Кюретаж и забременяване след това - тема 74

• 54 369
  • 764
  •   1
Отговори
# 585
Тестовете за овулация на мен са ми положителни на 16-ти ден, а от фоликулометрията излиза, че е на 12-13-ти ден. Плюс това, единствените тестове, с които съм имала + тест за ову са Blue Dream. Не знам защо така се получава при мен с тия тестове Frowning1
Много момичета си ползват тестове за ову, които си им отчитат коректно

# 586
Днес ми е ден за въпроси: Искам да питам някоя от вас има ли котка? Помня, че когато получих кръвоизлива, в линейката ме питаха дали имаме котка. Трябва ли да се изследвам дали съм изкарала токсоплазмоза? Благодаря за отговорите!

# 587
  • София
С котката проблемът е да не й чистиш ти като си бременна. Иначе не е проблем да си карала токсоплазмоза, а ако си се заразила по време на бременността. Поне това съм чела аз.

# 588
  • София
Аххх, Bambolinka11, това е ужасно! Много съжалявам! 😢Силно гуш от мен и браво за позитивизма! 🍀
Исках да питам дали си изчислявате овулациите и как процедирате с бебеправенето. Аз не съм си правила тест за овулация, но този месец сме решили да има ежедневно бебеправене! 😂 Днес ни е втори ден..да видим до кога ще издържи милото! 😵

Благодаря ти за гуш Simple Smile  Гуш и от мен  Gift Heart
Един съвет от мен Mom of 3 , не се задълбадай с тестове за ОВУ и тем подобни . След първия аборт, толкова се бях побъркала на тая тема , правехме опити по 15 поредни дни и не ставаше и неставаше почти 6 месеца, след като ни бяха дали зелена светлина за бебеправене. И накрая се отказах, не следях нищо, а то взе , че стана от раз, ама буквално от раз. Правихме секс 1 единствен път в месеца, тъй като ММ  беше командировка през останалото време , даже и незнам дали съм била в ОВУ .  Така, че , наслаждавайте се на любовта си и не го мисли толкова . ЩЕ СТАНЕ !!!!

# 589
Мерси за гуш-ката! 😌
Сигурно си права! То и аз като все мисля овулации, кога, какво, дали... и ми минава мерака! 😒

# 590
Здравейте,момичета! Отново виждам нови имена Sad   За съжаление.

В този форум витая от миналия декември,макар че напоследък мноого рядко пиша,но си Ви чета.През изминалите месеци много неща ни се случиха ,но това за което мечтаехме-не. Не пишех,защото исках да подтисна спомена за загубата,като че ли да мога да я изтрия от съзнанието си,да не се връщам назад пак и пак...Желанието за нова Б беше всепоглъщащо.Исках я отчаяно.Не живеех нормално,не съществувах,само преследвахме някакви дати,цикли,овулации,ровехме,правехме изследвания.  И не ставаше. Записах си час за репродуктивен,но имаше чак през декември Shocked Отново чакане.
Миналия месец за пореден път бях на фоликулометрия.Док каза,че съжалява,но и този път няма да бъде.Няма фоликул.Празен месец.Втори преглед -пак същото.Пак отчаяние,пак рев. За капак лоша МБ,боледуване и антибиотик. Тестове за О-нула. Опити-също.

Не можах да повярвам когато  видях двете чертички! Някак си ,не знам как,не знам кога беше станало!!! Без тестове,без преследване на (уж липсващата )  О, без стреса,че ТРЯБВА точно сега,не по-късно,почти без секс.Точно сега,когато док каза,че няма никаква вероятност! При всичкото време целенасочени опити, беше станало точно тогава,когато не може.

Вярвайте!!Чудесата се случват! Не можем да ги предизвикаме,те стават когато някой друг реши!
Не спирайте да вярвате и да се борите !Няма място за отчаяние.
Тревогите и страха след загубите остават,но новата Б дава крила!Дава нови надежди!Желая на всички тук скоро да изпитат радостта,да поемат по нов път в очакване на малкото си съкровище!Прегръщам Ви!

# 591
  • Пловдив / София
estela, браво на вас. Дано всичко е наред до термин. Purple Heart

Съжалявам за новите момичета. Желая и на тях успехи.

Аз ви чета, но много рядко пиша. Нямам какво толкова да споделя. Сега трябва първо да си излекувам стрептококите, които идея си нямам от къде са.

Относно годините. Аз съм на 35, но нямам деца. Това ми беше първа и неуспешна бременност. Кой знае дали ще имам и кога успешна.

