GoT 29 - There is only one war that matters...

• 29 186
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
Аз ако съм на Ц., ще протакам. Дани имаше 3 дракона, вече има два...кой знае какво може да се обърка...ще сключа примирие уж, пък ще си кроя планчетата Wink Играчи все още има много и картите се менкат неведнъж. И Ц.  мина през доста неща, това само я надъха да е по-уверена, друга поука не си извади. Не се церемони да си служи и с черни магии, кой знае от та какво ще се пръкне...

# 121
Бран ще им каже,че Визерион е превърнат в бродник.Церсей е изтрещяла,въобще не я виждам фактор в 8 сезон.Джайм ако тръгне със силите на Ланистър,за да се присъедини към останалите,Церсей увисва.Даже очаквам Юрон да се гаври с нея,докато всичко живо е на Север.

И пак от Бран (вероятно и от Сам) ще разберат как може да бъде победен Нощния крал.Трябва да си влязат в роля.  Sunglasses
Церсей
Скрит текст:
може и да не е сериозен фактор в 8 сезон, но със сигурност ще е трън в за*ника на повечето герои и зрители.
Все си мисля, че ненапразно показаха как горските чеда са създали КнН. Как пъхнаха камъка в гърдите му и той го трансформира (или поне така изглеждаше). Какво ли ще стане, ако измъкнат същия този камък...

# 122
Не мога да ви изчета, 15 стр. половината Аря и Санса обсъждано.
За това как ще бъде доказано, че Джон е наследник според мен майстер Лувин е знаел и е оставил нещичко може би

# 123
  • Варна
Имам една интересна теория и се надявам да не е разглеждана вече.
Ето снимка на Джон

Ето и убийството му

Всички удари са с ками и идват отдолу нагоре ... най-вероятно са в об;аста на корема.
Последния е на Уили с тясна прободна кама и трябва да е по-високо, защото Джон е на колене. Почти сигурно е малката черта под гърдите му.
Въпросът е от какво е голямата извита рана на гърдите му ...отляво? Хммм
А как беше създаден КнН?

# 124
Тва е недоглеждане, да не мислиш че ще му съвпадат раните 1:1

# 125
Ще седнат Д&Д да мислят къде точно трябва да са му раните... Естествено, че са го нашарили както дойде. Как не се научихте да не търсите такива подробности и дълбочина във фенфикшъна им.

# 126
Мартин за D&D:
They are independent. They can do whatever they want. I don’t have any power… any contractual right to [stop them]. I consult with them. I talk to them on a regular basis. Of course, years ago, we had a series of very long meetings, where I told them some of the big twists and turns and huge events that were coming in the last few books. So they’ve been touching [on] some of these, and doing some of the reveals, but they have also been departing in various ways.

# 127
Не мога да ви изчета, 15 стр. половината Аря и Санса обсъждано.
За това как ще бъде доказано, че Джон е наследник според мен майстер Лувин е знаел и е оставил нещичко може би
Ако Дракон го приеме ездач, никакви хартийки не му трябват.

Цитат
...So they’ve been touching [on] some of these, and doing some of the reveals, but they have also been departing in various ways.
Я, старата песен на нов глас. Уж така, ама не така. Чичко Мартин вместо за блогва е по-добре да си довърши книжките.

# 128
Нямам вече търпение да дойде понеделник. А после ще си имаме година и повече за нови теории. Laughing

# 129
  • София
Хах, не съм влизал от 5 ч. и вземи тези 100+ непрочетени мнения  Joy

малко офф

да питам старите бг мами ако знаят, коя сериална или филмова поредица има най-много посветени теми?
Тази е номер 29 и със сигурност би трябвало да е топ 5. Има ли си идея някой?  Laughing

# 130
Аз съм участвала само в дискусиите за Изгубени и True blood, доста теми имаха. Но пък доста сериали навъртат много теми- турски, индийски и прочие. Wink

# 131
  • Варна
Да питам старите бг мами ако знаят, коя сериална или филмова поредица има най-много посветени теми?
Тази е номер 29 и със сигурност би трябвало да е топ 5. Има ли си идея някой?  Laughing

Ооо, от романтичните има и с над 150 теми.

# 132
ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 487  Mr. Green
Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 358
1001 НОЩ - Binbir Gece/🌷ХАЛИТ🌷БЕРГЮЗАР🌷 НОВИ ПРОЕКТИ - ТЕМА 264

и т.н. С 29 теми сме наникъде, да се стягаме. Mr. Green

# 133
Няма шанс да се преборим с турските Simple Smile Пак добре, че няма тема за "Дързост и красота", е тогава вече нямаше и да сме живи за последната тема hahaha

# 134
ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 487  Mr. Green
Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 358
1001 НОЩ - Binbir Gece/🌷ХАЛИТ🌷БЕРГЮЗАР🌷 НОВИ ПРОЕКТИ - ТЕМА 264

и т.н. С 29 теми сме наникъде, да се стягаме. Mr. Green
Ко?!!!  newsm78  Shocked Joy

Общи условия

Активация на акаунт