Фермата 3 - 2017

• 66 603
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
Може, почти не гледам БТВ (освен Фермата) и не съм в час. Simple Smile Не искам точно той да влиза, предпочитам да си мисля, че е идеален, а реалитито кой знае какви кусури ще му изкара.

# 46
  • Вестерос
Бая ми падна в очите в черешката

# 47
  • ВАРНА
Новото лице на Междинна станция на Иван и Андрей - Венета Райкова става водеща на Папараци.
 Не съобщават дали ще води и Фермата или ще бъде друг.

# 48
Бая ми падна в очите в черешката
Именно! Даже и предаване като черешката, дето уж не излага участниците си така целенасочено, успя да загатне някои доста неприятни негови черти. Какво остава за скандалджийските/сеирджийските формати.

# 49
Аз нямам нищо против да участват популярни личности. Миналият сезон симпатизирах повече на ВИП-овете, отколкото на останалите участници. Дори Гери Дончева ми стана някак симпатична, а като цяло не я харесвам.
Ицо Хазарта ще участва ли?  Thinking Или нещо съм се заблудила.  newsm78

# 50
  • Вестерос
Аз като цяло съм на мнение, че спортисти , известни, не трябва да участват в такъв род предавания, защото за повечето има негативи после. С изключения естествено.

# 51
На мен ми се иска Яна Маринова да участва, ама тц... Grinning

# 52
  • Великобритания
за Ицо и аз имам некви подозрения , ама да видим

иначе таз Бакалова наистина не знам кво си мисли като влиза точно във Фермата , или то е щото никъде не я канят- поне да се покаже малко ..

# 53
Аз харесвам този формат, бяха ми интересни и двата сезона и с нетърпение очаквам новия сезон. Радвам се, че Иван Ласкин е сред участниците, той е рядка птица и със сигурност ще създава напрежение и на участниците, и на продуцентите.
За стопаните съм със смесени чувства, но не бих казала, че ме дразнят. Не съм чела къде е тазгодишната ферма, обявено ли е някъде?
и аз !

# 54
те вече са заснели 10 те дни ферма Mr. Green

# 55
  • Вестерос
Значи има и излязъл първи

# 56
Значи има и излязъл първи

Че и да не са двама. Нали при тях една седмица е 5 дни всъщност или поне така говорехме миналия сезон.

# 57
  • Вестерос
О вярно, бях забравила Simple Smile

# 58
  • Bulgaria
Владо Николов е активен в мрежата. Може да е той  Laughing Laughing

# 59
  • София
На мен ми се иска Яна Маринова да участва, ама тц... Grinning
Яна Маринова е по-подходяща за Къртицата. Ще отвее всички там.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт