С какво ви дразнят свекървите- 86

• 97 640
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Ама, после да няма "Не глади, не гледа детето, занесе се чак в Долната Земя и по цял ден лочи коктейли".  Mr. Green

# 136
Накрая не бях щастлива, но нещото, което преля чашата беше скандал заради неизмит тиган предизвикан от същия, който държеше храната на котката във фурната...
Моля те, кажи, че си ползвала тогава тигана по предназначение!  fight
Съжалявам, нямах тази възможност. Отидох трепереща на работа. От месеци обмислях раздяла и тогава взех решението. Не издържах и на обяд му звъннах за да му кажа. Изобщо не ми пукаше, че е по телефона. Това беше третата ни раздяла, втората беше със съобщение от него. Същата вечер багажът ми беше събран. Не можел да си намери място (негови думи) и го бил събрал.

# 137
  • Германия
Aaa, нека доуточня, че тя жената тогава идваше с мъжа си в събота сутрин, за да напазаруват от супера в нашия град, в техния този специално го няма. И съчетаваше нещата. Както казах, ние тогава нямахме кола, нямаше как да й носим дрехите. А ги гладеше не с ютия, а с някакво специално приспособление, не знам как се казва, нещо като валяк. Та само ги пускаше през него и те си излизаха що годе изгладени. Обаче не съм й давала да ми пере бельото, това вече щеше да е малко прекалено. На пиедестал няма да я сложа свекървата, но признавам че тогава а и до скоро в общи линии се разбирахме.

Та както и да, минали работи са това..

# 138
  • София
Дори да е съчетавала нещата, не мога да го разбера това година и половима да ви пере дрехите. Разбирам да е временно/инцидентно 1-2 пъти докато си решите проблема с пералня, но година и половина си е прекалено, дори и да е съчетавала идването си с нейни ангажименти. Все пак за да се изпере всичкото пране а още 2-ма души и да се мине през тази машина за гладене за кяото казваш, си е време, което тя е отделяла за вас вместо за семейството си. И да знам, че пераляната е едно натискане на копче, но преди това някой трябва да сортира прането, а някои хора дори обръщат повечето дрехи наопаки за да се предпазят ципове и др., завързват вързакни за да не се изхлузят и т.н., после някой трябва да простре и т.н.

# 139
  • Оптимист по принуда
Не си представям свекърва ми да ми разнася прането. Още на първата седмица съм го натирила златния да купува пералня.

# 140
И да идва свекървата да я пуска, че ти 100% ще съсипеш на мамин златен хубавите дрешки  Laughing

# 141
  • Германия
Абе то хубаво да си перем ние, но в квартирата нямаше възможност за пералня. След като се преместихме си купихме пералня и от тогава аз го пера 'мамин златен'.

# 142
Тео, като каза, че не сте имали кола и ви е било трудно да разнасяте, се питам свекърва ти с кола ли идваше, или тя ги разнасяше с ГТ?
Още нещо, аз се инесох на 18 години и в началото нямах пералня. И през ум не ми е минало да ме пере майка ми. Перях на ръка, чаршафите също, защото и перални нямаше около нас. След година и половина, две, си купих пералня.

# 143
  • София
Ххахаха- личи си, че отиваме целокупно към свекървенската възраст Simple Smile Разнищихте го момичето, ей Simple Smile

пп- Кога ли ще четем и ще си казваме: "Ми, права е била жената"  Joy Joy Joy

# 144
А, отиваме. Аз направо съм кацнала в тази възраст. Моя съученичка стана баба на 42, а аз това лято думнах 46.

# 145
  • София
Ти с метлата се придвижваш по- бързичко Simple Smile

# 146
Хора мамин златен е на 38 години. Маминка му обува чорапите сутрин и му сервира и отсервирва дори когато е пиян като прасе.

# 147
 Joy Обува му чорапите? А гащите? Да не ходи Мамин по голо дупе? Laughing

# 148
Joy Обува му чорапите? А гащите? Да не ходи Мамин по голо дупе? Laughing

Мани мани аз съм в потрес направо. То е сгъване на дрехи,то е гладене на чаршафи,то е дондуркане до незнам къде...

# 149
Еййй сетих се един виц за мамин златен.
Жена звъни на свекървата:
 - като се на*ка сина, кой му бърше дупето?
- как кой, майката разбира се!
- Айде тогава ела да си избършеш сина, че мирише вече.

Общи условия

Активация на акаунт