С какво ви дразнят свекървите- 86

• 96 708
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
Свекъра по-миналата седмица го оперираха от перфорирана язва. От една седмица си е вкъщи, свекито я няма и ние го гледаме. Сядаме да пишем списък с неща за пазаруване, защото е на специална диета. Искаше цигари, съгласих се на най-слабите, а той обеща от време на време по дръпка. Пушач е, не е на легло, ако не му бях взела аз, той щеше да си купи по-силни. От първия ден започна с по кутия на ден, втори път не съм му купувала, сам си купува други, които уж не са по-силни. Искаше и алкохол, не му взех, но вкъщи има достатъчно... Диетата горе долу я спазва, но онзи ден небрежно пи една глътка от бирата на мъжа ми, после и глътка от уискито му. Сега пък иска на вилата на ходи, а тя е на 80км от София и да седи там. Той е инженер, ще започне да върши някакви неща, ще вдигне нещо "защото аз мога" и ще си отвори операцията. Сега изкара, че цигарите е по- лошото от двете (цигари и алкохол) и едва ли не щом пуши, дай и да пие.
По принцип е готин човек, пийва си повече, но това за мен е неразумно.
Нашата част е бившата детска стая, да.  Във вилата позволява да чистя, така че там чистя не само нашата част.

# 31
Fairytale11,
Той е пълнолетен и независимо от добрите ви намерения , ще си го кара, както го усеща. За съжаление , някои хора не се стряскат нито от болести , нито от приказки, как сами си коват някои "сандъците".
Не му се налагай , защото ще го приеме за форма на контрол, колкото и да си добронамерена. А и твоята свека къде кръжи , като мъжът и е следоперативен  newsm78.
Да идва да си му каканиже тя , щом е такъв вироглав.

# 32
Да, и аз съм на същото мнение, затова и му купих цигари, но все пак...
Свекито е във Варна, преди месец си записа час в една клиника. Искаше да остане, но ако не беше отишла, след време проблемът щеше да е по-голям и ние ѝ казахме да отива.
Реално човекът сам се гледа, че и нас гледа (готви ни), аз само чистя. Не е толкова лошо положението, разбирам пушенето, но всичко останало не мога. В крайна сметка той си знае.

# 33
Антигоно, да мълчиш, че може и снаха да ми станеш. Какво са 7 години разлика. На табла няма да те бия, но на Федербал и сантасе със сигурност, а и ще те карам да ядеш кремирани пържоли Simple Smile.
Ама много ти сА молА! Къде се буташ? Аз в миналата тема официално паднах на едно коляно с виртуален пръстен в ръка и поисках ръката на Антигона за Говендър Мой. АААААААААА!!!!!!!!

# 34
А, не става тъй вече! Свекито с таблата вдигна летвата, вие тука с федербал и чугунени тигани ще ме лъжете  Crossing Arms

Последна редакция: сб, 26 авг 2017, 22:53 от Антигона

# 35
  • София
И ква стана тя?
Еркек- темерутите, дето се биехте в гърдите, как който си има деца, ще си ги гледа, докато си пиете дайкирито, ще се изтрепете да искате ръката на снаха, която ви обещава да не ви " дари" с внучета!? hahaha hahaha hahaha hahaha

# 36
А, не ставай тъй вече! Свекито с таблата вдигна летвата, вие тука с федербал и чугунени тигани ще ме лъжете  Crossing Arms
Кажи си ти поне направо, че Австралия повече те привлича от Софето?

Мен ме отхвърлиха за тъща вече на цели 2 пъти. И то най-любимите ми съфорумки.  Crossing Arms Явно съм голем звер..

# 37
Именно, АбсурТ. Именно. Антигна няма да ме подгони, тикайки бебешка количка, да ѝ гледам отрочето, докато аз паля метлата за Долната земя да си пия коктейлите с Даун. Измислила съм го аз,  bowuu Ай, не се дърпай, Антигонче! Обещавам "гък" да не кажа за доматите на Пешо.  Laughing

# 38
Контесо, шегувкат се тия на мой гръб, ама ще ги гледаш как се прескачат една друга да си бият камшика по-бързо като взема, че кажа "ДА!"  Crossing Arms
После и доматите на Пешо няма да ги спасят!

# 39
Не ми се вярва да се шегуват Simple Smile И двете са ти надъхани, но поне и синовете си да питат.
Оправихте ми настроението днес като ви прочетох.

# 40
Ха! Да го питам. Изобщо няма да го питам, а ще го информирам, че вече съм го спазарила. И без това, като чета оплакванията на куп снахи, техните мъжове чинно слушат Мама си, та Говендър Мой ли ще се цепи от тренда? След това ще се оттегля на коктейли, доволно потривайки ръце, а Антигона ще пише всеки ден в темата.  Mr. Green

# 41
Аз не разбрах що просто не се евакуираме всите при Даун да си разливаме дайкирито у пазвата докато таковаме федербал

# 42
Аз не разбрах що просто не се евакуираме всите при Даун да си разливаме дайкирито у пазвата докато таковаме федербал
Щото сме темерути, а и има само един син.  Crossing Arms

# 43
Никакво разливане на дайкирито! Пие се до капка! Ето, още не ми е станала снаха и ме дразни. Дайкирита ще ми разлива! Прахосница!  Crossing Arms

# 44
Бе, знаех си аз, че Даун е по-удачна за свеки Triumph

Общи условия

Активация на акаунт