Съчувстват ли българските мъже на жените жертви

• 26 453
  • 348
  •   1
Отговори
# 180
Скрит текст:
Скрит текст:
"Какви глупости само, не е истина! Разбира се, че момичетата струват по-малко от момчетата! Това всеки го знае, даже и в страните от третия свят. И на черния пазар мъжко бебе струва два-три, че и повече по някога от женско. Мъжете могат да свършат всяка женска .....!"
Тва е един тип,който има две дъщери ,кво ще кажете жените съгласни ли сте с него?Копнал съм го от фейса му.
Това като го прочетох направо се агресирах!
Тоя да вземе да иде в някоя арабска държава и да ни отърве от лишеното си от ум съществуване.
Все съм виждала мъже да се борят за патриархат ,ама това направо ме удари в земята!
Що за болен мозък би сътворил подобно изказване?Съчувствам на жените около него,искрено им съчувствам.
По-скоро мъжете стават единствено за едното семе да хвърлят,ама айде,няма да говоря,защото съм много афектирана...

В арабските държави жените струват доста пари, със сигурност повече от мъжете. Как си го представяш да иде там? В Северна Африка предпочитат да осиновяват момичета, защото те не предават семейно име. Всъщност там осиновяване, каквото имаме в Европа, пълно, има само в Тунис  Peace. Диспропорционално повече от нормата момчета се раждат в Армения, Индия и най-вече Китай. Там им се раждат по 117 момчета на 100 момичета  вместо нормалните за света 99-105. На Балканите също се раждат доста момчета, по 106 май беше. Не съм съгласна, че мъжете ставали само за хвърляне на семе, защото много от тях и затова не стават а и защото мъжете са силни и ....... си ми харесват  Grinning. Не бих живяла без мъже.

Не мисля, че авторът на писаниците е женомразец и насилник. Просто философствува по въпроса из нета както ние тук.
Да бе,те и на мен си ми харесват,ама ако срещна такъв мъж бих го пребила...Е така,да си промени мнението дали жените не са физически силни Grinning Ще му се отрази добре едно 40 килограмово момиче да го ступа хаххаахаха

Toва посмъртно няма как да стане, освен ако въпросният не е и той около 40 кг и за това си патят мнозина (няма женски род това местоимение, бе Grinning) , защото пренебрегват, че има положения и места - професии и т.н., където е просто е необходима биволска сила и (почти) нищо друго.
То даже и бойните спортове гледат спортистите да са със сходни кг.
Равноправието между половете е другаде, а не във физическата сила.

# 181
Да бе,те и на мен си ми харесват,ама ако срещна такъв мъж бих го пребила...Е така,да си промени мнението дали жените не са физически силни Grinning Ще му се отрази добре едно 40 килограмово момиче да го ступа хаххаахаха

Това да не ти е филм с Анджелина Джоли, в който торба с кокали с тънки венести ръчички размята 80 килограмови мускуляги...

# 182
  • Paris, France

Shocked Shocked. Хм, дам, само мъжете били насилници. Насилниците винаги си намират оправдание. Ей така, за да променят някого. А не мислиш ли, че постъпката ти би имала обратния ефект? Според мене всякаква форма на насилие, дори вербално тук във форума е показване на слабост и немощ.

# 183
  • София
Няма да им издържат подробностите на птриархат, защото ще трябва да носят отговорност за цялото женско население вкъщ за децата, за възрастните родители, да могат да се докажат сред другите мъже. А сега има предостатъчно лигльовци, на които ако не са жените им, са живи загинали.

# 184
  • Paris, France
Няма да им издържат подробностите на птриархат, защото ще трябва да носят отговорност за цялото женско население вкъщ за децата, за възрастните родители, да могат да се докажат сред другите мъже. А сега има предостатъчно лигльовци, на които ако не са жените им, са живи загинали.

