Фермата 3 - 2017

• 66 102
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
  • Вестерос
Джолева,изречението ми започна с "Ако....".
Точно тук,нека е приятно за четене.3 месеца ще сме заедно.

Разбира се , че трябва да в приятно затова не е нужно да се приканва да се " разкараш от темата Ако...."Това ми звучи като поставяне на условие, а тук място за условия няма.Така че...да приемаме чуждите мнения и да излагаме своите без ако..

Дарина и мен ме дразни.Още първия ден ме подразни.Вл.Николков ясно заяви че иска да е при аутсайдерите, тя моментално не се съобрази с желанието му.Това е показателно за характера и.Ето че сега пак иска да е както тя каже.
Мъжете повечето са ми приятни, ама жените...май Франческа и Марина са горе долу на място.За сега де то е твърде рано все още.
Дааа, точно това и мен много ме подразни. Гледах с майка ми и двете реагирахме еднакво-как може да не уважи искането му , много долно.

Моля ви се, не се карайте! Мин.година беше доста приятно в темата, с дребни спречквания, но даже и не помня кой с кой. Сега от седмица първа някакви дебати, гонения, личностни нападения! Хайде без Confounded

# 616
Наставничката може да е строга, но без да е язвителна - според мен прекалява с острия тон.

Искам Папиту да си ходи - дразни ме с пандизчиската си визия и поведение- какви са тези прякори? да не са в панделата, че да ги кръщава? Моркова, ряпата и картофа само дето не ги кръсти! Тарикатее ми и не ми е приятен.

# 617
  И мене ме дразни като някой ме напада тук и казват, че пиша глупости и започват да ме обиждат. Разбрала съм, че в целия форум на bgmamma, има някои хора, които в природата им да бъдат заядливи и да обиждат хората. Това за мене е избиване на комплекси. Като видя, че някой ме напада и ме обижда, въобще не се занимавам с този човек вече. Той няма как да ме разбере. Този човек е изтъкан от комплекси и си знае само своето!

Да коментира твоя публикация и да те напада някой - не е едно и също. Но, виж, ти директно пишеш, че всички, които опонират на теб или на когото и да е, са комплексирани. Това е нападка, схващаш ли, да обсъждаш какъв е потребителят, не постовете му. Аз потребители НЕ обсъждам, коментирам мненията им. Ако прочета тъпизъм в нечий пост - реагирам, а явно не трябва, не си заслужава, защото моментално получавам гонене и разни квалификации, не ми е интересно с такива събеседници..😂

Тръпна в очакване на дуела.😀 Много зор ще видят - пет кръга ли бяха? Те ще капнат от умора. Тома-Папи е на 45, не е престарял, въпреки че на повече изглежда. На 45 мъжете са си в разцвета на силите, поне според мен, и това, че преди 25 г. щяло да е друго, са оправдания. Само на 20 ли е силен един мъж?

Наставничката ги кастри здраво, не че не е права, де. Но да ги държат на ръба на оцеляването и да очакват да вършат добре работа, много тъпо, не е Сървайвър това. Не може ни мъж, ни жена да бачка тежка работа, ако се храни с една мини содена питка, зарзават, зарзават и още зарвават. Някои тук  твърдят, че имало достатъчно въглехидрати в менюто им. Къде ги видя? В мъничкото леща? В тиквичките?😂 Или в пърленките,които  наричат хляб и им се пада по една на човек. Оо, да, забравих, че имат мляко. Трябва им по-хубава храна.

# 618
  • София
Колко битки ще има довечера? Не слушах много внимателно предния път.  Mr. Green Blush

# 619
Здравейте и от мен. Да се включа и аз в темата. По принцип не гледам такива формати, за пръв път гледам и фермата и то защото познавам лично една от участничките, а именно Марина Blush Заради нея смятам да поглеждам по малко. Мога да ви кажа, че тя изобщо не преиграва, и в живота си е такава уникална шматка, но е много оправна и силна жена. Дано да остане по-дълго Hands Metal

# 620
  • София
Колко битки ще има довечера? Не слушах много внимателно предния път.  Mr. Green Blush
Пет ще бъдат игрите.  Peace

Ензимче, абсолютно напразно се хАбиш.  Laughing  Hug

Последна редакция: нд, 17 сеп 2017, 13:04 от Reinа

# 621
  • София
Колко битки ще има довечера? Не слушах много внимателно предния път.  Mr. Green Blush
Пет ще бъдат игрите.  Peace

Благодаря.  bouquet

# 622
  И мене ме дразни като някой ме напада тук и казват, че пиша глупости и започват да ме обиждат. Разбрала съм, че в целия форум на bgmamma, има някои хора, които в природата им да бъдат заядливи и да обиждат хората. Това за мене е избиване на комплекси. Като видя, че някой ме напада и ме обижда, въобще не се занимавам с този човек вече. Той няма как да ме разбере. Този човек е изтъкан от комплекси и си знае само своето!