Иначе и аз бях си купила тест за овулация, като започнахме опитите. Аз не мога да си познавам овуулацията. Почти нямам симптоми. И така няколко месеца засичах, ама все не бях сигурна дали съм или не съм в О. Накрая хвърлих теста и се отказах. И то точно тогава беше станало.

# 592
  • Пловдив
Tisheto, съжалявам за загубата ти, не бях видяла поста ти.
Моята загуба също беше в 13гс, кюртажа не беше лек. Хубаво е че сте дали материал за изследване на ембриона, може да помогне в намирането на проблем. Както те е посъветвала Зиа, виж списъка с изследвания на първа страница, защото всяка загуба си има причина и колкото по-бързо я намерим, толкова по-добре.

Бързо възстановяване дано не се задържаш дълго в тази тема Simple Smile

Зиа, благодаря за прашеца, ръси ни по-честичко Simple Smile

Благодаря ти много!
Zia1, благодаря за прашеца, дано скоро достигне до нас!

# 593
Браво,Estela!
Дано всичко да е наред този път,до края!

Zia,и аз се нареждам за розов прашец! 😊😜😃

И аз се правя тестове за овулация,че почти нямам никаква симптоматика.Сега ще видя дали ще има промяна след К.

Доколкото знам трябва да се прави С. преди О.,по време на и след нея.
Чакам да дойде време и да почвам,страхът винаги го има,но това неизбежно.

# 594
  • София
Естела, честито и тук! Много се радвам за теб!
Да си я топлиш точицата поне още 8-9 месеца!

Фам, ще стане, ще ги сбориш тия стрептококи!
Всички ще си имаме по едно бебче по-рано или по-късно.

# 595
Браво estela! Стискаме ви палци и желаем много здраве и щастлив край! 🍀❤
Момичета, имам ново въпросче! Два дни след края на месечния ми цикъл(вчера), получих бледорозово течение...по-скоро виждам го на хартията след като се избърсвам(извинявам се за детайлите). Разрових се в интернет и там има обяснение за:
1. овулационно кървене(доста ранно в случая)
2. Хормонален дисбаланс( споменава се и стрес, а напоследък хич не мога да се похваля с липсата на такъв). Иначе преди, по време на и след аборта ми правиха всякакви изследвания и всичко беше наред.
3. Имплантационно кървене, което не е практически възможно преди овулация..
4. Вагинално възпаление, което изключвам, заради изследванията ми наскоро и липсата на болки и течение с неприятна миризма.

Някоя от вас имала ли е такова розово течение след цикъл? 😒 Благодаря за отговорите!

# 596
Естела, честито... Диди, да се радваш на бъдещата малка госпожица Wink
Mom of 3 ,  кървенето след цикъл и то само два дни след него може да се дължи на доизтичане, остатъчна кръв или дори пукнат капиляр от напрежение. Не е нужно да се паникьосваш от него, но ако продължи - на доктор.
За овуацията, стига да можете да си го позволите, ехографски преглед е много надежден за наличие на фоликули и ориентировъчна дата за пукане. Поне при мен и двата пъти така се случи. Единия път комбинирах с цитонамазка.
Та правила няма. Ние сме от двойките, които далеч не се ограничават в интимностите и понякога сме стигали до 3 пъти на ден. Очевидно плувците му не са пострдали от редовната употреба Grinning.

# 597
Естела, честито! Обичам такива истории пълни с надежда и чудеса.
Мама на 3, нормално е това. Винаги ми се е случвало след загуба. Просто в матката и шийката остава стара кръв, която излиза със секретите.

# 598
  • Пловдив
Момичета, искам да ви попитам дали сте си пускали генетични изследвания и какви по-точно? Дали само вие си правите или и вашите половинки също си правят изследвания?

# 599
  • Пловдив / София
Браво estela! Стискаме ви палци и желаем много здраве и щастлив край! 🍀❤
Момичета, имам ново въпросче! Два дни след края на месечния ми цикъл(вчера), получих бледорозово течение...по-скоро виждам го на хартията след като се избърсвам(извинявам се за детайлите).
Някоя от вас имала ли е такова розово течение след цикъл? 😒 Благодаря за отговорите!

На мене сега, при вторият цикъл след К два дни си имаше остатъчно. Не розово, а по-скоро кафяво-ръждиво.
Но това не ми е за първи път.
И преди понякога ми се е случвало по 2-3 след края на цикъла да имам някакво остатъчно течение, други месеци спира на 6-ия ден (по толкова ми трае кървенето) като с нож все едно някой го е прерязал.

delisardeli, благодаря. Надявам се да е успешна борбата след курса с антибиотик. За първи път "хващам" стрептококи.

Общи условия

Активация на акаунт