GoT 29 - There is only one war that matters...

• 29 663
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
Късмет, че Дрого ѝ се върза, ако беше като Рамзи-все тази.

Аз защо си спомням, че Санса сама отиде при Рамзи, заведоха я по точно. Не са я отвличали. Това все заради ситуациите и защото е умна?!

# 196
Май не е точно късмет. Момичето само се постара да си намери добра учителка и да бъде прилежна ученичка.

# 197
  • Вестерос
Май не е точно късмет. Момичето само се постара да си намери добра учителка и да бъде прилежна ученичка.
То и това е късмет -да си намери учителка Grinning

Какви отвличания те гонят? Къде съм казала, че е била отвлечена? Кутрето я заведе и убеди, докато беше под негова "плен". Затова писах, че степента на плен е различна.

# 198
Даром са ѝ яйцата, както и това, че е неизгорима! По-горе го писах. Хайде да я видим , ако не беше неизгорима как точно щеше да ги излюпи? Ако го нямаше истинското таргско-магията им.

Аделинда, вникваш ли в написаното- всеки с късмета си? Или разсъждаваш, че са равни и могат да се размнят един вид? Scream
Никой нямаше да и подари яйца от дракон, ако знае че ще се излюпят, или ако вярва, че може сам да си ги излюпи. Е не изгорима да.

# 199

Какви отвличания те гонят? Къде съм казала, че е била отвлечена? Кутрето я заведе и убеди, докато беше под негова "плен". Затова писах, че степента на плен е различна.

Защо го слуша Кутрето?! Щото е УМНА?! Ще си дойдем на думата. Още го слуша все по тая причина. Сама се натресе с Джофри пак по същата. Суета.

# 200
  • Вестерос
Аз съм в шах, честно. Явно не искаме да се четем и разбираме Fearful Не ми се повтарят едни и същи неща за едни и същи потребители. Unamused

Чак айде за последно пак да питам- Какво трябваше да направи Санса като беше в ОГ и Кутрето и каза, че ще я води при Рамзи или там каквато тъпотия измислиха ДиД? Да се хвърли през лунната порта, може би. Thinking

# 201
Аз съм в шах, честно. Явно не искаме да се четем и разбираме Fearful Не ми се повтарят едни и същи неща за едни и същи потребители. Unamused

Чак айде за последно пак да питам- Какво трябваше да направи Санса като беше в ОГ и Кутрето и каза, че ще я води при Рамзи или там каквато тъпотия измислиха ДиД? Да се хвърли през лунната порта, може би. Thinking
Докато чака някой да я води, така ще е. Аря какво имаше като избяга от двореца? Денерис като умря Дрого какво имаше. Чакаше някой да и дава указания докато я ласкае ?

# 202
  • Вестерос
ъъъ... Дрого като умря Дани реши да се самоубие. Trollface

Аря не беше на сцената пред всички, а в публиката, разпозната евентуално и измъкната от КЧ. Точно това се написа и вчера. Явно си го пропуснала или удобно го забравяш. Innocent

# 203
Но не е късмет сама да реши да търси. Да намери слабост в "противника" си и да се възползва от нея.
 Всъщност реално Денерис е отраснала като бежанка, без дом, без закрилата на любящо семейство, с един тъп, високомерен брат, с постоянното напомняне, че за всичко ще трябва да плати и че за главата й рано или късно ще обяват награда.
Санса имаше стабилност, дом, любящо семейство, което я закриляше, установено положение в йерархията - най-голямата дъщеря на гаранта на Севера и кво... стана кифла.

# 204

Аря не беше на сцената пред всички, а в публиката, разпозната евентуално и измъкната от КЧ. Точно това се написа и вчера. Явно си го пропуснала или удобно го забравяш. Innocent
Аря в публиката как отиде? ВИП място са и дали. Учителя и се жертва за нея и тя се би и бяга. При безликите да не и беше лесно? Шили са и тоалети и и плетоха косите. Денерис да се самоубие?! Тя знаеше, че огъня не я гори и го усещаше за яйцата. Имаше сцена как държеше яйцето до огъня и как не се изгори преди това. Другите правят каквото трябва с малък шанс да оцелеят. Санса прави каквото не трябва, за да оцелее. Пак казвам, ако Рамзи се държеше добре с нея и любовницата му не искаше да я накълца цялата без детеродните органи, а след като роди да я убие нямаше и да избяга. Забравяме, че срещна Бриен преди да отиде при Рамзи и и предложи помощта си. Значи имаше и кой да я пази.