Повечето общества в Европа са все още патриархални и патрилинейни. Патриархът си носи отговорността, но разпределя задълженията  Mr. Green. Той само командва  Embarassed

# 185
Момичета,това беше просто ШЕГА.
Но,да,наистина ме палят подобни изказвания,защото ,ако на думи човека е такъв,представете си на дела.Как се живее с човек,който мисли ,че съществуваш само за да раждаш?
Този мъж има нужда от психиатрична помощ или ако не,поне от един хубав пердах.
Не говоря за насилие,а за ПЕРДАХ,уточнявам Stuck Out Tongue

# 186
  • София
Не е като само да командва, нали първо трябва да се е доказъл преди да стане патриарх, а това е най-малкото да има работа, някакъв занаят, нещо, с което да си намери място в обществената йерархия. То само с физически израз на У-хромозомата не става, трябва и акъл, и гръб, и ръце. Патриарсите са като СЕО-та, трябва да направят така, че родът да процъфтява, а не да фалира. А и патриаршеското място не стои да го чака, а има и други мъже в семейството, които да го искат.

# 187
Не е като само да командва, нали първо трябва да се е доказъл преди да стане патриарх, а това е най-малкото да има работа, някакъв занаят, нещо, с което да си намери място в обществената йерархия. То само с физически израз на У-хромозомата не става, трябва и акъл, и гръб, и ръце. Патриарсите са като СЕО-та, трябва да направят така, че родът да процъфтява, а не да фалира. А и патриаршеското място не стои да го чака, а има и други мъже в семейството, които да го искат.

Оооо,днешните "патриарси" са с далеч по-различни разбирания.За тях е достатъчен факта,че като сядат под задника им има 2 топки,че да им е длъжна жената да им носи още на входната врата чехлите на ръце и вечерята да е на масата нито минутка по-късно от необходимото.
На това се дразня аз.
Иначе дядо ми беше патриарх в истинския смисъл на думата.Не беше нужно да обижда,вика или бие който и да е.Беше спечелил уважението на всички с това,което беше направил за семейството.А и не само Simple Smile
В днешно време положението е малко по-различно.Може би точно поради факта,че мъжете губят позиции.

# 188
  • София
Именно, трябват топки, при товва големи, за да са патриарси, а не инфантилни лекета, които искат да се изживяват като Тигре, тигре.

# 189
  • Paris, France
Вервам и Андариел, разбирам какво искате да кажете, но в биологията винаги има конфликт на интереси между половете и всеки пол изгражда защитен механизъм за да оцелее и надделее. Много мъже искат някой да им носи пантофите та да си пъхат гъбясалите нокти вътре  Joy. Законът не задължава съпругата да носи пантофи, нали? След като е съгласна и го прави неин си е проблема. Аз нося пантофите на сина ми и му ги слагам на краката, които са по-големи от моите. Не ме кара той. Кеф ми е. Мъжо пък се дразни от такива неща и бяга.

# 190
Аз нося пантофите на сина ми и му ги слагам на краката, които са по-големи от моите. Не ме кара той. Кеф ми е.

Да не реши, че и жена му трябва да го прави.

# 191
Вервам и Андариел, разбирам какво искате да кажете, но в биологията винаги има конфликт на интереси между половете и всеки пол изгражда защитен механизъм за да оцелее и надделее. Много мъже искат някой да им носи пантофите та да си пъхат гъбясалите нокти вътре  Joy. Законът не задължава съпругата да носи пантофи, нали? След като е съгласна и го прави неин си е проблема. Аз нося пантофите на сина ми и му ги слагам на краката, които са по-големи от моите. Не ме кара той. Кеф ми е. Мъжо пък се дразни от такива неща и бяга.

Стига да не го приема за даденост и твое задължение(синът),няма лошо.
Защото вкъщи си имам един такъв мъж-дете.Майка му го е свикнала абсолютно всичко да му се прислугва и не само,че не похваща нищо,ами и вдига ненормален скандал ,ако нещо не му хареса.А как се променя характер граден 25 години само аз си знам...Така че внимавай с майчината обич Wink

# 192
А според вас как трябва да реагират околните представители на мъжкия пол, ако станат свидетели как някой мъж упражнява насилие над жена си? От една страна редно е да има някаква реакция, от друга - това са техни отношения между мъжа и жената?  Rolling Eyes

# 193
  • София
112?

# 194
  • Paris, France
Аз нося пантофите на сина ми и му ги слагам на краката, които са по-големи от моите. Не ме кара той. Кеф ми е.

Да не реши, че и жена му трябва да го прави.

Естествено, че не. Нито той ще и го иска. Нито иска жена или приятелка. Днешните са си самодостатъчни.

Общи условия

Активация на акаунт