Нашите second hand находки- Тема 38

• 98 753
  • 771
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Привет,дами. На предните страници видях страхотни неща. Със здраве да ги носите. Влюбена съм в момичешките неща,ама пусто като мойто е момче.... Влизам да се отчета с едни кожени кецове от Ремикс. Дебнах ги да паднат,ама много са ми на сърце и ги поръчах. Има отпреди пожара едни 20лв във виртуалния и сега ми стъпиха на 40лв с доставката,което е поносимо за нови обувки според мен. Иначе все още не съм щурмувала за нещо есенно. Някой може ли да ми каже как е зареждането в Зиг Заг? Никога не съм ходила там,ама ми се иска да хвърля едно око,че като ви чета Wink))
https://remixshop.com/bg/shoes-womens-shoes-esprit-pr6529174.html

Последна редакция: нд, 27 авг 2017, 22:30 от smahnatabg

# 91
  • София
Те и моите отвътре са такива и сега се замислих, че ще дойде моментът да ги изпера от тая ракия. И сигурно пак ще се свият  Laughing
Сонатке, хелп  Praynig По между другото се сещам да те питам, когато переш бели гуменки как ги сушиш? Не остават ли петна след като изсъхнат?  newsm78

Пожълтяваха ми, докато ги слагах да съхнат вертикално  Peace
Откакто започнах да ги оставям да си "стъпят" на пода, пожълтяла обувка нямам  Wink

Сега се сетих и че винаги ги суша на сянка...
Ахааа, ще пробвам. Много благодаря Hug

# 92
Маратонки, гуменки, пантофи пера в пералнята заедно с друго пране. Е, да не са супер мръсни. Ако е така, първо ги накисвам в кофа с прах, после поизчиствам и тогава в пералнята. Като минат през центрофуга, не съхнат на петна. Стават като нови.  Peace

# 93
  • София
Маратонки, гуменки, пантофи пера в пералнята заедно с друго пране. Е, да не са супер мръсни. Ако е така, първо ги накисвам в кофа с прах, после поизчиствам и тогава в пералнята. Като минат през центрофуга, не съхнат на петна. Стават като нови.  Peace
То и аз маратонките така ги пера, но белите гуменки все петнясват

# 94
Момичета дали вече пускат есенни неща понеже прерових гардероба ама съм неприятно изненадана от връхните ми дрехи и трябва да се снабдя с нови.

# 95
Днес всички ровят в новото зареждане на Хуманата и няма кой да пише в темата Laughing

# 96
Някои работим  Laughing
Две Хумани има около мен, но няма да си го причиня Mr. Green

# 97
  • Пловдив
В Манията ходих предишния вторник и нямаше почти нищо есенно, имаше някакви сакенца и жилетки от преди 30-ина години...

# 98
И покрай мен са две, но и аз ще пропусна Grinning
Иначе в Зиг заг имаше разни есенни неща, но според мен не са започнали със зарежданото. В Хумана не знам как ще е.

# 99
Аз от Мания си взех синя пола на черешки, малко ретро стил, до коляното
Доволна съм, но не се сетих да я снимам
И една червена жилетчица да й отива
И едни равни обувки кларкс...които не са нещо особено, ама ей така...защото от 100 години не бях купувала нищо от мания...

# 100
Леле, Хепи, много добрв звучи комбинацията Heart Eyes

Аз ходих до Хуманата днес и всичко вече беше есенно. Купих си едно леко шушлеково якенце, заааа... 27 лева. Ми скъпо ми се видя, но нямам такова. И като се сетих какво обикаляне ще е по редовните магазини, пък ще успея ли изобщо да си харесам, пък има ли размер, няма ли, та реших да си го взема. И един шал за 7 лева отнесох. То и той скъп, ама ми хареса цветът - жълтичък. Чакайте да се надигна да снимам Simple Smile

# 101
Якето е супеееер! Да ти кажа, че съм си харесала едно такова в МОЛа, само цвят какао - ми цената е 180 лв.  Peace Twisted Evil

# 102
Еее, много благодаря  Money Сега вече ми е една идея по-спокойно. А и най-важното, няма да обикалям като гламава да намеря яке с добро съотношение цена-качество. 180 лева е абсурд да дам. Най-скъпото ми яке е 150 лв, намалено от 300 лв и за капак, не ми харесва  ooooh! Трябвало да взема номер по-малко. Харесвам, не харесвам, нося си го от време на време, че е дебело и става за мразовити зимни дни Tired

# 103
  • Пловдив
Есенните тъмно - червено - кафяви обувки и шушляковото яке са супер страхотни. С много усмивки да си ги ползвате. Аз от днес съм на диета - не вечерям и след точно 1 година почивка се изтървах в Ремикс. То вярно, че на гладно се харчело повече. Два панталона и едно сако за мене, съпруга си хареса рокерско яке естествена кожа за 50 лв. С отложена доставка ги пуснахме. Като дойдат ще видим какво съм напоръчала...

# 104
Ее супер находки Simple Smile ще проверя пак Зиг Заг, като падне килограма. Като ходих аз имаше доста есенни неща, поне жилетките ми се видяха много (и разбира се 1 за мен Grinning )

Общи условия

Активация на акаунт