GoT 29 - There is only one war that matters...

• 29 624
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
То една книга като се чете, всеки вижда това, което може да мине през неговото съзнание. Джони ще каже едно, друг друго за същото действие. На някой Денерис им е пасивна, че чакала на готово и си го слагала с кой ли не. На други Санса им е интересна, че е пасивна и девствена. А всичко дето са го постигнали късмет, а другите щото го нямали. Ами може и да не е случайно, че Дани е блондинка ако ще гледаме толкова пошло на нещата.

# 241
  • Вестерос
JoyJoyJoyJoyJoyХайде сега и спойлери от книгите.. Joy

# 242
Санса не е интересна , това е проблема, на фона на останалите е много безинтересна
Иначе е добре написан и изигран образ

# 243
  • Сидни
Еее....са пък Дани си го слагала с кой ли не? И това казано от жена...много грубо? С кой пък толкова си го е слагала? Сещам се за Дрого, в сериала и с Даарио ( в книгите не доколкото се сещам), С някоя от дотрачките май се поопипваха, ама кво толкова? Чааааак пък с кой ли не  Joy

Санса никога не ми е харесвала...

# 244
  • Вестерос
На кораба с едната дортрачка и в сватбената си нощ с Хиздар.

# 245
  • Сидни
Ейй, това с Хиздар го бях забравила. Но и все пак са женени!! Начи с двамата си съпрузи и с една мацка ( което аз не го броя)...голяма машина! Joy

# 246
  • Русе

Относон дали не може да се пресъздаде една книга за един пълен сезон - аз съм много доволен как е пресъздаден The Seeker .Сега ясно, че има разлики, но като цяло сериала с е съобразявал с книгите, мога да дам примери, но не искам - в друга тема сме. Разбира се и там има слабости, най-вече по отоншение на каста по отношение на някои от актьорите но какво да се прави - за нискобюджетен сериал - толкова.

Кой е този сериал и за какво става дума като цяло, че в IMDB вади 100 различни глупости. Съвсем скоро ще се нуждая от нещо ново за гледане Simple Smile

# 247
  • Вестерос
Ейй, това с Хиздар го бях забравила. Но и все пак са женени!! Начи с двамата си съпрузи и с една мацка ( което аз не го броя)...голяма машина! Joy
и с любовника си Даарио.

Най-вероятно The legend of the seeker.

# 248
Еее....са пък Дани си го слагала с кой ли не? И това казано от жена...много грубо? С кой пък толкова си го е слагала? Сещам се за Дрого, в сериала и с Даарио ( в книгите не доколкото се сещам), С някоя от дотрачките май се поопипваха, ама кво толкова? Чааааак пък с кой ли не  Joy

На Дани изключително симпатизирам и не бих я нарекла курва. Цитирах Джони с ирония, който твърди, че без драконите била 0, а в книгите курва, а Санса девица.

# 249

Относон дали не може да се пресъздаде една книга за един пълен сезон - аз съм много доволен как е пресъздаден The Seeker .Сега ясно, че има разлики, но като цяло сериала с е съобразявал с книгите, мога да дам примери, но не искам - в друга тема сме. Разбира се и там има слабости, най-вече по отоншение на каста по отношение на някои от актьорите но какво да се прави - за нискобюджетен сериал - толкова.

Кой е този сериал и за какво става дума като цяло, че в IMDB вади 100 различни глупости. Съвсем скоро ще се нуждая от нещо ново за гледане Simple Smile
Скрит текст:
Оф the legend of the seeker  съм имал предвид, толкова ли е трудно да се сетиш, или просто се правиш на ударен. Sad АЗ като го изпиша The Seeker в гугъл, сериала The legend of seeker ми идва веднааг на трета позиция

# 250
Еее....са пък Дани си го слагала с кой ли не? И това казано от жена...много грубо? С кой пък толкова си го е слагала? Сещам се за Дрого, в сериала и с Даарио ( в книгите не доколкото се сещам), С някоя от дотрачките май се поопипваха, ама кво толкова? Чааааак пък с кой ли не  Joy

На Дани изключително симпатизирам и не бих я нарекла курва. Цитирах Джони с ирония, който твърди, че без драконите била 0, а в книгите курва, а Санса девица.
такова -нещо, че е курва  в книгите не съм казал, това е някаква твоя интерпретация.  ИНаче, потвърждавам, че  според мен е абсолютан нула без драконите.
Казах, че на Дани работата й я върши вечно някой дру - бил той Даарио който да й донесе главите на другите наемници, Баристан и Джора, които да превземат Мийрин, или пък самият Дрогон - , но думата курва не съм употребявал - нито в пряк, нито в преносен смисъл.
казах също, че си пада по мачовци - нещо съвсем различно, от това да наречеш някого курва.

# 251
Джони, ще ти подаря GPS, това е тема за сериала, не е за книгите! Ти какво търсиш тук като само книгите коментираш... е и участието на Орландо Блуум в сериала? Joy Направо не ти вярвам че си на 35, не е възможно...
Не ми обяснявай една книга за колко време се чете, ако по цял ден нямаш друга работа и за ден ще я прочетеш. И не се хвали колко бързо четеш, защото като те гледам прехвърляш само страници, но нищо не прочиташ...
Тук има хора, които си казаха че са се запалили по историята от сериала и са решили да прочетат книгите след като приключи последния сезон, затова не влизат изобщо в книжните теми. Какъв ви е проблема по-точно с това? И сериалът е based on, не е exact copy of. Ако изчитането на книгите ще ми осакати удоволствието от сериала като на някои от вас, направо спирам да ги чета докато не излезе и последния епизод.

# 252
  • Вестерос
Хайде не преувеличавай и ти... Джони не коментира само книгите. Светът не се върти около не челите книги, че да ги предпазва от някакви спойлери , не може да се съобразяваме с всички. Удоволствието ни е осакатено от липсата на логика и слаба интерпретация на моменти. Това точно се е коментирало 1 милион пъти.

# 253
  • Сидни
Още десетина часа и всичко приключва. Нямам търпение вече...boatsex  Mr. Green

# 254
  • Вестерос
JoyJoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт