Мерием (MERYEM) Нов сериал с участието на Фуркан Андъч и Айча Айсин Туран

• 124 346
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
И аз благодаря Дива Hug

Олее нямам търпение...
Явно са се целунали Heart Eyes
Почва да става много интересно Heart Eyes
Много се радвам, че Саваш видя  и чу...
Тя за това Бурджу е казала, че се вълнувала, сигурно Саваш се е досетил, че Мерием прикрива прокурора, и  тайната се е разкрива...

# 646
Здравейтеееееееее!
УРААА!Чудесен фраааг! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ето моя скромен превод от мамашите:

Мерием:Сега всичко, ще бъде много добре.
Дерин:Те се целуваха
Октай:Какво говориш?!
Дерин:Видях как се гледат един на друг.
Октай:Къде е това копеле?
Мртием: Махай се от тук!
Октай:Какво направи с нашата любов, Мерием? Той докосна ли те?
Мерием: Еее,стига бе,стига!Ти няма да го докоснеш!Няма!
Октай:Ти си влюбена в него

Саваш:Ти сам се разкри, прокуроре.
Да видим сега, как ще се спасиш от това?

http://bigcinema.cc/series/merem-subtitry-meryem.html

Последна редакция: пт, 17 ное 2017, 20:55 от Varynia

# 647
Здравейтеееееееее!
УРААА!Чудесен фраааг! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ето моя скромен превод от мамашите:

Мерием:Сега всичко, ще бъде много добре.
Дерин:Те се целуваха
Октай:Какво говориш?!
Дерин:Видях как се гледат един на друг.
Октай:Къде е това копеле?
Мртием: Махай се от тук!
Октай:Какво направи с нашата любов, Мерием? Той докосна ли те?
Мерием: Еее,стига бе,стига!Ти няма да го докоснеш!Няма!
Октай:Ти си влюбена в него

Саваш:Ти сам се разкри, прокуроре.
Да видим сега, как ще се спасиш от това?

http://bigcinema.cc/series/merem-subtitry-meryem.html

Благодаря Hug 💐 🌼💐🌼💐🌼
Нямам търпение за следващия епизод Heart Eyes

# 648
Iliang,За нищо!За мен е удоволствие!
Ще чакаме по-добър превод от момичетата, които превеждат сериала, защото друго си е превод от оригинала. bouquet

# 649
Благодаря, Varynia Hug

Време е вече да започнат да се обръщат нещата покрай биологичния отпадък.
Мисля си  Thinking дали пък Дарина ги е видяла, как се гледат като котараци нашите двамцата и да е избягала, за да не види евентуална целувка, а те да не са се целунали и да ни мятат по върбите... Аз вече си мисля най-лошото, че поне да не ме яд после Laughing

И едно поздравче от мен Wine Glass
Музиката и сцените са прекрасни Revolving Hearts Broken Heart Two Hearts

А тази песен я обожавам Sparkling Heart

Не мога да пропусна и песента, която Айча изпя с Кърач. И в дует с него е много тежка и красива песен, но и преди това, когато Гюлюмсер почина и звуча само тя, също е много ми хареса Revolving Hearts

# 650
KikaDer,благодаря за хубавата музика, наистина е въздействаща.Дерин през цялото време ги наблюдаваше.Предполагам,че е видяла целувка и се е жалвала на Октай.
Със сигурност следващият епизод, ще има емоции.Нямам търпение.

# 651
Тази Дерин интелегентна, умна... Така ли не можа да разбере, че Саваш няма да я заобича. То филм да става, ама малко и реалност.

# 652
Добро утро Coffee Hug
KikaDer благодаря за прекрасното изпълнение, много хубави, чувствени песни...
На Айча песента е страхотна и тежка...

Varynia Силно се надявам да имаме целувкаааа Heart Eyes А пък и дори да не да се целунали, тя видя и чу, как Саваш се обясняваше на Мерием, като и каза- И ти ме обичаш също..., Това е достатъчно Дерин да се ядоса и да ги наприказва на Октай...
tigasa1 Hug Нали знаеш,че винаги в сериалите, има една такава като Дерин, с несподелена любов, която не се отказва и тук случаят е същият, както в повечето сериали... Blush

Последна редакция: сб, 18 ное 2017, 10:35 от Iliang

# 653
Добро утро и от мен Coffee
Varynia, Iliang Hug
Iliang, мислим еднакво май Heart Eyes Гадинки като Дерин във всеки сериал има, като Октай също.
Пак ще направя сравнение с корейските сериали, но нали е римейк на такъв, да ми е простено Blush Там почти във всеки сериал има броманс като при Гючлю и Саваш, но в повечето случаи се борят за сърцето на една жена. Тук много ми харесва, как са разчупили корейското клише и не изправят един срещу друг двамата братя.

# 654
Нашите сладкишони двамцата отново са сред природата.
https://www.instagram.com/p/BbomR4hFDy0/
В едното стори на Кенан/Гючлю пишеше някъде в Полонезкьой.

А под тази снимка е написано- Ненавистта на Дерин нараства от ден на ден все повече.
https://www.instagram.com/p/Bbod9Qbjb5i/

# 655
  • AMS

Благодаря ви за споделеното и най-вече за съпоставките с корейската версия!!!
 Според мен, адаптациите на съседите по чужди сценарии са много по-добри.
 Имам предвид предишните Интикам, Анне, Моят свят и други от този сезон.

# 656
Обаче двете на Джан Яман- Дерин  и Белиз- в един филм, но нямат общи сцени. Не се налага да си търпят присъствието.

# 657
  • AMS
Обаче двете на Джан Яман- Дерин  и Белиз- в един филм, но нямат общи сцени. Не се налага да си търпят присъствието.

За протокола имат общи сцени >>>

# 658

И общи сцени имат от известно време, както Дива вече нагледно е показала, и зад кадър си се забавляват https://www.instagram.com/p/Bbb4QzKFps2/

Понякога много изкуствено напрежение се наслагва покрай актьорите. Дали ще ги въвличат в измислени любовни връзки, или ще им приписват разни скандали... не зная как издържат тия хора!
Дива, наистина има много стойностни и прекрасно пресъздадени корейски сериали. Наскоро мярнах една таблица с направени турски адаптации по корейски сериали, но не помня кои бяха, за да изкажа мнение Blush
Мерием е в пъти по- разчупен и добре замислен от корейската си версия, но там епизодите са по- малко от час и рядко са повече от 24 епизода. Нашия беше 16, както повечето. Тук епизодите са по 2 часа и кусур и при добър рейтинг са повече епизоди, което прави един вид задължително няколко сюжетни линии.

Ооох, БурГюч Heart Eyes

# 659
Аз си чакам вторият фрагман Grinning
Дано скоро да има или дано да има втори... Stuck Out Tongue Winking Eye
Нямам търпение за сряда,само го повтарям, но наистина го чакам с нетърпение новият епизод... Grinning
Айча и Фуркан много ги харесвам, като двойка, много си отиват. Много искам и в реалният живот да са заедно... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт