Кюретаж и забременяване след това - тема 74

• 54 395
  • 764
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив / София
Много сте изписали.
Не съм отваряла от няколко дни.

Аз бях на преглед мин.четвъртък, първи след абразиото. Лекарката каза, че всичко е наред. В левия яйчник имало някаква хеморагична структура. Каза, че вероатно там е имало доминантен фоликул.
Иначе аз си поисках микробиология. Просто усещах, че има нещо. И излязоха стрептококи Angry
Сега пак антибиотик. За два месеца два пъти.

След това съм решила да си пусна изследвания за мико и уреаплазма, както и за хламидии. А също и за вит.Б12.
Освен, разбира се, тромбофилиите, които още си чакат да ги направя.

Тия NK клетки изобщо не ми е ясно какво е. Не знам, да ги изследвам ли и тях. С кръв ли се изследват?

# 481
Някой да ми разясни за този Антифосфолипиден синдром? Защо,кога и т.н.

# 482
НК клетките с кръв венозна гледай да един път да е всичко да не те дупчат много
dydito аз съм с фосфолипидноя синдром,днес излязоха и тромбофилиите сега трябва да направя и ACE  и фактор 13 ......на аспирин оставам за сега и мерилирана фолиева

# 483
Ох..от няколко дена не съм си пила аспирина, много ги забравям тези хапчета Sad Някой пил ли е Унирекс? Реших да го пия всеки ден...
Някой ако знае нещо, ще съм благодарна да сподели.
Като ви чета колко неща си изследвате, а аз само една тромбофилийка....кой знае още с какво съм бъкана...

# 484
Антифосфолипидният синдром има ли някаква предразположеност или симптоматика?

# 485
Антифосфолипидният синдром има ли някаква предразположеност или симптоматика?

Не знам четох четох и в един момент главата ми стана каша от всичко на куп сега и тромбофилиите...заради форфолипидния ми назначиха аспирин....

# 486
  • София
Мисля, че това е така наречената придобита тромбофилия.Т.е  нямаш генетична предразположеност, но по някаква причина са се появили тези антитела. Бях чела преди, защото генетикът в МД ми беше препоръчал да ги изследвам, но вече не помня.
А и така или иначе съм на терапия с хепарин.

# 487
Момичета, излязоха ми генетичните- няма аномалии, Даже не са посочили 1 към нещо си, а само, че са както трябва.  В тази връзка ви поръсвам с розов прашец Simple Smile
Иначе болките си се оказаха контракции и ако не ги овладеем до края на седмицата ме вкарват в болницата.  Засега съм на магнезий и но-шпа.

# 488
Момичета, излязоха ми генетичните- няма аномалии, Даже не са посочили 1 към нещо си, а само, че са както трябва.  В тази връзка ви поръсвам с розов прашец Simple Smile

Няма по-добра новина от тази, радвам се много. Все така здравичко да расте Heart

Последна редакция: вт, 03 окт 2017, 16:01 от CatGirl

# 489
  • Sofia
Зиа1, прекрасна новина! Аз съм изследвала само тромбофилия,  мислех и антифосволипидни тела , но навсякъде четох ,  че  терапията е еднаква, АП и хепарин.

# 490
Зиа1, прекрасна новина! Аз съм изследвала само тромбофилия,  мислех и антифосволипидни тела , но навсякъде четох ,  че  терапията е еднаква, АП и хепарин.
Да но се взимат под внимание и двете за да се прецени дали да е само аспирин или +хепарин.Днес пуснах и АСЕ и фактор 13 иначе  съм херерозигот по Pai и MTHFR, като излязат ще се разбере дали ще го влючат

# 491
И аз съм изследвала тромбофилия,НК клетки и сега се чудя и за този фосфолипиден синдром.

Зиа,браво,страхотна новина!
 Поръсини,дай Боже всички да се похвалим скоро с такава радост!

# 492
И аз съм изследвала тромбофилия,НК клетки и сега се чудя и за този фосфолипиден синдром.

Зиа,браво,страхотна новина!
 Поръсини,дай Боже всички да се похвалим скоро с такава радост!
Направи го!

# 493
За АФС само АФА ли се изследват или в комбинация с друго?

# 494
Каква е цената на това “удоволствие”?!
Намерих!
Ще го изкоментирам дали да го пусна с някой от лекарите ми.
Почвам да се чудя вече с тези изследвания докъде мога да стигна.

Последна редакция: ср, 04 окт 2017, 10:17 от dydito

Общи условия

Активация на акаунт