С какво ви дразнят свекървите- 86

• 96 791
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Пантофки, каза. 100% калцуни си приготвила са по-хигиенично и практично  tongue

# 106
Пантофки, каза. 100% калцуни си приготвила са по-хигиенично и практично  tongue
Ей, това е идея. Нямам калцуни, но за да предотвратим хлъзгания по пода си имам пантофки и чехли за еднократна употреба Simple Smile

# 107
Последен бисер от днес.Купила съм си пола и я пробвам,тя идва със свекъра да си взимат компа,че мъжа ми го преинсталира.Вижда ме с полата и възкликва:"Че не е ли много къса?Що не ми я дадеш на мен?"Свекъра беше потресен!Още ми е смешно,като се сетя за физиономията му.А син й рече:"Ти вярно си по-ниска,ама за сметка на това си и двайсет кила по-тежка.Тя се врътна засегната и изкоментира,че са само  десет.Божке да бяхте видяли лицето на свекъра след предложението за подаряване на полата.Хахаа JoyУбива ме тая жена ,култова е!

# 108
  • Оптимист по принуда
Сори, но е луда.

# 109
  • Mediterraneo
Ами сигурно според нейния си мироглед. Аз също твърдя, че за нас би било неприемливо подобно нещо, ама ние сме си ние.

Откакто сте се оженили, сте залепени.

Залепени не сме. Твърде отдавна сме женени, за да ни държи лепилото все още. Но в описаната ситуация и двамата ще предпочетем да сме заедно при гостуването първо на едните, после на другите родители, не всеки да си спи у неговите.

# 110
 И за мен това всеки да си спи при родителите е супер странно. Не е нужно двамата души да са залепени за да посещават заедно едните и другите родите ли. По скоро за мен е въпрос на уважение. Едва ли една двойка ще са толкова заети че да не могат да отделят време и за едните и за другите. За мен ще е неуважително ако ММ не дойде да види нашите. А и предполагам и за самите родители ще е така. Вече другия момент е ако има някаква непоносимост между някои затова ще е разбираемо, че някой не ходи при другия.

# 111
Не е нужно двамата души да са залепени за да посещават заедно едните и другите родите ли. По скоро за мен е въпрос на уважение. Едва ли една двойка ще са толкова заети че да не могат да отделят време и за едните и за другите. За мен ще е неуважително ако ММ не дойде да види нашите. А и предполагам и за самите родители ще е така. Вече другия момент е ако има някаква непоносимост между някои затова ще е разбираемо, че някой не ходи при другия.
Общо взето, това е и моето мнение.

# 112
Само при извънредни обстоятелства  е приемливо семейството да се разделя всеки при своите родители.За  какъв ...дявол са се оженили да се делят?За  понасянето-всеки да се оправя със своите  изкъсо.това е човекът до него и върви с него.Заслужава уважението им.Или поне  дипломатично  посрещане.Изтърпяване.
Като не може да мълчи родител и тормози съпруг,няма посещения.

# 113
На мен ми е интересно като жената е при родителите си и мъжът е при родителите си, после разменят ли се за да видят родителите на другия?
Това съм го правила два пъти. С бившия ми приятел живеехме заедно, но на Коледа аз си отивах при нашите, той си отиваше при техните. Нашите живееха на няма и 8км, а неговите родители - етаж над неговия апартамент.

# 114
  • София
Последен бисер от днес.Купила съм си пола и я пробвам,тя идва със свекъра да си взимат компа,че мъжа ми го преинсталира.Вижда ме с полата и възкликва:"Че не е ли много къса?Що не ми я дадеш на мен?"Свекъра беше потресен!Още ми е смешно,като се сетя за физиономията му.А син й рече:"Ти вярно си по-ниска,ама за сметка на това си и двайсет кила по-тежка.Тя се врътна засегната и изкоментира,че са само  десет.Божке да бяхте видяли лицето на свекъра след предложението за подаряване на полата.Хахаа JoyУбива ме тая жена ,култова е!
Да и беше предложила да я пробва Grinning наистина е култова жената

# 115
Нормално е при вас.Приятел е различно от наличие  на деца-как ще ги водите да ги видят поотделно?
В края  на краищата всеки си знае.
Робозом,щях да ти предложа да купуваш по две,така и така жената иска от всичко твое.Ама един номер по-малко да е ...да се мъчи да се пъха.

# 116
Аз познавам две такива двойки, които всеки си спи при родителите, когато си идват в България. При едната и в двете жилища няма място за спане на повече хора. При другата така са си свикнали. Естествено през деня се организират всякакви трапези и срещи, но вечер всеки си спи при техните. Така и всеки успява да има малко време със своите си родители насаме. Нищо лошо не виждам и двете двойки рядко се прибират и за малко

# 117
При прибиране от чужбинаТа аз бих го разбрала. А и аз също имам нужда да се видя с роднините ми насаме.

# 118
Да и беше предложила да я пробва Grinning наистина е култова жената
Joy
Това е разказ с хиляди поуки какво са искали да кажат героите .
Свеки ти направо ти е намекнала ,че носиш неприлично късо , тя ще се прежали  Laughing Пък и килата ти знае . Ох, защо съвсем добронамерено и сериозно не каза на мъжа и откъде си я купила. Щом е толкова неустоима , и жена му  иска да я носи  Laughing. Особено ми хареса това :"Ти вярно си по-ниска,ама за сметка на това си и двайсет кила по-тежка"- защо не е добавил , че и 20 години по-дърта , там не може да коригира с "не е вярно , само десет са ". Ей , страшни свекита имате , много се смея засега .

# 119
Малее малее какъв смях падна самоо 😁😁😁 ман всички свекита са един дол дренки лудииии хаххаа
ние след месец се местим да живеем заедно с моя приятел и да видим какви съвети ще дава за домакинството

Общи условия

Активация на акаунт