Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №14

• 47 402
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
  • pLOVEdiv
Жани, на тая стагнация, ако успееш да ги накъдриш през една-две години, ще те призная за моя идол 100%
Heart
Пожелавам ти го от сърце!

# 646
Хаха, то все няма да стигат парите и ще са кът, та поне детски смях и крясканици из къщата да има  Laughing  Hug
Вече не знам ако се получи и второто, а после вземе да стане  и спонтанно забременяване, както казва Ема. Тогава вече ММ с кеф ще си тегли куршума  Mr. Green

# 647
Crowned, а ти ако ги накъдриш трички найстина ще те „коронясаме” (това от ника ти) за Кралица на темата bouquet

# 648
Момичета Здравейте,на имениците честит имен ден,много здраве и само положителни тестове,
Аз да кажа Днес минах,но хормоните не са наред няма да стартираме процедура,изписаха ми фемодем 2по1т.за 10 дни и после пак на втория ден,а така няма ли да ми дойде два пъти в месеца,

# 649
  • pLOVEdiv
хаххахахаз попринцип имах предвид ембрионна стагнация, но и финансовата е наболяла тема... Grinning Няма нищо по-хубаво от децата, аз наистина не съм тесногръда по темата и мисля, че колкото повече, толкова по-добре, стига човек да има желание и сърце да ги гледа Heart Майка ми от друга страна, не е във възторг от опцията да стане баба на 3 едновременно Grinning  Жани, мъжете просто остават с мъкта си някъде в чужбина- роби! И без това няма да имаме време за тях Grinning

Андонова, кога трябва да ги започнеш тези хапченца...аз пих други противозачатъчни със същата цел, и дваше ми 5 дни след като ги спра...точно 5!

# 650
Ема 💐 честит празник Simple Smile
Пожеланията предполагам ги знаеш 😉

По повод на това което пише Жана ....съжалявам Sad

Нашите години станаха 3 (без успех )
И аз си мислих , че сега като направхме годинка от първото посещение в Плд ще имаме някакъв успех ..... (правехме СГ , но в друга клиника) Не че бездействаме, лекувахме уреаплазма, после лапарото, после възстановяване и ето ....времето минава ....
Поне знам, че имам опит от фонда 🍀Така се успокоявам и се надявам с това ДХЕА да направя хубави яйчица.

Чакам с нетърпение положителния тест и хубавото ЧХГ на crowned 🤗

krassi14  много ти благодаря 😚

Теди, Неци 🤗 Благодаря за подкрепата и на вас ✌

Blisss, чакам отчет и само добри новини 💗

# 651
Ливче, кураж! Защо не пишеш на Денис от темата за добавките? Аз пих препоръчани от нея в продължение на 6 месеца и вярвам, че и това има принос.
Жанче  Hug

# 652
Шефче, тя ми даде някаква друга форма на  ДХЕА (трябва да проверя личните)
Освен тях пия инофолик, Прегнакеър +  омега 3 , Q10 и вит Д

Можеш ли да си спомниш на теб какво ти препоръча 🙄

# 653
Ами аз пих инозитол, омега 3, Q10-убиквинол, NAC, аргинин, витамини Е, Ц, Д, Б комплекс, масло от вечерна иглика.

# 654
  • pLOVEdiv
ами аз пиех регулон. По едно на ден-
21дни и седем почивка. Регулираха се да ,след два месеца (да кажем) пиене и извадихме четири хубави яйцеклетки, от които три се оплодиха и доживяхме до зет. Но тази схема, която са ти изписали е напълно непозната за мен.... моята прогноза е , че ще ти дойде като ги спреш....

# 655
И за мен е непознато,пиех ги 6м и аз регулон заради тия хормони,но сега незнам явно нещо друго е,така ми каза 2по 1хапче за 10 дена

# 656
  • pLOVEdiv
Hug
И за мен е непознато,пиех ги 6м и аз регулон заради тия хормони,но сега незнам явно нещо друго е,така ми каза 2по 1хапче за 10 дена

Еми действай и мога да ти пожелая успех и да излезнат много хубави яйцеклетчици . Задължително се похвали какво е станало след 10тия ден, ще ми е инересно да разбера, за обща култура Hug Kissing Heart

# 657
Оооо,ми как задължително,но все пак ви чета всеки ден че ме зареждате с положителни настроения, благодаря много момичета,дано тоя път успея и най накрая да гушна бебока,това ще ми е 4опит

# 658
Ема честит имен ден! Желая е ти преди всичко здраве, късмет, любов и сбъднати мечти!
Жанче съжалявам за загубата ви. Пожелавам ти догодина на този ден да тупти едно сърчице под твоето.
Моят мъж от сега иска живи и здрави като се роди бебка да не се мотаем много ами да действаме за второ. Аз също съм на това мнение.
Ливче съжалявам мила, но не се предавай и рано или късно и ти ще гушнеш твоето бебче. Явно този месец не е вашият. Прегръдки.
crowned дано тези "екстри" не ти минат в следващите 9 месеца. Но си мисля, че теста ще ти е +.
На всички в процедура и започващи сега успех.
Аз съм горе долу добре, като изключим вируса, който пипнах. Хремата тотално ме мори, но джипито тук в Германия каза, че нищо не може да ми предпише освен едни хомеопатични капки. Иначе бебка си е все по - активна.
Прегръдки на всички.

# 659
andonova83, аз пиех Фемоден 2х1, за 10 дни и след като ги спра до ден, два и ми идваше.Хормоните бяха в норми и стартирахме процедура.Стискам палци и при вас да е така.

Общи условия

Активация на акаунт