Да коментира твоя публикация и да те напада някой - не е едно и също. Но, виж, ти директно пишеш, че всички, които опонират на теб или на когото и да е, са комплексирани. Това е нападка, схващаш ли, да обсъждаш какъв е потребителят, не постовете му. Аз потребители НЕ обсъждам, коментирам мненията им. Ако прочета тъпизъм в нечий пост - реагирам, а явно не трябва, не си заслужава, защото моментално получавам гонене и разни квалификации, не ми е интересно с такива събеседници..😂

Ваше мнение. Всеки човек е различен! Не обръщам внимание на вашия коментар. Дори ще ви се усмихна на вашия коментар.  Simple Smile Приемам го като ирония.

# 623
Рейна, права си!  Laughing  Hug

Към автора на темата имам молба - ако може да пусне анкета за дуела довечера, кой ще е победител. Така е по-забавно, да видим дали ще познаем.  Simple Smile
Благодаря предварително!  bouquet

Аз на Яни залагам, защото ми изглежда по-силен и издръжлив, но не се знае, не подценявам Тома.

# 624
  • Буркина Фасо
Наставничката ги кастри здраво, не че не е права, де. Но да ги държат на ръба на оцеляването и да очакват да вършат добре работа, много тъпо, не е Сървайвър това. Не може ни мъж, ни жена да бачка тежка работа, ако се храни с една мини содена питка, зарзават, зарзават и още зарвават. Някои тук  твърдят, че имало достатъчно въглехидрати в менюто им. Къде ги видя? В мъничкото леща? В тиквичките?😂 Или в пърленките,които  наричат хляб и им се пада по една на човек. Оо, да, забравих, че имат мляко. Трябва им по-хубава храна.
наставничката ги кастри защото има представа тази работа за колко време може да се свърши.
примерно коването на дъски , но направено на различни разстояния една от друга. за това не трябва силна храна. или пък дъските на вратата в обора - всичките с различни дължини. и за това не трябва силна храна. или пък тунинговането на участничките ...това е загуба на време. има и още показани случай на безполезно изразходване на времето. ако всички задружно се бяха хванали да вършат поставените задачи вероятно резултатите биха били доста по-добри при същата консумирана храна. и наставничката би била по-благосклонна към тях. все пак условията на формата са такива и всички участници го знаят добре.  бездействието на някои при колективната работа е български патент. и не води до добри резултати.

# 625
Аз съм за Яни, но Иван в един от предните епизоди намекна, че при правилно подредени игри от втория дуелист ставали  изненади.  Thinking

# 626
  • Mediterraneo
И аз май клоня, че съм за Яни. На този етап нито единият не ми е по- симпатичен от другия.
Виж, от жените вече имам ясно изразени дразнители и това на първо място е Дарина! Отвратително ми е това набиване на внимание към личната история на дъщеря й! Уж много съкровено, уж много интимно, пък направи всичко достояние на цяла България. Не е честно, не е и морално. Адски несимпатична ми стана, дори ми опротивя тази жена. После и с държанието си малко по малко разкрива що за крива ракета е.

# 627
И аз съм за Яни, много ми е симпатичен, непретенциозен и добродушно забавен (поне към момента) и ми се ще да го погледам още.

# 628
наставничката ги кастри защото има представа тази работа за колко време може да се свърши.
примерно коването на дъски , но направено на различни разстояния една от друга. за това не трябва силна храна. или пък дъските на вратата в обора - всичките с различни дължини. и за това не трябва силна храна. или пък тунинговането на участничките ...това е загуба на време. има и още показани случай на безполезно изразходване на времето. ако всички задружно се бяха хванали да вършат поставените задачи вероятно резултатите биха били доста по-добри при същата консумирана храна. и наставничката би била по-благосклонна към тях. все пак условията на формата са такива и всички участници го знаят добре.  бездействието на някои при колективната работа е български патент. и не води до добри резултати.

Прав си, че не си вършат добре работата, а някои и нищо не вършат.  Laughing Но, толкова могат. Laughing
Но друга е според мен главната причина да им е ограничена храната - това е най-често предпоставка за скандали, и преди писах - във всяко риалити гладът е главна причина за конфронтации между участниците. Другото е мързелът - който се скатава и не работи, е недолюбван от останалите. Но недолюбвани са и тези, които дават зор на другите да работят. Simple Smile

# 629
Франческа много ми харесва. Тя с кого е на дуел

Общи условия

Активация на акаунт