Фермата 3 - 2017

• 66 627
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
  • София
На мен ми се иска Яна Маринова да участва, ама тц... Grinning
Яна Маринова е по-подходяща за Къртицата. Ще отвее всички там.  Laughing

От кога я чакам тази " Къртица"  Laughing

# 61
  • София
И аз, ама нищо не се чува...  Rolling Eyes

# 62
И аз, ама нищо не се чува...  Rolling Eyes

Разкажете за какво става на въпрос с 2 думи, аз никога не съм гледал?  Grinning Grinning

# 63
  • Bulgaria
И аз не си го спомням .Сещам се  ,че Деян Донков се беше напил веднъж и вдигна скандал на Радина . Валери влезе при Николета ,за да дразнят Алисия . Вини Джоунс също беше специален гост . И имаше някакъв боксьор ли ,не помня ,който изпотроши камерите  Laughing Laughing

# 64
  • София
Разкажете за какво става на въпрос с 2 думи, аз никога не съм гледал?  Grinning Grinning

Заповядай! https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1%8A%D1%80%D1%82%D0%B8%D1% … D0.B7.D0.BE.D0.BD

# 65
Разкажете за какво става на въпрос с 2 думи, аз никога не съм гледал?  Grinning Grinning

Заповядай! https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1%8A%D1%80%D1%82%D0%B8%D1% … D0.B7.D0.BE.D0.BD

Благодаря, изглежда интересно!  Laughing Laughing  Някакво копие на ВБ.

# 66
  • София
Мне, по-скоро на сървайвър.  Grinning

# 67
И аз чакам Сървайвър, но нищо не се говори ...

# 68
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз съм безумен фен на Сървайвър,и за мен възможно най-доброто тв реалити,което някой е измислял досега(и най-скъпоструващо като реализация).Българските версии са ми също мн интересни,но отдавна не е имало нов сезон.Последно Джаферович спечели преди..2 или 3 години Thinking .Гледам си американските.
Фермата е на второ място,като още преди 10-на години гледах френския вариант.
Не бих казала,че имат допирни точки,освен че събират на едно място група хора и ги правят конкуренти един с друг.
Други реалити формати не гледам.Къртицата също беше ок,но по-безинтересна,сравнена с горните два.

Да,ако следваме логиката от изминалите 2 сезона,при тях седмицата е от 5 дни.Значи 2-ма са вече аутсайдери.

# 69
  • София
Те първият ще го върнат. Grinning
Сървайвър е много интересно предаване, да.
За мен обаче "Къртицата" е 100 пъти по- интересна от " Фермата".

# 70
  • София
И аз предпочитам "Къртицата" пред "Фермата", но може би болшинството зрители не, щом Иван и Андрей дават предимство на втория формат.  Rolling Eyes
Сървайвър е най-доброто реалити и за мен, да.  Grinning

# 71
  • От липите до сините камъни
Само запис,и аз чакам фермата с нетърпение.

# 72
  • Вестерос
И моето е Сървайвър, после Фермата, Къртицата не съм го гледала.

# 73
  • София
Според мен не зависи от Иван и Андрей, а от бтв и колко пари имат за направата на предаването.

# 74
Не се знае и лицензът за Къртицата при какви условия е взет, все пак беше в друга телевизия...
На мен Фермата повече ми харесва, има разни смислени моменти, не е чист сеир.

Общи условия

Активация на акаунт