GoT 29 - There is only one war that matters...

• 28 926
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
Да, Simple Smile той лично й заяви че знае и че заради децата й дава време да се махне Simple Smile

# 61
  • Варна
Със същата детска наивност Джайм тръгна да трепе Денериската с някво голо копие срещу огнедишащ дракон. Малко смях в залата/темата/форума ще ми простите ли без да ме изгоните/блокирате... Хихиххихиии. Значи за едни детската възраст е оправдание, за други не... Бах маааааа му...
С "голо копие" КнН уби Визерион. Май не е кауза пердута, а?

# 62
Laughing Оставете Аря и Санса, че скоро ще стане нужда от нова тема. Надявам се в крайна сметка, да станат ясни мотивите и на двете.

Снощи четох една теория, е Джон не се е качил на Дрогон, защото е човекът, който ще яхне Регал. Един драконов ездач не може да язди чуждг дракон. Това изкарва от сметките Джендри, Хрътката, Джора, Тормунд и Берик като драконови ездачи.
 Laughing
http://brainpedia.info/this-tiny-game-of-thrones-detail-may-conf … -jon-snow-theory/
Ооо тази теория много ми харесва! Ех, колко хубаво Simple Smile

Да се оплача - аз вече съм в постсериална депресия... докато почне този пуст сезон и свърши... и не отговори особено на очакванията... И сега в понеделник ако затрият цял епизод да гледам куку Церсей да фръцка поли и да кръстосва ръчички без нищо съществено, ще изтрещя тотално Flushed

# 63
Laughing Оставете Аря и Санса, че скоро ще стане нужда от нова тема. Надявам се в крайна сметка, да станат ясни мотивите и на двете.

Снощи четох една теория, е Джон не се е качил на Дрогон, защото е човекът, който ще яхне Регал. Един драконов ездач не може да язди чуждг дракон. Това изкарва от сметките Джендри, Хрътката, Джора, Тормунд и Берик като драконови ездачи.
 Laughing
http://brainpedia.info/this-tiny-game-of-thrones-detail-may-conf … -jon-snow-theory/
Според мен Джон не се качи на Дрогон, за да могат да покажат какъв герой е, как оцелява въпреки всичко.
Това с драконовите ездачи в сериала не е застъпено много. Но бих се радвала, ако се окаже, че е ездача за Регал.

# 64
Аааааа, копието на КнН не беше голо. Беше замръзнало Simple Smile и магическо според мен. Кой дракон къде беше уцелен? Не бях ли оцелени горе долу на едни и същи места.

# 65
Ми Дрогон в крилото/рамото а Виз във вратът. Пак бяха близо, но разликата е съществена.

# 66
  • Варна
Аааааа, копието на КнН не беше голо. Беше замръзнало Simple Smile и магическо според мен. Кой дракон къде беше уцелен? Не бях ли оцелени горе долу на едни и същи места.

Дрогон мисля, че беше уцелен някъде в или над крилото.
Джайм се беше засилил срещу Денерис, не срещу дракона.
 Искам само да кажа, че явно идеята да се атакува  с копие не е чак толкова нелепа.

# 67
Искам само да кажа, че явно идеята да се атакува  с копие не е чак толкова нелепа.

Особено ако си КнН Grinning

# 68
Има разлика да се хвърли копието и да се ходи да се намушка някого с него. Все едно с някой пистолет да ти смажат главата от бой Simple Smile

# 69
И аз не вярвам,че Джон ще яхне дракон в сериала.
Но ми хареса теорията,че Kралят на нощта е greenseer и е дирижирал случката отвъд вала,за да си вземе дракон.

# 70
  • Варна
Който е разбрал, че умишлено намесих Джайм относно темата наивност в назрелия вече спор... наивна Санса vs наивна Аря... та просто да вдигне ръчичка...

# 71
  • Вестерос
Хексе,не каза от финала ли е корицата? От трейлъра?

# 72
  • Варна
Има разлика да се хвърли копието и да се ходи да се намушка някого с него. Все едно с някой пистолет да ти смажат главата от бой Simple Smile
Е, да, Джайм няма дясна ръка, няма как да хвърли копие. Глупава идея беше, но Денерис върху падналия дракон на 20 метра от него, сигурно е била изкушение. Crazy
Хексе,не каза от финала ли е корицата? От трейлъра?
Да.

# 73
  • Варна
На арената в Мийрин(мисля) Дрогон отнесе няколко копия без фатален ефект ... от хора.

Хрътката, Джора, Тормунд, Давос и Берик бяха по скоро багаж, не в първа класа ...  Джендри хвана "двойката" като един грък при Маратон...Simple Smile

# 74
Джайм се опита да претрепе Денерис, а не дракона. И наистина щеше да сложи край на войната така. Сетих се за Тивин и неговото оправдаване на Червената сватба - по-добре ли е хиляди да загинат, отколкото десетина да бъдат заклани на някакво пиршество... Практично гледат на нещата.Flushed

Общи условия

Активация на акаунт