Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №14

• 48 409
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
На 33 съм, все още небременна (но пък знае ли човек Wink )
Благодаря за честитките и за това, че така сърдечно ме приехте сред вас Hug

Последна редакция: ср, 08 ное 2017, 11:40 от Ema_P

# 631
  • pLOVEdiv
Аз съм на 30 и също на този етап нямам деца! Мисля че само Жанаи Краси могат да ти дадат отговора, който търсиш...ние, останалите просто ще си споделим на колко години сме Grinning

# 632
Аз съм на 37, не ги крия Simple Smile. Проблеми нямам със ставите нито сега, нито през бременността.Даже след секциото обикалях болницата като все едно нищо не е било, и Минев като ме видя по коридорите ми се скара, да почивам повече.Та много бързо се възстанових.

# 633
Аз съм на 33 г. и от около 30 г.с. започнаха да ме болят колената и лявата китка.
Предполагах, че е синдром на карпалният тунел, по-точно, че е притиснат някакъв нерв и че ще отмине с раждането.
Да, обаче продължават да ме болят и то качествено.

# 634
Е,Жана ти си малка.Тази limonche за каква майка говори? Тя може би е на 13.Аз съм колкото Краси.И аз 8 часа след секциото бягах, но краката си ме болят.

# 635
Ооооо, много сте мили 🤗Благодаря ви!😇
За съжаление теста ми (тестовете, престо и шуър правих ) са отрицателни 🙄

Сигурно наистина няма качествени яйчица заради ЕМ. Това ме притеснява най-много ...

Чакам да се яви чудовището  (до 2/3 дни ) и започвам евентуално лека стимулация

Поздрави за всички и дано скоро някой покаже + 🍀🍀🍀

# 636
Абе не съм много малка, средна работа съм Wink
Силно се надявам да отминат тия болки, даже мислих малко калций да си взема да пия.

Еее, Ливче Sad
Силно гуш и горе главата Hug

# 637
  • pLOVEdiv
Ливче, съжалявам да чуя, че този не е бил твоя месец, но вярвам, че има причина доки да прогнозира зачеване по нормален път. Отпусни се и опитай да намалиш нервите до минимум, нагласата влияе доста....и не пропускай да си повтаряш, че ще стане.... няма къде да ходи.... Силни прегръдки и от мен :* Simple Smile

# 638
Ливче, прегръдки Kissing Heart

# 639
  Ливче,много прегръдки  Hug.Само не се настройвай негативно,нещата ще се получат,имай вяра и не се отчайвай.

Аз съм на 30г и до следващият ми рожден ден чакам да сме четирима вече (е и с ММ  Mr. Green).Стана ми интересно за тази плацента.Аз май незнам каква е моята  newsm78,поне не е ставало на въпрос.В петък ще питам Минев подробно.Само да не ми каже,че много чета в интернет за нея.АГ по ЖК все ми казва,че всичко е наред.

Ема,честит празник  bouquet,пожелавам ти всичко най-хубаво.

# 640
Мерси, Теди Hug
Лив, горе главата, ще стане по един или друг начин. „Продължаваме напред”! (Пулев) Laughing

# 641
Ema_P честит имен ден и от мен.Пожелавам ти много скоро да сбъднеш мечтата си!Наздраве!Ливче до колкото отрицателният тест не се отчайвай и горе главата,както казаха момичетата!Трябва да бъдем силни и да се подкрепяме!Целувки!

# 642
На този ден преди една година стояхме с ММ пред кабинета на д-ра и трепетно чакахме да чуем сърчицето на малкото човече, което носих в себе си.
Не успяхме обаче, беше спряло да се развива и този светъл празник ми донесе много сълзи, мъка и болка.
Една година по-късно на същия ден аз държа в ръцете си най-прекрасното нещо в живота ми Heart
Ако преди година някой ми беше казал, че така ще стане, нямаше да повярвам !
Обаче е факт. Вярвайте и ще се получат нещата, защото всички заслужаваме това щастие и прекрасно усещане.
Да ви кажа нямам търпение да дойде време да се наредя за номер 2 Wink .

# 643
Жана, съжалявам за загубата ти...много е тъжно. Но за щастие сега си имате здраво и щастливо бебче. Освен това може и да не се налага да се нареждаш пак, може изненадващо да забременееш спонтанно, въпреки мъжкия фактор. Имаш ли замразени, ако се наложи?

# 644
Ема, благодаря ти Hug
Нямам замразени, обаче имам втора заповед за получаване, отложих я лятото. Та смятам да действам скоро, няма да чакам на спонтанно, защото не ми се вярва чак такъв късмет да имам.
Та ако стане с втория опит ще е чудесно, ако не - приключваме и оставаме само с малкия. Така сме го решили.

Общи условия

Активация на акаунт