Кюретаж и забременяване след това - тема 74

• 54 393
  • 764
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, излязоха ми генетичните- няма аномалии, Даже не са посочили 1 към нещо си, а само, че са както трябва.  В тази връзка ви поръсвам с розов прашец Simple Smile
Иначе болките си се оказаха контракции и ако не ги овладеем до края на седмицата ме вкарват в болницата.  Засега съм на магнезий и но-шпа.

Браво за генетичните!!! Flowers Four Leaf CloverHeart
Стискам палци за контракциите, да ги овладеете! Hands Pray

# 496
  • София
Zia, страхотни новини за резултатите 💜💜💜 А за контракциите , дано ги овладеете, ако трябва и в болница и всичко ще е наред 👍👍
И аз се пъхам под розовия прашец ( 4 пъти все момчета )
Сигридов ми беше казал, че реално щом 4 пъти подред забременявам с момчета , имунната ми система изяжда женските хромозоми ( игрек май бяха за момиче) , ама дли е така......

# 497
  • София
Зиа, честити розови гащи! Да овладеете контракциите бързо...

За придобитата тромбофилия - те са около 5-6 различни неща които се изследват, но диагностицирането е трудно, защото са антитела и могат да се променят от месец на месец. По принцип се изследват ако нямате проблем в генетичните изследвания за тромбофилия, защото терапията е еднаква.

Десито, мернах те преди няколко страници, какво става с това твое ТСХ! Ако настоящия подход не действа, трябва да смениш или терапията, или ендокринолога. Пиши по-подробно кога и какво сте правили.

# 498
Относно това къде излиза по скъпо за изследвания,спрямо заплатите според мен няма смисъл да се спори,в Бг може и да не са толкова високи средните заплати,но със сигурност не са и толкова големи разходите,така,че всичко взаимно се припокрива.Но както и да е,тук когато отидох да се запиша за жк след 8 седмица (преди това на никой не си му потрябвал)си носих всички изследвания който си бях направила в Бг след загубата влючително и положителният тест за уреаплазма с надеждата поне да ни обърнат малко повече внимание,е не се случи.Казаха всичко е наред,това не го признаваме,бебето е защитено бля бля бля единствено ми казаха да си пия аспирин и ще се видим в след 12 седмица.Вчера бяхме на фм,слава богу всичко е наред,дано и занапред да продължава така,впечатление ми направи,че на базата на измерванията не ти казват дали изостава или избързва,казват всичко е в норма и това е,но аз като една истинска българка как така я веднага в чичо гугъл да намеря таблица адже ба тези размери на коя седмица отговарят на тази или...после се замислих колко по натоварващо е всичко това,не може ли просто да приема казаното и . ,а за някакъв вид изследвания нито дума. Спирам до тук,че стана много дългичко,за край обилно ви поръсвам със син прашец с пожелание много скоро всички да се похвалите с най прекрасната новина  Hug

# 499
Амии и терапия сменях и доктори, файда няма. До преди няколко месеца се беше качило на 15 и нещо, с терапия от 37,5мг еутирокс го смъкнах за месец на 7. След това продължих с  тази доза. На следващата контрола беше паднало на 5.54. Продължих с 37,5 мг. Преди месец с  тази доза излезе 6.65, т.е вече дозата идва слаба. Сега минах на 50мг. Надявам се да съм го смъкнала, утре ще пускам пак изследване, но пак не се чувствам особено добре. Вече незнам какво са правя. Само това ни спира да направим вливането и след това опити.
Чудех се как ще минат 6 месеца след К за нови опити, а ето че ще стане година и нищо....

Последна редакция: ср, 04 окт 2017, 17:30 от desito92

# 500
desito92 , много е неприятно, че заради един показател не може да просължите напред. Чудя се, ако съвременната медицина не помага, защо не опиташ с нещо нетрадиционно?
Контракциите ми са гадни /не болезнени, но стягащи и адски досадни/ и мисля, че са реакция на движението на бебчето, защото независимо дали седя или лежа, или вървя, те се появяват, не се влияят нито от магнезий, нито от но-шпа. Вече се тревожа и утре пак съм на лекар. Мисля,че преди малко за пръв път усетих ясно движение и коремът ми вече се втвърди, та мисля, че има връзка. Ще питам утре.

