youmakemehappy, моята свекърва така се опитваше в началото на семейни събирания да ме дели в другия край на масата. ММ все беше настанен до нея, а аз на срещуположния край. Първия път реших да замълча и да видя дали това ще се повтори. Втория път се замотах нещо и седнах последна на масата, естествено нямаше място пак до ММ, щото тя го беше заела уж само нещо да си кажат, но стана чак като се увери, че ще заема далечното място. От там ми светна, че явно това ще стане практика и трети път нямаше. По принцип не държа винаги да съм до него, но ми е неприятно целенасоченото разделяне. В моите родители пак не мога да се наредя до него, ама там племенниците го нападат и държат да са до свако. На тях не можем да се сърдим.
И с риск да втрещя публиката, ще кажа, че се опита да предложи, когато си ходим, той да си спи в детската стая, където тя ползва едното легло, а аз в хола. Един вид - тя с него в детската, а аз в хола. Това определено и за един път не успя да го прокара като идея

Попринцип винаги стоим един до друг.., независимо в кой сме на гости. Ама този път направо останах шах и мат. Нямам проблем да сме разделени стига да познавам хората, с които съм на масата. Ама малко тъпо се получава аз да седна до някакви непознати 45-50 годишни хора, а той до стои до Мама и Тате.. приятеля ми като пита кой къде ще стои и тя обясни женицата и аз се обръщам към него и му казвам: Ти няма ли да седнеш до мене? и майка му веднага ее да ако искате седнете един до друг..
май трябваше да и кажа аа не не искаме ще седнем в противоположните краища на масата 😂