Тва е един тип,който има две дъщери ,кво ще кажете жените съгласни ли сте с него?Копнал съм го от фейса му.
Тоя да вземе да иде в някоя арабска държава и да ни отърве от лишеното си от ум съществуване.
Все съм виждала мъже да се борят за патриархат ,ама това направо ме удари в земята!
Що за болен мозък би сътворил подобно изказване?Съчувствам на жените около него,искрено им съчувствам.
По-скоро мъжете стават единствено за едното семе да хвърлят,ама айде,няма да говоря,защото съм много афектирана...
В арабските държави жените струват доста пари, със сигурност повече от мъжете. Как си го представяш да иде там? В Северна Африка предпочитат да осиновяват момичета, защото те не предават семейно име. Всъщност там осиновяване, каквото имаме в Европа, пълно, има само в Тунис
. Диспропорционално повече от нормата момчета се раждат в Армения, Индия и най-вече Китай. Там им се раждат по 117 момчета на 100 момичета вместо нормалните за света 99-105. На Балканите също се раждат доста момчета, по 106 май беше. Не съм съгласна, че мъжете ставали само за хвърляне на семе, защото много от тях и затова не стават а и защото мъжете са силни и ....... си ми харесват
. Не бих живяла без мъже.Не мисля, че авторът на писаниците е женомразец и насилник. Просто философствува по въпроса из нета както ние тук.
Ще му се отрази добре едно 40 килограмово момиче да го ступа хаххаахахаToва посмъртно няма как да стане, освен ако въпросният не е и той около 40 кг и за това си патят мнозина (няма женски род това местоимение, бе
) , защото пренебрегват, че има положения и места - професии и т.н., където е просто е необходима биволска сила и (почти) нищо друго. То даже и бойните спортове гледат спортистите да са със сходни кг.
Равноправието между половете е другаде, а не във физическата сила.

. Законът не задължава съпругата да носи пантофи, нали? След като е съгласна и го прави неин си е проблема. Аз нося пантофите на сина ми и му ги слагам на краката, които са по-големи от моите. Не ме кара той. Кеф ми е. Мъжо пък се дразни от такива неща и бяга.