# 501
Bambolinka, това е и тересна теория за момиче/момче... при мен пък обсъждахме възможността моите загуби да са поради това, че може да не съм способна да износя момче и затова само момичета правя... кой знае... 
 Зиа, според мен е възможно да е от движението на бебето. При мен е хипер активно бебе и корема ми по цял ден се тресе. Понякога чак ми става тежко и искам да спре, че не мога да си намеря място и после и целия ми корем става на топла. Не знам защото е второ дете ли, но с първото не беше така.

# 502
И аз да се похваля от ФМ всичко е перфектно, доктора залага на момиче,разплаках че като чух,пак момиче .... 

# 503
  • София
Аз съм с някаква убеденост, че про предишната загуба съм била бременна с момиче.По принцип хич не вярвам в усещания, енергии и подобни Grinning Обаче още от началото бях убедена, че е момиче, раздадох всичко мъжко и все за момиче мислех. Сега при тази бременност пак си знаех, че е момче, както със сина ми.
Десито, с по-високата доза вероятно ще си го смъкнала.Аз съм на 25мг, като запопна да пия 50мг всеки ден и го смъквам ужасно много, стигам до 0.50 примерно. Но аз съм имала сако веднъж 11 TSH ...обичайно ако ми е високо е 3 и нещо.

# 504
Аз съм с някаква убеденост, че про предишната загуба съм била бременна с момиче.По принцип хич не вярвам в усещания, енергии и подобни Grinning Обаче още от началото бях убедена, че е момиче, раздадох всичко мъжко и все за момиче мислех. Сега при тази бременност пак си знаех, че е момче, както със сина ми.
Десито, с по-високата доза вероятно ще си го смъкнала.Аз съм на 25мг, като запопна да пия 50мг всеки ден и го смъквам ужасно много, стигам до 0.50 примерно. Но аз съм имала сако веднъж 11 TSH ...обичайно ако ми е високо е 3 и нещо.
бях убедена че е момче и сега мисля че лекаря греши....ще го видим след две -три седмици Wink за сега оставяме в розово

# 505
Съжалявам, че нарушавам забраната за нови попълнения, но май попаднах на точната тема... Копирам се от друга: 7г.с.7 дни бременна след инвитро - ембрионът не се развива. Отговаря на 6 г.с Трябва да се прекъсне. Потвърди го втори лекар по време на прегледа. Предложиха медикаментозно - Мифепристон+48 часа след него 2 таблетки през 4 часа Топожин.  Утре съм на 3-то мнение, макар най-вероятно да е отчаяно решение. Друг лекар ми каза, че  Мифепристона е изчерпан и изписват друго лекарство 3 пъти по-скъпо. Другото, което ме притеснява е, че днес ми е 56-ти ден след последната менструация, а в листовката пише, че е противопоказно след 49-ия ден. Sad

# 506
  • София
Малага, съжалявам че се присъединяваш към нас.
Още си в много ранна седмица, така че ако може да стане медикаментозно, ще е най-добре. Стискам палци всичко да мине добре и да се възстановиш бързо. Прегръдки!

# 507
Малага, съжалявам, че трябва да минеш през това. За съжаление аз нямам опит с медикаментозния аборт /моят беше с абразио/, но от прочените неща съм останала с впечатление, че той е по-добрият вариант. Най-малкото ще можете да започнете нови опити съвсем скоро.
Желая ти да не се задържиш много в точно в тази тема. Прегръщам те Hug

# 508
Здравейте, момичета! Резултатът от днес е ТСХ 3,59 и FT4 19,4. Радва ме това,че успявам да смъкна ТСХ. Миналия месец беше 6

# 509
  • София
Десито92, браво на теб, ето - смъкваш го малко по малко, съвсем скоро всичко ще е наред.

Зиа, desitoveee, Дези, Тонс, радвам се че всичко е наред при вас, развявайте по-често там розови или сини гащи - каквото ви се е паднало Simple Smile

Малага, твоите доктори какви следващи стъпки предлагат? Пускали ли сте кариотип? Имунологични?

Общи условия

Активация на акаунт