Много мина, мъничко остана, скоро ОКТОМВРИЙЧЕто ще гушка мама! - Тема 10

• 30 495
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Да питам мамите с опит,ползвали ли сте силиконови протектори за зърна че се чудя дали да купувам такова чудо?

# 586
Съветвам да не бързаш. Те са в случай, че бебето не захапва добре зърното и не суче или ако имаш много разранени зърна и те боли да кърмиш.

# 587
Само 3 седмици ,а сякаш бебето иска да излиза 😁 От вчера отново съм с болките там долу ,като се пипна там имам чувството ,че съм се подула 😂 Не мога да си позволя по-рано да родя ...имам още хапчета за пиене и свещички за микробите 😁 От утре официално съм 9 месец

# 588
  • София
Мрън. Бебето е 3100гр, плацента 3та степен и препоръки до 20ти да се гушкаме. Хвана ме шубето.

# 589
Мрън. Бебето е 3100гр, плацента 3та степен и препоръки до 20ти да се гушкаме. Хвана ме шубето.
Йей много хубаво:) Колко яко:)

# 590
Unknown16,много хубаво.Това си е отгледано бебче. Innocent В коя седмица си?

# 591
  • София
И аз да си кажа, досега бях на ЖК, малко ме стресна като каза ,,досега казвала ли съм ти че върви по-голям, отколкото му се полага" Scream ...в 32г.с.съм, бебо е 2,300 Relaxed Подготвителните контракции били нормални ако не са много често и да са болезнени. Нооо си имам още месец и нещо до термин, та ще си го гледам и храня дотогава Relaxed Бях се притеснила, че е клечо ама бил голям

# 592
Ее споко. Кое му е голямото? Моето в 33г.с. беше 2500 Simple Smile
Unknown, супер, съвсем скоро ще се гушкате Heart

# 593
До скоро и моето вървеше по—голямо,но на последния преглед в първия ден на 34г.с си отговаряше точно на седмиците.Беше 2300гр.Другата седмица ще си го видя пак момченцето. Kissing Heart

# 594
  • София
В 36+4г.с. съм, за две седмици е качил 600гр, ако са верни ехографите Grinning . Пък и минах на тонове после, имах 2-3 контракции. Ще видим докога ще издържим 2в1.

# 595
Значи както Лизи беше казала ,излиза че качват по 300гр на седмица вече 🤔😮 мале, мале Simple Smile

# 596
Аз на 12ти съм на преглед и ще споделя колко сме пораснали. Да видим дали е точно меренето

# 597
Днес като бях на тонове, малката не спря да се върти. За пръв път ми се случва такова чудо, 40 минути продължи записът, не можем да я удържим. То не бяха бутания там, където е "слушалката", то не беше въртене и местене, коремът ми беше една голяма мърдаща бабуна. Всичко си беше в норма, де, ама какъв екшън...
Иначе кръв, урина, ЦРП, секрет - всичко в норма. Малката мис е 2100. За кг на бебетата - зависи си от много неща, но ми е кеф да виждам как напредва. Душинката тя!

# 598
Дами, някоя от вас да има лош вкус в устата?!
Цяла бременност изкарах на дъвки и бонбони😩И на зъболекар ходих, в идеално състояние са ми венците, и внимавам какво ям...е не...постоянно ми е кисело, а понякога и горчиво в устата.Някой със същия проблем и успех в преборването му?🤔Знам че ще мине като родя(поне се насявам) ама не се издържа вече😩😩

# 599
От вчера бебето ме рита едва едва, толкова вяло и рядко, ужасно съм притеснева. На тоновете следобяд казаха, че всичко е наред, но не мога да се успокоя. Като го знам как ме е ритал, не е нормално сега почти да не го усещам. Не мога да заспя от притеснение...

Общи условия

Активация на акаунт