Фермата 3 - 2017

• 66 641
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Точно така.Каролев ще бъде един от участниците.Пише че ще бъде последната популярна личност, дано е така.Поне ще има интриги с него, ако не друго. Той си е скандалджия Grinning

# 91
  • София
Те колко излязоха в крайна сметка - Каролев, Владо Николов и кои ми се губят?  Laughing

# 92
  • София
Ласкин и Божидара Бакалова

# 93
  • София
Ласкин и Божидара Бакалова

Мерси, как точно Ласкин забравих.  Joy

# 94
Каролев ще участва, но по- скоро като ментор, не може да бъде избиран и гонен

# 95
Поправям се, Каролев няма да бъде участник.
„Политикът и икономист влиза в риалити формата със специален статут на старейшина, съобщиха от bTV. През първата седмица в предаването той ще разпределя задачите във фермата, а след това ще влезе в ролята на ментор. Каролев няма да се бори за голямата награда или да участва в дуели за оцеляване.”
За първи път ще има подобен човек в предаването.

# 96
  • София
Благодаря, аз видях само някакво заглавие и изобщо не съм чела статията.  Simple Smile

# 97

..... специален статут на старейшина, съобщиха от bTV. През първата седмица в предаването той ще разпределя задачите във фермата, а след това ще влезе в ролята на ментор. Каролев няма да се бори за голямата награда или да участва в дуели за оцеляване.”  За първи път ще има подобен човек в предаването.
Нещо като партийния секретар  - да разпределя, да менторства...Smiley Назначен да гаси скандали и организира първичния хаос. В миналите сезони първите седмици имаше малки сблъсъци, но избора на първи фермер показа и кой най-бързо се наложи с авторитет. А сега Каролев ще е старшинката Smiley
За Ласкин дали е по сценарий или не , диагнозата е тежка.Жалко за човека. Иначе повтарят образа на интелигента - пияница , на спортиста с Николов, Божидара е известна с ...известните си любовници, пък и да изкара някой лев. Момчето танцьорче е свежо , дано не го подлудят "известните".
И аз съжалявам за Сървайвър, но  последния с победител Джаферович и скандалите около борческото семейство, показа, че дори сценаристите не могат да се справят с  бг навика за " уговорените мачове". И там имаше починал участник , неразбориии.... няма да видим скоро такъв формат поради "особености на българския национален характер" .
Харесвам Фермата и дано тази година спестят скандали и участници от типа Варсамов  и Михо.... 

# 98
Аз мисля, че Божидара беше лесбийка, а сестра й Ивайла е с любовниците, ама кой го интересува кой какъв е и защо. Но, ако Ласкин наистина е с такава диагноза, или може да не влезе, или и той като Калин Терзийски да се опита да използва Фермата като рехабилитационен център. Sunglasses Не че 2-рият успя.

# 99
....че Божидара беше лесбийка, а сестра й Ивайла е с любовниците..... 
И двете, и двете са с богато портфолио на връзките с известни или богати или и двете персони. Покрили са двата фронта - едната мъжете, другата жените . Божидара е била (по клюки и уж признания ) голямата любов на Люси Дяковска, докато не я изхващала с брадърката Зара. То Галка от Каризма, то видна адвокатка... щом е допряла до хонорар от Фермата , явно вече не е вървежна. Макар, че когато се мерна в ББ остави впечатление на по- сговорчива от сестра си, малко отвеяна по духовни влияния, но по контатктна. Ще видим.

# 100
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не съм съгласна,че Фермата е само работа,работа..
Фермата 1 беше наистина натоварваща,там се спукаха да работят,защото дори къща нямаха,а прашен,разрушен хамбар.Храната им беше оскъдна.
Във фермата 2 имаха много повече удобства и храна,както и по-малко работа..настаниха се в спретната и чиста къща,храна на глава.
Хората,които са си от село се нагърбваха(Райно,Стоян и компания),докато другите минаваха по-тънко с дребни задачки - така беше и в първи,и във втори сезон.

Предполагам,че няма да е по-различно сега.

# 101
Не съм съгласна,че Фермата е само работа,работа..
Фермата 1 беше наистина натоварваща,там се спукаха да работят,защото дори къща нямаха,а прашен,разрушен хамбар.Храната им беше оскъдна.
Във фермата 2 имаха много повече удобства и храна,както и по-малко работа..настаниха се в спретната и чиста къща,храна на глава.
Хората,които са си от село се нагърбваха(Райно,Стоян и компания),докато другите минаваха по-тънко с дребни задачки - така беше и в първи,и във втори сезон.

Предполагам,че няма да е по-различно сега.
Hands Plus1

# 102
"Иван и Андрей всячески се опитват да рекламират своето предаване като "Сървайвър на ферма", но не им се получава, защото има няколко много големи разлики между Сървайвър и Фермата. Първата разлика е, че във Фермата участниците отпадат на дуели, докато в Сървайвър участниците отпадат след племенен съвет, което означава, че там не е задължително да имаш и една спечелена игра, за да си на финал, или пък да си физически силен (аз много се изкефих, когато Георги Кехайов победи в четвърти сезон). На мен лично ми е много по-интересно да гледам психологически битки и коалиции преди племенен съвет, отколкото някакви детински игри стил "Бързи, Смели, Сръчни", които естествено могат да бъдат спечелени само от някой празноглавец с напомпани мускули, който продукцията решава да изкара герой, без явно да са наясно какво означава тази дума. Втората разлика е, че победителят в Сървайвър се определяше след гласуването на последните няколко участника, които ПОЗНАВАТ ЛИЧНО финалистите, и съответно би трябвало по-точно да изберат кой е най-достоен да победи от някакви си зрители, които НЕ ПОЗНАВАТ ФИНАЛИСТИТЕ и са гледали само някакъв си 1 час изрязан сигурно от 36 часа филмов материал. Мнението на зрителите съответно може да бъде много лесно манипулирано от няколко монтажа, малко едитинг, малко музичка в правилните моменти... А и освен това понеже чета коментарите още от Сървайвър искам да кажа, че повечето пишещи в тези фейсбук страници са някакви откровени идиоти, съдейки по това кои участници подкрепят (например Михо беше един от най-харесваните участници в миналия сезон, въпреки агресивното си и просташко поведение, заради което според мен трябваше да го дисквалифицирате). И ако обичате престанете вече да вкарвате някакви мутри с татуси, фитнес маниаци с празни глави, силиконови леки жени, които се закачат за богати бизнесмени, чалгаджии, динковци... Сигурен съм, че има много други желаещи, които искат да участват, но вие просто не им давате възможност, защото всячески се опитвате да превърнете това предаване в пародия на Биг Брадър. Докато не поработите малко върху нещата, които ви казах, няма да призная това предаване за конкурент на Сървайвър."

Един от най-добрите коментари които съм чел, ако не и най-добрият.

# 103
И кой е той? Цитатът на кой е?

# 104
И кой е той? Цитатът на кой е?
На потребител във фейсбук.Даже ако не се бъркам беше някаква страница.

Общи условия

Активация на акаунт