителната стойност пише...въглехидрати, от които захари...4.4 г/100г продукт. Това е на днешното кисело мляко 4% масленост, което си купих за обедните тиквички...
Това означава ли, че му добяват някаква захар наистина? Закото мин.седмица погледнах млякото на друг производител...не пишеше нищо за захар.

Последна редакция: пн, 18 сеп 2017, 13:15 от Ала-Бала

Общи условия

Активация на акаунт