Нашите second hand находки- Тема 38

• 98 490
  • 771
  •   1
Отговори
# 615
Аз се включвам също с огромно разочарование от Ремикса! Пратих им над 20 дрехи, от които публикуваха половината за продажба, интересно най - скъпите бяха "отказани" и незнайно накъде изчезнали. Препродават ги другаде! За капак общия приход от цялата работа ми е 7лв! Страшна подигравка   Sick Връзва се под левче на дреха  ooooh!, а в сайта им цените са космически. Писах им, че искам "големия приход" да ми го преведат по банков път, защото няма да им оставя една стотинка и оттогава ни звук, ни стон.
Да ги бях оставила на улицата дрехите щеше да е по-добре, колко занимавка хвърлих, за да се подиграват така, нямам думи......

# 616
  • София
Аз се включвам също с огромно разочарование от Ремикса! Пратих им над 20 дрехи, от които публикуваха половината за продажба, интересно най - скъпите бяха "отказани" и незнайно накъде изчезнали. Препродават ги другаде! За капак общия приход от цялата работа ми е 7лв! Страшна подигравка   Sick Връзва се под левче на дреха  ooooh!, а в сайта им цените са космически. Писах им, че искам "големия приход" да ми го преведат по банков път, защото няма да им оставя една стотинка и оттогава ни звук, ни стон.
Да ги бях оставила на улицата дрехите щеше да е по-добре, колко занимавка хвърлих, за да се подиграват така, нямам думи......
Аз не знам, защо изобщо се занимавате с Ремикс, момичета. То се е видяло, че е гранд Менте с това "изкупуване"!😡

# 617
  • София
Днес направих чистка на гардеробите. Малее, колко съм натрупала. Мислех да ходя до някоя Мания, ама като видях какво чудо е, се спрях. Обикновено през уикенда си правя шопинг терапия, но вече трябва да спра, че почвам да забравям какво имам.

Манията в халите нещо не ми харесва -  и преди, и сега като я разшириха. Наминавам само да видя някой интересен чепик дали няма или тънко есенно яке. Опитвам се да сложа в ред покупките от тия магазини, чеее.... Гледам само за каквото ми трябва.

# 618
Момичета пак “греда” с томболата в Манията ...не знам дали някога ще ми се случи изобщо да спечеля от там 😂
Да се похваля иначе с две находки за цели 3 лв - блузка Only и жилетка Mango Simple Smile

# 619
Аз не знам, защо изобщо се занимавате с Ремикс, момичета. То се е видяло, че е гранд Менте с това "изкупуване"!😡

И аз се чудя защо се занимавате с мошеници newsm78 Laughing

Дрехите дето не ползвам ги подарявам на приятели и нуждаещи се...

# 620
В Сф магазини да сте виждали неопрени за сърфисти?

# 621
  • Sofia
Виждала съм,но немога да се сетя къде беше....
ММ на бул.Стамболийски е затворен от НАП,сигурно и други ще затворят

# 622
  • София
Виждала съм,но немога да се сетя къде беше....
ММ на бул.Стамболийски е затворен от НАП,сигурно и други ще затворят

а стига бе, този големият ли, на ъгълът с Одрин ли newsm78
иначе неопрени съм виждала лятото, сега едва ли

# 623
  • Sofia
Този на бул.Стамболийски и бул.Хр.Ботев,посока към Св.Неделя

# 624
Този на бул.Стамболийски и бул.Хр.Ботев,посока към Св.Неделя

Shocked Shocked Shocked че защо?

# 625
  • Sofia
Нещо нередно са открили,а и може з-то не дават касова бележка

# 626
  • София
Аз съм работила там за много малко време , и ни караха на всеки час да се прибират парите от касата и да се крият в личните ни чанти ,като се описхваха с управител , а в касата  до края на деня се оставяха  около 100 лв и толкова се чукаше на касовия апарат (при обороте 2-3к на ден и то не на зареждане или последен ден , тогава са стигали и до 4-5к) отделно се криеха обувките и бельото... Та има за какво...

# 627
Писах тук за тези крадци,че трябва не само НАП да ги сръчка,но и да ги върне всички години назад откакто работят и да си платят за всичко.Същото се отнася и за ''шик-шик''.Предполагам,че проверката е по сигнал.Не очаквам да проверят и др.магазини просто,защо 100% си плащат на някой в същият този НАП.На сигнал обаче трябва да реагират.Подателят трябва да си напише всички лични данни.После може кой знае какво да му се случи...Анонимни сигнали не се разглеждат.Роднини в щатите са ми казвали,че там изобщо не се пренебрегват,а веднага ги проверяват.
Също съм без код намаление от лова.

# 628
  • София
Аз съм работила там за много малко време , и ни караха на всеки час да се прибират парите от касата и да се крият в личните ни чанти ,като се описхваха с управител , а в касата  до края на деня се оставяха  около 100 лв и толкова се чукаше на касовия апарат (при обороте 2-3к на ден и то не на зареждане или последен ден , тогава са стигали и до 4-5к) отделно се криеха обувките и бельото... Та има за какво...

по едно време и в Шик и в Мания криеха обувките
ама се чудя ремикса как легално си продават носени патъци, като уж по закон нямат право newsm78

# 629
В същия Мъпет на една позната й откраднаха парите преди време, само че от магазина нищо не направиха.
В интернет се разпространява някакво клипче на кражба в някакъв ММ, да не е същия? Може да не е случайно затварянето....

Общи условия

Активация на акаунт