# 205
  • Вестерос
. . .

Написах мнение , за да ви контрирам и двете отново, за пореден път, но не смятам да се хабя повече след като прочетох отново "кифла". Жалко, че не виждате и не вниквате , а въртите и сучете едно и също. Голям трън ви е Санса Grinning

# 206
. . .

Написах мнение , за да ви контрирам и двете отново, за пореден път, но не смятам да се хабя повече след като прочетох отново "кифла". Жалко, че не виждате и не вниквате , а въртите и сучете едно и също. Голям трън ви е Санса Grinning
Ако това беше контриране, аз съм трамвай.

# 207

Аря в публиката как отиде? ВИП място са и дали. Учителя и се жертва за нея и тя се би и бяга. При безликите да не и беше лесно? Шили са и тоалети и и плетоха косите. Денерис да се самоубие?! Тя знаеше, че огъня не я гори и го усещаше за яйцата. Имаше сцена как държеше яйцето до огъня и как не се изгори преди това. Другите правят каквото трябва с малък шанс да оцелеят. Санса прави каквото не трябва, за да оцелее. Пак казвам, ако Рамзи се държеше добре с нея и любовницата му не искаше да я накълца цялата без детеродните органи, а след като роди да я убие нямаше и да избяга. Забравяме, че срещна Бриен преди да отиде при Рамзи и и предложи помощта си. Значи имаше и кой да я пази.

Аря я обучаваше супер-мега-ултра-хипер убиец, който я защити когато дойде часа да я хванат. Wink Да кажем, че се е била- големи битки не паднаха.Основно бягане падна. Ей, геройско поведение на Аря hahaha hahaha ат
Санса не извади този късмет.
Освен това Санса  се намираше в двореца, Церсей внимателно подходи, за да я залови тихомълков, докато с Аря не знаеха къде се намира, а и подходиха небрежно, 4 яки и въоръжени мъже идват за едно момиче, отдалеч се разбираше че искат да я хванат
Аря като беше в Харънхъл, получи право на 3 смърти - поиска 8. Ей какъв кеф.
Как Санса не можеше да си поръча 3 смърти, веднага щеше да назове Джофри, Церсей и белият плащ който я удари. Ако Санса имаш Дракон веднага щеше да м заповада да прегризе гърлото на Всички Ланистъри, и нямаше да убият баща й, ама нямаше Дракон....съдба Sad Wink

Денерис извади късмет и че яийцата се излюпиха и че не изгоря - преди нея няма неизгорими хора в рода й.. това и е даром.
Денерис, не е създала айцата, че това да е от нея умение. Не просто Илирио й ги подари, а тя извади жесток късмет, че не изгоря, а те са излюпиха, и всичко друго следва именно от това
Да не говорим че й айцата и са даром, Санса не получи нищо за своята сватба- нито за една от двете, а Дани - цели три яйца, шансът  поне едно от тях да се излюпи бе огромен.
Денерис е пълна с глупави постъпки, като например това че окова драконите в Мирийн, че се омъжи за Хиздар, че отвори робските ями, и въобще че се съобразяваше с хорското мнение, а най-глупавата й постъпак е, че въобще се застоя в Робския залив.
Трябваше още щом Ксаро й подари 13 -те кораба да си духне под опашката с 3-те кораба и колкото хора може да натовари или  пък да тръгне на дълъг поход пред Тревното море.
Робският залив не я искаше, това не бе нейният народ, а тя се загрижи за тях.
Борила се Денерис, как точно се бореше, като се остави Дрого да я изнасили? или може би се бореше като остави Новия хал да я зареже на съдбата й? беше просякиня разчитаща на милостиня и пак извади късмет - стигна до Карт, а там Ксаро прояви голяма милост към нея, заради интереса си към драконите. А Господариет в Юнка въобще нямаше да преговарят с нея, ако тя нямаше златото на Ксаро и дракон. Ама страхотна борба пада. Всичко в живота си е получила даром.

П.С. Откъде накъде Санса ще има доверие на Бриен, която към онзи момент не познаваше,  която носи меча на баща й (дали й са го Ланистърите), и която е в прекрасни отношения с Джай Ланистър. Всъщност самата идеята, че Кейт й се довери отведнъж  - на Бриен - беше меко казано безумна.

Последна редакция: нд, 27 авг 2017, 00:50 от Джон Сняг

# 208
Леле докато се усетя и сте изписали 14 страници ... 0_о
Няма как да ви изчета.
Дано не ви изпусна коментарите и след последния епизод Simple Smile

# 209
И аз харесвам Джайм....споделих колко жал ми стана като ги нападна Дани..ама само за него де...
Като споменахте Лунната Порта се сетих, че Санса има голям коз срещу Кутрето. Все пак беше свидетел как той бута леля и.

Общи условия

Активация на акаунт