С какво ви дразнят свекървите- 86

• 96 764
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
КАГ, приятно пътешествие. Моите родители всяко лято за това си използват отпуските и никой не им се сърди.

youmakemehappy, моята свекърва така се опитваше в началото на семейни събирания да ме дели в другия край на масата. ММ все беше настанен до нея, а аз на срещуположния край. Първия път реших да замълча и да видя дали това ще се повтори. Втория път се замотах нещо и седнах последна на масата, естествено нямаше място пак до ММ, щото тя го беше заела уж само нещо да си кажат, но стана чак като се увери, че ще заема далечното място. От там ми светна, че явно това ще стане практика и трети път нямаше. По принцип не държа винаги да съм до него, но ми е неприятно целенасоченото разделяне. В моите родители пак не мога да се наредя до него, ама там племенниците го нападат и държат да са до свако. На тях не можем да се сърдим.

И с риск да втрещя публиката, ще кажа, че се опита да предложи, когато си ходим, той да си спи в детската стая, където тя ползва едното легло, а аз в хола. Един вид - тя с него в детската, а аз в хола. Това определено и за един път не успя да го прокара като идея  Mr. Green

Попринцип винаги стоим един до друг.., независимо в кой сме на гости. Ама този път направо останах шах и мат. Нямам проблем да сме разделени стига да познавам хората, с които съм на масата. Ама малко тъпо се получава аз да седна до някакви непознати 45-50 годишни хора, а той до стои до Мама и Тате.. приятеля ми като пита кой къде ще стои и тя обясни женицата и аз се обръщам към него и му казвам: Ти няма ли да седнеш до мене? и майка му веднага ее да ако искате седнете един до друг..
май трябваше да и кажа аа не не искаме ще седнем в противоположните краища на масата 😂

# 91
  • Варна
Абе синовете на тез последните свекърви, особено на тази, дето ще спяла с детенцето си в детската, не се ли притесняват за майките си? В смисъл, че може би имат нужда от специализирана помощ, знам ли...

# 92
Кали, нашата няма нужда от специализирана помощ, гаранция ти давам. Колкото и тъпо да звучи - просто си е такава. Сина й много добре си я знае и не й обръща внимание. Аз се впрягах в началото, но видях по-лесния начин и вече не обръщам и аз внимание. Той си и знае всички кусури, прави каквото може, че поне мен да не ме ядосва, но повече от това няма как.

youmakemehappy, няма какво да питате кой къде ще стои. Просто си сядате където искате. Ако се опита да ви размества, тогава ще реагираш. Щото не сте в детската градина, че да чакаш позволение да ти кажат къде да седнеш, нали? Peace

# 93
Те хората сами си го правят понякога
Аз например се шокирах, като разбрах че двойка, при посещение в родния си град, от който са и двамата ,всеки си спи при родителите...уж са от 20 години заедно, живеят заедно, големи, даже дърти хора, ма на...спят си всеки при мама Joy
Защо не, ако всички са окей с такава ситуация...

# 94
Ами това всъщност не е лош вариант. Така никой не се чувства неудобно, всеки има време да обърне внимание на собствените си роднини, не мерят при чии родители колко време са се задържали и пр. Няма нищо общо с предложението мъжът да си спи при мама в детската, а жена му да кюта в хола. Макар че и този вариант ми е трудно да си го представя с деца в картинката.

# 95
Да де, ако всички са окей така- няма лошо. За мен би било немислимо Simple Smile , например, за мъжът ми пък съвсем Simple Smile
Важното е всички да са на една вълна Simple Smile

# 96
  • при късмета
Едни наши приятели са така. Като си ходят, мъжа оставя жена си при техните и отива при родителите си. Има особеност обаче, тъстовете гледат децата цяло лято и жена му остава там, а той пътува до съседно населено място до види и помогне нещо на неговите родители. Няма особена драма.

До сега не ми се е случвало да ни редят по масите на гости. Даже като сме в брата на мъжа ми, винаги сядаме аз до етървата, а той до брат си. Обикновенно от двата края на масата. Чак сега се замислям изобщо как седим. Но ако някой тръгне да дирижира местата, като на сватба, сигурно щеше да ми направи впечатление

# 97
Аз не държа да седя до мъжът ми, свеки например винаги напира да седне до мен, може би да не изпусне нещо Joy
Ако сме сред непознати, то да, мъжът ми си сяда до мен без особени разяснения и уговорки Simple Smile
Ако сме сред близки- може и по някакви интереси, не е голяма драма.

# 98
Ами това всъщност не е лош вариант. Така никой не се чувства неудобно, всеки има време да обърне внимание на собствените си роднини, не мерят при чии родители колко време са се задържали и пр. Няма нищо общо с предложението мъжът да си спи при мама в детската, а жена му да кюта в хола. Макар че и този вариант ми е трудно да си го представя с деца в картинката.

Ами предложението дойде, след като се сдобихме с дете. Може би защото все съжаляваше сина си, че едва ли не сън не спи, след като има бебе в семейството. Пък пусто, бяхме случили на що годе спящо дете, събуждаше се само за ядене. Та, както и да е, това беше още в началото, когато малката беше бебе. Вече спим на втория етаж, когато сме й на гости, за да си спестя доста други неща  Mr. Green

# 99
А, не ставай тъй вече! Свекито с таблата вдигна летвата, вие тука с федербал и чугунени тигани ще ме лъжете  Crossing Arms
Кажи си ти поне направо, че Австралия повече те привлича от Софето?

Мен ме отхвърлиха за тъща вече на цели 2 пъти. И то най-любимите ми съфорумки.  Crossing Arms Явно съм голем звер..

Скоро не бях наглеждала темата, ама сега минавам и гледам Баронесата кахърна.

Недей така, мила, аз те харесвам за тъща. Ето, средният /на 13 и половина/, давам ти го. Много ми е добричък и е хубавец, светлокестеняв, бял и със светли очи. И да порасне щерката много, няма проблем - юнакът вече е над метър и осемдесет. Сговорен е и лесно се води. Малко е претенциозен на яденето, обаче ако има мръвка от барбекюто никакви проблеми няма да имате. Има и други достойнства. Няма значение, че сте далече. То и без това в днешно време светът е малък. То и ние с мъжът ми вече се замисляме дали да не духнем нанякъде като завърши той гимназия, така че не държа да ми е до д....то.
Ако си съгласна, стискаме си ръцете и готово! bouquet
Става. Аз съм лесна. Децата ако се харесват, аз няма да се меся. Party Flutter

# 100
Да де, ако всички са окей така- няма лошо. За мен би било немислимо Simple Smile , например, за мъжът ми пък съвсем Simple Smile

Защо?

# 101
  • Mediterraneo
Ами сигурно според нейния си мироглед. Аз също твърдя, че за нас би било неприемливо подобно нещо, ама ние сме си ние.

# 102
Конти, ти с твоето ОКР си ми плашеща Simple Smile. Представям си как съм ти на гости и влизам боса, както съм си шляпала по двора, а нямам валерян в ръката Simple Smile.

Шегувам се.

# 103
Ами сигурно според нейния си мироглед. Аз също твърдя, че за нас би било неприемливо подобно нещо, ама ние сме си ние.

Откакто сте се оженили, сте залепени.

# 104
Даун, как ме разсмя както съм се вкиснала днес.
Не се притеснявай, за теб имам спец. пантофки Simple Smile У нас валериани няма:)

Общи условия

Активация на акаунт