С какво ви дразнят свекървите- 86

• 96 809
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
У тях ли се местите?

# 121
Не, в мой апартамент оставен ми от баба и дядо. Иначе родителите ни живеят в града, в който сме и ние и се чудя сега как ще се държат всички.
Та при вас имаше ли изцепки като заживяхте отделно с половинките си?

# 122
  • Германия
О, при нас имаше! ММ живееше още с родителите си като се запознахме, а беше вече на 25. Като им каза че се изнася е било голямо шоу. Майки му е направила голям театър как няма да идва да го вижда, няма да му говори и всякакви глупост от тоя род. Той се премести да живее на около 30 км. Обаче мина се не мина 1-2 седмици и майка му каза, че ще му пере дрехите, че той нямаше пералня в апартаментчето. 2-3 месеца по-късно и аз се преместих при него и от тогава започна и моите дрехи да пере, че даже и да ги глади. И така май около година и половина идваше в събота да вземе мръсното пране и да донесе чистото.. ама тя тогава беше още що годе нормална...

# 123
  • Варна
А обществени перални няма ли за вас, че се налага майка му да ви пере мръсните дрехи?

# 124
Понякога, след четене тук, се втрещявам.

# 125
  • Германия
А обществени перални няма ли за вас, че се налага майка му да ви пере мръсните дрехи?

Имало е и обществени перални, но това беше преди 10 години. Тогава и кола нямахме, щеше да е малко трудно да разнасяме прането из града. А и тя жената настояваше да пере, да няма да я спирам я.

# 126

Имало е и обществени перални, но това беше преди 10 години. Тогава и кола нямахме, щеше да е малко трудно да разнасяме прането из града. А и тя жената настояваше да пере, да няма да я спирам я.
Аз бих я спряла. На 25-годишен пергишин мама да му идва на крака, за да му събира мръсните гащи в торба, идва туу мъч. Да носи той дрехите при нея, за да ползва пералнята, е разумно и приемливо, но тя да му идва на крака, не. Но и тя е била за бой. Ще се вдигна аз на 30 километра, за да събера мръсните гащаци на синковеца. Как не.

# 127
Бившия беше по същия начин преди да заживея при него. Кухнята беше стаята на котката, в неработещата фурна стоеше храната ѝ, а хладилник беше склад за празни бутилки от бира. Тогава беше на 28, майка му (живее в апартамента над него) му готвеше, чистеше, переше. Сега като се замисля се чудя къде ми е бил акълът тогава.... Нанесох се с условието да оправим кухнята и да не пускаме котката там. Ядяхме навън или готвех на котлон по средата на хола докато кухнята стане готова, но при майка му не сме яли. Имах и условие да казват като слизат, че една сутрин аз спя, а тя идва да донесе чистите дрехи на господина.
Накрая не бях щастлива, но нещото, което преля чашата беше скандал заради неизмит тиган предизвикан от същия, който държеше храната на котката във фурната...

# 128

Аз бих я спряла. На 25-годишен пергишин мама да му идва на крака, за да му събира мръсните гащи в торба, идва туу мъч. Да носи той дрехите при нея, за да ползва пералнята, е разумно и приемливо, но тя да му идва на крака, не. Но и тя е била за бой. Ще се вдигна аз на 30 километра, за да събера мръсните гащаци на синковеца. Как не.
Че и на кандидат снахата барабар...

# 129
  • Варна
Уиш, пропускаш нещо съществено. Не само неговите дрехи. Че е и гладила даже. Тая свекърва трябва на пиедестал да я сложат.

# 130
Накрая не бях щастлива, но нещото, което преля чашата беше скандал заради неизмит тиган предизвикан от същия, който държеше храната на котката във фурната...
Моля те, кажи, че си ползвала тогава тигана по предназначение!  fight

# 131
Аз се чудя от къде са идвали напъните на моята да идва да глади дрехите не бебето, а те това ги учат в свекървенското училище
Само дето моята не гладеше наистина, само така казваше, , ми идваше да хапне и пийне Joy и да поразгледа и изкоментира това онова Joy

# 132
Аз се чудя от къде са идвали напъните на моята да идва да глади дрехите не бебето, а те това ги учат в свекървенското училище
[/b] Ужас! Аз явно ще бъда двойкаджийката на това училище.  Laughing

# 133
Гладели са се се едно време за дезинфекция. С баткото преди години гладих с мъка и едва дочаках да спре, сега имам сушилня и си го спестих с радост.

# 134
Ти тука колко снахи омая, не ти трябва училище Wink

Общи условия

Активация на акаунт