С какво ви дразнят свекървите- 86

• 96 707
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
Ама аз повече ще те вдъхновявам да пишеш в темата. Mr. Green

# 46
  • София
Браво, бе!
Опорочихте темата с туй вашто слагачество! #2gunfire
И това ми били кандидат- свекърви!?
Срам сте вий за съсловието гордо, срам!!!!! smile3511 smile3532

# 47
Аз съм супер за свекърва, ако ме кефи снахата, ще е купон, ако не, няма да я забелязвам.

Детето до сега имаше две гаджета. Едната не ми беше симпатична, а и на него в последствие. Другата е супер девойка и до сега са си приятели без  екстри.

Уиш, да вземем да запознаем момчетата, моят е малко по-оправен в техниката от твоя, но ако се постараят, като нищо цял филм може да се направи на тема "Оцеляване".

Антигона, макар, че бих се кефила да си ми снаха, по си те представям като другарче, не че са изключващи се понятия, ама като четеш темата.... Simple Smile.
Аз от петък съм бездетна и самотна и се чудя какво да правя. Нищо не си организирах, защото мислих, че детето ще е в къщи. Чистя и се занимавам с градината, за да ми е готово през лятото. Другата седмица ще извикам някой да ми изчисти басейна.

Последния път не ми се получи като по филмите. Дойде един чичак с шкембе, поне изчисти качествено Simple Smile.

# 48
  • София
А, не ставай тъй вече! Свекито с таблата вдигна летвата, вие тука с федербал и чугунени тигани ще ме лъжете  Crossing Arms
Кажи си ти поне направо, че Австралия повече те привлича от Софето?

Мен ме отхвърлиха за тъща вече на цели 2 пъти. И то най-любимите ми съфорумки.  Crossing Arms Явно съм голем звер..

Скоро не бях наглеждала темата, ама сега минавам и гледам Баронесата кахърна.

Недей така, мила, аз те харесвам за тъща. Ето, средният /на 13 и половина/, давам ти го. Много ми е добричък и е хубавец, светлокестеняв, бял и със светли очи. И да порасне щерката много, няма проблем - юнакът вече е над метър и осемдесет. Сговорен е и лесно се води. Малко е претенциозен на яденето, обаче ако има мръвка от барбекюто никакви проблеми няма да имате. Има и други достойнства. Няма значение, че сте далече. То и без това в днешно време светът е малък. То и ние с мъжът ми вече се замисляме дали да не духнем нанякъде като завърши той гимназия, така че не държа да ми е до д....то.
Ако си съгласна, стискаме си ръцете и готово! bouquet

# 49
Да, определено ще е "Оцеляване"- кафемашини ще се взривяват, олио ше гърми от тигана до тавана.

Обаче, моята леля, по-известна тук като "Госпожа Главната баба", пак се изцепи достойно. Явно тече тихо състезание между нея и съседката ѝ на тема "Чия снаха повече слуша свекървата" и леля ми губи по точки, защото преди няколко дни ми обяснява как прозорците на къщата са за миене, а снаха ѝ е на море и няма кой да ги измие. За протокола, синът и снахата живеят отделно. И пак за протокола, леля ми е сравнително млада и много бойна. Но, уви, на съседката снахата миела прозорците и Госпожа Главната баба е твърдо убедена, че тя го е направила, за да ѝ натрие носа как нейната снаха помага. И така на въпроса "Е, лелче, като са за миене прозорците ти, ти не можеш ли да си ги измиеш?" получих върмутен отговор:"Мооооооляяяяя???!!! При жива снаха да мия прозорци?! И, като види Х (съседката с миещата прозорци снаха), да ми се дуе?!" Изтрещя лелчето ми. Из-тре-щя.

# 50
Ох, и моите са за миене. Ама като нямам снаха. Зетя може ли?

# 51
Задължително е даже. Хорските зетьове на ръце носят тъщите си, а твоят къде се подмотква? А, аз като си нямам нито снаха, нито зет, ще си стоя с мръсни прозорци. Crossing Arms

# 52
Изтрещя лелчето ми. Из-тре-щя.

Ще изтрещи, ами. Я какви подли снахи са се навъдили – прозорци ще ми мият, на свекървата ще се подмазват, мръсно на останалите снахи ще правят...
И после пак ми разправяйте, че не снахите, а свекървите са виновни за конфликтите.  Crossing Arms

# 53
Моята свекърва някога натърти,че знае  коя  снаха мия  плочите пред къщи.Аз не ги бях измила.И пътеките  и  да тупам искаше,под 50  е била.
Обаче се оплаквам ,разваляте уроците тук.Тъкмо се понаучих да съм свекърва и взехте та развалихте урока.Сега като дойде снахата и връчвам  парцал за прозорците.И казвам,че вие  сте виновни.

# 54
Ужас, при мен всички са били нормални, освен леля ми, която все намираше кусури на гаджетата на синовете си, а после и на жените им. В резултат, умря сама с гадния си мъж насилник.

# 55
Уиш, я дай линк към темата на снахата на Главната баба, че да й ударим едно рамо.   Mr. Green
Може и на снахата на съседката, да я накарам, дето се престарава. Joy

# 56
Уиш , верно е много колоритна леля ти. Тя не че нещо такова , ама щом чуждата снаха , та и нейната  Joy
Не могат ли със снахата да измислят нещо , от което на съседката да и падне ченето- прозорци е много прозаично.
Предлагам тук да дадете идеи.
А аз сега , да взема да извикам сина ми по спешност , да мие прозорци , докато си пием кафето с девойката Mr. Green.

В интерес на истината го ползвам понякога , когато минат , да ми сваля и качва пердетата , щото ние с мм със стълбата, а неговия ръст е предимство. И за миене сигурно ще пристане.
 Joy

# 57
Аз предлагам снахата да прати свекървата на круиз и да срази тотално конкуренцията.
После свекървата ще цака измитите прозорци със снимки от екзотични острови.  Laughing

# 58
Уиш, я дай линк към темата на снахата на Главната баба, че да й ударим едно рамо.   Mr. Green
Може и на снахата на съседката, да я накарам, дето се престарава. Joy
Kati_v, не помня в предишната тема ли беше, но някъде там бях изтипосала леля ми, която беше възмутена, че внуците са изпратени за известно време за ваканцията при другата им баба и изцепи:"Каква баба им е тя?! Ясно е, че аз съм Главната Баба!" Рече и отсече.

# 59
Помня, помня. Laughing И за питката помня, дето меси снахата. Joy
Аз имах предвид да поканиш снахите да попишат в темата.

Общи условия

Активация на акаунт