С какво ви дразнят свекървите- 86

• 96 723
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Предчувствам, че имат много какво да напишат.  Laughing

# 61
Именно де. Таман да пролеем малко свежа кръв в темата, пък дали свекървенска или снахенска, ще се види.  Mr. Green

# 62
Аре са Simple Smile Кръв ви се допи гадини. Идвайте у нас. Успях да си раздера яко пръста на крака с прахосмукачката. Не съм усетила обаче и докато видя, половината къща беше в кръв. Добре че нямам ни снаха ни свекърва да ме одумат каква съм нескопосана.

# 63
Гледай до какви злополуки води понижената консумация на дайкири

# 64
Кво дайкири в 8 сутринта бе моме. Аз поддържам класа и преди 10 не пия Simple Smile.

# 65
В 8 сутринта прахосмукачка?! Дай да се разберем сега! Тия неща гледай синът да не ги вижда, че после и от мен ще чака да ги върша. Много моля!

# 66
Няма страшно, това е случайност, защото гадната кучка пак ме събуди, а синковеца спи така, че и и бомба да взривя до леглото му няма да се събуди. 
Освен това, когато не съм брутално събудена от скучаещо куче имам нерви да го накарам той да прахосмуче Simple Smile. Научен е с две думи. Само трябва да се подръчква по малко.

Имаме ли сделка?

# 67
  • на правилното място, в точното време
Еее, ударихте го на сватосване. Свършиха ли лошите бабки. Я, дайте една свека да я разкостим. Triumph

# 68
Стига де, просто градим свекървенско-снахови отношения с лек примес на пиянство и маркетинг Simple Smile.

# 69
Хич няма да е лек примеса на пиянство станем ли си рода, но това са бъдещи подробности.  Laughing

# 70
Ха ха, и ще караме синчето да ни вози, той така или иначе не пие, само да не му дойдем в повече и да започне Simple Smile.

# 71
  • на правилното място, в точното време
Стига де, просто градим свекървенско-снахови отношения с лек примес на пиянство и маркетинг Simple Smile.
Сипете едно бейлисче тогава. За Антигончето няма да се редя, само за раздумка Beers

# 72
Бейлис, веднага  - а ако можех и емотикон да сложа (удрям се по главата и отпращам пожелания към ИТтата) Simple Smile.

Аз драма със свекърва нямам, но стринка ми е образ. Обаждам и се и казвам сам Здрасти, от там се започва - Аз не чувам, говори по-бавно (аз изобщо не успявам да говоря) и така половин час. Накрая заключва, че аз все няма какво да кажа Simple Smile.

# 73
Нали искате свекърва за одумване?! Ей ме, на! Зарязам синове, снаха, внуци, роднини-болни и здрави и тръгвам на пътешествие.
Как не ме е срам да ги затруднявам така?!

Хайде, до скоро! Като се върна , ще чета одумките ви.

# 74
  • София
Ама че превземки, КАГ.

Общи условия

Активация на акаунт