С какво ви дразнят свекървите- 86

• 96 761
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • на правилното място, в точното време
Бейлис, веднага  - а ако можех и емотикон да сложа (удрям се по главата и отпращам пожелания към ИТтата
Мммм, нося лед  и ядки, и засядам на пусия за зли свекита. КАГ, биваше да поканиш някоя за другарче Red Car

# 76
Нали искате свекърва за одумване?! Ей ме, на! Зарязам синове, снаха, внуци, роднини-болни и здрави и тръгвам на пътешествие.

Снаха ти да не те записа на круиз?  Flutter Mr. Green

# 77
Хейй здравейтее. Отскоро съм тук, но отдавна ви чета... но да я карам по същество.
От почти 5 години сме с моя приятел,  все още нямаме брак, а скоро ще живеем заедно. Тааа отиваме ние с родителите му на барбекю заедно с техни приятели семейни всичките 10 човека (които аз виждам за пръв път). Масите наредени, месото се пече и идва ред да си сядаме на масите и майка му казва ние тримата ще седнем ей тука (демек родителите му и той), а аз да съм била седнела стещу тях понеже нямала съм да пия...( понеже ще шофирам).Та както и да е седнахме един до друг след едно мое изказване, но според вас такова нещо трябва ли да ми прави впечатление или да не се напрягам излишно. Вие какво щяхте да кажете/ направите ако бяхте на мое място Simple Smile

# 78
Тези, които стояха до теб и те ли не пиеха?  Laughing

# 79
Какво общо има пиенето на алкохол с местата за сядане? Всеки сяда, където иска, освен ако няма специални таблички с имената на всеки гост, къде да седне.

# 80
Нали искате свекърва за одумване?! Ей ме, на! Зарязам синове, снаха, внуци, роднини-болни и здрави и тръгвам на пътешествие.

Снаха ти да не те записа на круиз?  Flutter Mr. Green
По-скоро съседката е ходила на круиз. Платен от снахата.  Mr. Green
Лек път, КАГ, и весело изкарване! Дано се разведриш, че сигурно не е леко да живееш с толкова жлъч, натрупана вътре.

# 81
КАГ, приятно пътешествие. Моите родители всяко лято за това си използват отпуските и никой не им се сърди.

youmakemehappy, моята свекърва така се опитваше в началото на семейни събирания да ме дели в другия край на масата. ММ все беше настанен до нея, а аз на срещуположния край. Първия път реших да замълча и да видя дали това ще се повтори. Втория път се замотах нещо и седнах последна на масата, естествено нямаше място пак до ММ, щото тя го беше заела уж само нещо да си кажат, но стана чак като се увери, че ще заема далечното място. От там ми светна, че явно това ще стане практика и трети път нямаше. По принцип не държа винаги да съм до него, но ми е неприятно целенасоченото разделяне. В моите родители пак не мога да се наредя до него, ама там племенниците го нападат и държат да са до свако. На тях не можем да се сърдим.

И с риск да втрещя публиката, ще кажа, че се опита да предложи, когато си ходим, той да си спи в детската стая, където тя ползва едното легло, а аз в хола. Един вид - тя с него в детската, а аз в хола. Това определено и за един път не успя да го прокара като идея  Mr. Green

# 82
И с риск да втрещя публиката, ще кажа, че се опита да предложи, когато си ходим, той да си спи в детската стая, където тя ползва едното легло, а аз в хола. Един вид - тя с него в детската, а аз в хола. Това определено и за един път не успя да го прокара като идея  Mr. Green
Кво речи, кво?!  Laughing
Ама сигурна ли си, че тя е щяла да спи с него в детската?
Не че разделянето в отделни стаи е по-нормално де...

# 83
Emerald_eyes, напълно сигурна съм.  Laughing

# 84
  • на правилното място, в точното време
Уиш, метлата е достатъчна, а и все някоя ще ти заеме я тиган, я пушка.... Imp Айде, че леда ще се стопи Champagne
Последната свека със спането на синчето в детската ме срази. Мислех си, че изцепките на вуйна ми нямат минаване /чакаше братовчед ми и жена му да заспят и ходеше с едно фенерче да проверява,дали са си измили краката Flushed/, ама и тази си я бива...

# 85
И ако не си ги бяха мили следваше ли бой с фенерчето по главата или просто на следващата вечер и двамата под зоркия й поглед минаваха през банята и после показваха лъснали розовички ходилца?

# 86
хахах, Фейщица, разсмя ме.
Моята имаше мераци да влиза в стаята, след като сме си легнали, но кучето не я допускаше. За съжаление, кучето вече не е живо, но явно добър урок е дало.

# 87
Ох , с глас се хиля с последните постове  Joy
Кучето е много добър вариант , само като чуе потайни свекървенски стъпки в потайна доба, я с фенерче , я с очила за нощно виждане , и ще алармира.
Вземете си кучета  Peace

# 88
  • при късмета
Ох, Деската, твоята ще ме умори! На теб сигурно не ти е смешно, но свекърва ти е по-скоро за бисерите и изцепките. Поне става забавно от време на време в темата

# 89
Тайс, кучето наистина спасява от много неща, без майтап.

Ма ко, в началото не ми беше смешно. Даже понякога се опитвах да влизам в обяснителен режим, уж да  покажа, кое според мен е правилно, кое не, какво очаквам, какво смятам, че е редно и т.н. Сега само казвам нещо в стил майтап, че да се усети, че е минала границата. Това й действа по-добре, защото вижда, че не й се впечатлявам. По принцип, като усети, че ме ядосва е най-доволна, но рядко вече й се получава.

Общи условия

Активация на акаунт