Фермата 3 - 2017

• 66 187
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
  • Вестерос
Ok ѝ  е тактиката, но явно в случая не трябваше да гласува за себе си, защото що е харесвана нямаше да я сложат за ратай. А сега от ден 1 я знаят. Вярно, че и във визитката каза какво цели.

# 406
Ok ѝ  е тактиката, но явно в случая не трябваше да гласува за себе си, защото що е харесвана нямаше да я сложат за ратай. А сега от ден 1 я знаят. Вярно, че и във визитката каза какво цели.
Тя не знаеше, че другите ще гласуват за нея.Да, можеше да остане още малко извън радара, но щом може да се спаси, защо да не го направи Simple Smile А и изглежда щом събра три гласа от другите, общува с тях и им се е харесала.Ще бъде интересен участник, със сигурност.

# 407
Изтървала съм съскането на Божидара , но първия който чух да обсъжда негативно участник беше Владо Н. Още при разпределението в отбори изкоментира Ив Ласкин , че само лежал и спял.
Потърсих потвърждение на роднинството на сестрите Бакалови с Цанко Церковски и верно, вписани са като негови наследници. Само, че по линия на бащата осиновител !  Няма генно родство, има само нахалство и използване на името на велик българин . На всичко отгоре се оказа, че отношенията с бащата осиновител са стигнали до разсиновяване. Който иска да узнае повече за "звездните сестри " да прочете с какво си имаме работа.
https://www.blitz.bg/obshtestvo/intervyu/bashchata-na-miskata-kr … i_news258572.html
Вчера малко в повече ми дойде коването, а някъде четох, че игрите ще са същите. направо ме втриса от тези пирони , мъжете ги заболяха предмишниците , както се оплака един от тях , а жените сигурно са с мускулна треска.
И все пак са им дали такери, видях да закрепват платното за юртата с такер, иначе още щяха да коват.

# 408
  • Великобритания
Каролев и на мен не ми пречи , просто още не ми е много ясно кво аджеба търси във Фермата
като гледам нещо на разпределител се явява
искат да раздвижат формата , имат си бележки от миналите сезони и отмятат едно по едно хахх
Мирон сценаристът за довечера
http://fermata.btv.bg/video/videos/miron-krumov-treti-sezon-na-f … dosta-truden.html

# 409
Каролев и на мен не ми пречи , просто още не ми е много ясно кво аджеба търси във Фермата
като гледам нещо на разпределител се явява
искат да раздвижат формата , имат си бележки от миналите сезони и отмятат едно по едно хахх
Мирон сценаристът за довечера
http://fermata.btv.bg/video/videos/miron-krumov-treti-sezon-na-f … dosta-truden.html

Явява се като фермер на седмицата само за тази седмица, защото няма такъв в момента.  Peace Peace

# 410
Божидара иначе се прави на много дзен. Но то по физиономията й си личи, че е злобна. А според мен си е и кукувица

Тая от край време се знае, че е луда. сигурна съм, че не са я взели, за да свърши нещо, а само да лее злоба и акъл. Дано си ходи по-бързо!!

# 411
За момента ми харесва, въпреки, че не гледах изцяло и двете серии. Още не мога да ги оправя кой кой е, но няколко души вече ми направиха впечатление. Тотален фаворит засега ми е Владо, когото харесвам и уважавам от години. Дано, както вече се писа, участието му в предаване да не развали имиджа му на мъжкар и боец. Много беше смешен с кравата. Очевидно се стресна и за да не покаже, че го е страх, се отказа набързо. Ласкин-той си каза, че е най-мързеливия, но не очаквах и в действителност да е така. Все пак влизаш в предаване, в което се работи здраво, и да се излежаваш на полянката не прави добро впечатление. Гечо ми хареса на първо четене. Спокоен, премерен, както се полага на бащата на фермата. Философът има нещо маниашко в погледа. Може и да не е такъв човекът, но изглежда леко налудничаво. С Марина ще е голям смях с нейното мяукане. Но по всичко личи, че е корава душичка и лесно няма да се даде, въпреки чупките и стойките. Божидара-от нея буквално лъха злоба. Повечето пъти, когато я показваха, все размахва ръце и гледа злобно. Според мен ще я изолират. И живо се интересувам гримьорката /дано не бъркам, че е тя/ кога ще свали шарените прежди от главата си. Между другото-как си мие косата?  Simple Smile Хареса ми как младите момичета имат желание да се научат да месят и забиват пирони. Ще гледам с интерес.

# 412
A всъщност защо Божидара така реагира? Правех нещо из нас и не дочух добре обясненията в началото. За това, че Ивона е гласувала за себе си? И аз бих го направила щом имам право Grinning
Ми така без нищо. Звездите и' говорели, чувствала със сърцето си колко е гадна и двулична болярката, Ивон ли беше. Щото е гадателка видите ли. Усещала я така, и ще я атакува. Shocked само не каза как.

А според мен
Скрит текст:
Божидара е пълно куку.

# 413
А според мен си е и кукувица
+1, пълно хахо е.
Аз открай време не мога да ги трая със сестра ѝ.

# 414
  • Вестерос
Олее хахаха вярно е кукувица

# 415
  • Буркина Фасо
Ласкин-той си каза, че е най-мързеливия, но не очаквах и в действителност да е така. Все пак влизаш в предаване, в което се работи здраво, и да се излежаваш на полянката не прави добро впечатление.
Ласкин е с тайна мисийка - да създава дразги за да има конфликти м/у участниците и така да се поддържа интерес към предаването. вероятно това е договорката му с Иван и Андрей за да участва.
иначе и аз мога да лежа и мързелувам , но не съм известен  Simple Smile
пп. принципно никой от нас не е запознат с подписаните от участниците договори.

# 416
А според мен си е и кукувица
+1, пълно хахо е.
Аз открай време не мога да ги трая със сестра ѝ.
И аз.
Тази Божидара е злобна и зла.

# 417
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Каква тайна мисия имал Ласкин? Та той дори не участва.Още на втория ден излезе по "медицински причини".

Ако някой има мисия да създава скандали,то това е Божидара.Видяхме,че още на първата игра се отказа(никой не е казвал как трябва да изглежда стълбата,а само това,че всички дъски тр да са заковани).За каква мотивация говорим въобще...видимо е,че ще отбива номера и само си чака хонорара..голям "вип"  Stop

Ивона е опасна,напълно съм съгласна с вас..но мисля,че много хора ще се настроят срещу нея(заради визитката й).Не я виждам към финал,освен ако не си печели дуелите.

# 418
  • Буркина Фасо
оня шарен папагал (гримьорката) избива рибата. Simple Smile
ако попадне в джунглата мъжките папагали ще и налетят  hahaha

# 419
записвам се да ви следя, въпреки, че тази година нещо не ме грабва малкото, което загледах- българееща се македонка проповядваше колко е патриот, а едни кимаше дълбокомислено.

Общи условия

Активация на акаунт