С какво ви дразнят свекървите- 86

• 97 652
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Само аз ли се погнусих от мисълта свеки да пипа моето бельо? Въобще, някой друг освен мен да ми пере гащите, да ми ги простира и да ми ги прибира ми е Flushed Weary (изключвам ММ, който понякога простира/събира от сушилника, но като цяло аз наблягам на тая дейност)
Втресе ме направо. Ужас.

# 151
  • Оптимист по принуда
Тя гащи не била прала каза авторката.

# 152
Хора мамин златен е на 38 години. Маминка му обува чорапите сутрин и му сервира и отсервирва дори когато е пиян като прасе.

Това 38 годишно пияно прасе, на което майка му му обува чорапите, твоят съпруг ли е?

# 153
  • на правилното място, в точното време
Мойта ме дразни с всичко. И всички наоколо така. Явно в свекървенското училище в била не отличник, а медалист. Imp

# 154
Мойта ме дразни с всичко. И всички наоколо така. Явно в свекървенското училище в била не отличник, а медалист. Imp

Дразни ме със "съветите" за отглеждането на детето. "Хранете го повече" (явно угояваме за Коледа бебето) или "На тия месеци детето трябва да може да ходи/говори/смята/пее, моите деца еди-какво-си."
Избеснявам, но мисля да ударя яко игнор.

# 155
  • Варна

Дразни ме със "съветите" за отглеждането на детето. "Хранете го повече" (явно угояваме за Коледа бебето) или "На тия месеци детето трябва да може да ходи/говори/смята/пее, моите деца еди-какво-си."
Избеснявам, но мисля да ударя яко игнор.
И правилно мислиш...

# 156
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Само аз ли се погнусих от мисълта свеки да пипа моето бельо? Въобще, някой друг освен мен да ми пере гащите, да ми ги простира и да ми ги прибира ми е Flushed Weary (изключвам ММ, който понякога простира/събира от сушилника, но като цяло аз наблягам на тая дейност)
Втресе ме направо. Ужас.

И мен ме втриса, но моята го прави от две седмици ( на гости ни е, грижи се за детето през втората половина на август) , помолих няколко пъти да не пипа прането, тц, нали така и така няма какво да прави през деня, искала да "да помогне"  Tired Дишам дълбоко, пия хапчета за главоболие, и чакам да мине времето.

# 157
Преди няколко години съм  на гости с детето в  свекърите, скучая и реших да й подредя чекмеджетата в кухнята ( разпиляно брашно, сол.разни подправки)....и съм Happy :     Прибира се жената и й стана неприятно..........
.................без да искам се натегнах безуспешно,..............Yum

# 158
Що бе, погледни го от положителната страна. Тъкмо си направила една репетиция за времето, когато ще станеш свекърва.  Laughing
(Дано детето ти е момченце.)

# 159
Щерка е моето...

# 160
Не искам да ти се бъркам в семейното планиране, ама защо не се замислиш и за едно момченце? Такъв свекървенски талант не бива да остане неразгърнат.  Laughing
Шегувам се, да не се обидиш пък сега.

# 161
Те и тъщите имат доста таланти, пък колко вицове има за тях...

# 162
Беше през зимата ..............иначе моята свеки си е голяма чистница и след като направи Astonishedвече не пипам нищо.

# 163
  • Варна
Те и тъщите имат доста таланти, пък колко вицове има за тях...
Имат. Ама точно по този начин не могат да издразнят зетя, нали? Щото на мъжете им дреме кой как наредил и подредил...

# 164
Ха, не им дреме, защото не им е преподредила кутията с инструменти или риболовните такъми. Я да пипне в тая Светая Светих, да видиш как вой до небесата ще вдигнат.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт