С какво ви дразнят свекървите- 86

• 97 616
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
 Вкарайте тук-таме по някоя "свекърва" за благозвучие.. Smile

# 361
  • София
"Свекърва" и "благозвучие" в едно изречение?!? Как можа да го напишеш? Smiley

# 362
"Свекърва" и "благозвучие" в едно изречение?!? Как можа да го напишеш? Smiley
Laughing   ’ми нямам тигани под ръка.

# 363
  • при късмета
Разбира се, че премахването накърнява- какъв е този мерак да се говори в мъжки род за жените, не знам, но по- важното е че объркани същества като ма ко, тичат да заклеймят всеки, който се опита да защити езика ни.
Я да ми цитираш къде точно съм заклеймила или защитила която и да е поддръжка, феминистката или антифеминистката?
По заклеймяването и плюенето, както се вижда си само ти. Аз никъде, никога дори позиция не съм изразила по този въпрос в личен план. Колкото феминистките си имат право на мнение по техните представи, толкова и обратната теза важи за някои. Винаги това ми е било мнението, а ти намери мой цитат, който да ме опровергае.
Заклеймяващата си ти, не приписвай на другите отрицателните си качества.
Веднъж беше изтърсила глупостта, че феминистка за всичко щяла да чака на мъжа си и свекърва си. Ясно е колко изобщо ти е ясно какво е феминизъм

# 364
  • София
Стига спами, бе жено!
Ето, обърнах се към теб според нормите на ЕС и трябва да си доволна.
Ако имаш нещо по същество да кажеш, направи го, вместо да ходиш подире ми и да обясняваш какво не си казала, ама аз съм го прочела. Mr. Green

# 365
  • при късмета
Обвини ме, че аз заклеймявам нещо си.  Или ми го докажи или си признай, че само се заяждаш и твърдяното от теб няма нищо общо с истината. Иначе спамещата си ти, изтърсвяш очевидна за всички останали глупост и после твърдиш, че друг пише безмислици. Ако не е това, то тогава кое спам не знам

# 366
  • София
Обвини ме, че аз заклеймявам нещо си.  Или ми го докажи или си признай, че само се заяждаш и твърдяното от теб няма нищо общо с истината. Иначе спамещата си ти, изтърсвяш очевидна за всички останали глупост и после твърдиш, че друг пише безмислици. Ако не е това, то тогава кое спам не знам

Ма ко, стотина пъти съм те помолила, като имаш мнение за нещо, да го напишеш без да се заяждаш с мен, защото колкото и да търпя, ми пада пердето и те наритвам.

Не чуваш, не четеш и не вдяваш, и наистина ми писна от теб!
Върни се и виж, кога и с какъв пост се включи в темата, а за подсилване на паметта, ползвай Акутил- помага и на възрастни, а дано и на теб ти свърши работа.

Спри се, намери си друг подир когото да вървиш.

# 367
  • при късмета
Ама казвай, че трябва да се чувствам наритана, не разбирам иначе JoyJoy

# 368
  • София
Ама казвай, че трябва да се чувствам наритана, не разбирам иначе JoyJoy

На теб и чертеж да ти направя, пак няма да разбереш, нито ще запомниш.
Просто се спри.

# 369
  • при късмета
Щом казваш.
Но не аз сравних отпадането на обръщение в европейските институции, с принуда в държава да се променя формулировката на имената. Единственото което казах е, че двете нямат нищо общо. Това, че вътре в самите институции е отпаднало обръщение, не съм чула нито нас да карат, нито за другите държави да е задължително да сменят формирането на фамилните си имена. Продължавам да твърдя, че нямат нищо общо и сравняваш несравними неща, за да заклеймяваш феминистките.
Какво остава поради тази причина да карат някого да забравя дори езика си, според твоите думи.
Дори представа си нямам какво е "акутил" и аз не знам дали трябва да го вземам, но ти си доказателство, че ЕГНто не прощава

# 370
Ехаа каква вълна от коментари предизвика историята ми само Grinning
За неразбралите аз съм на 23, приятеля ми на 28. От 5 месеца правим опити за бебе, все още не ми е предложил брак, скоро ще заживеем заедно двамата под един покрив, а сме заедно от 4 години 8 месеца и 18 дни.
Семействата ни предложиха да ни вземат някаква техника, ние си я избираме те плащат. Казахме им само по един уред от семейство (една пералня и един хладилник) и толкова. Тази помощ от тях ни е предостатъчна. Абсолютно всички ни предлагат помощта си за ремонт, мебели, пари и тн., но и двамата предпочитаме да се справяме с нещата сами.
П.С. Не сме заживяли заедно досега по простата причина , че доскоро учих, нямах възможност да работя докато уча, и с една заплата малко трудно човек може да се оправи.
ПС.пс. И само някой да каже, че може да се живее с 500 лева да вземе да ми ги даде 😁😁😁

# 371
Ехаа каква вълна от коментари предизвика историята ми само Grinning
За неразбралите аз съм на 23, приятеля ми на 28. От 5 месеца правим опити за бебе, все още не ми е предложил брак, скоро ще заживеем заедно двамата под един покрив, а сме заедно от 4 години 8 месеца и 18 дни.
Хм, ти си познаваш човека, но на мен, като майка на дъщеря, тази хронология на нещата никак не ми харесва.

# 372
  • София
И на мен не ми харесва, ама девойката си има майка и дано тя също е уведомена за хронологията.

# 373
Момиче, чакай малко! Остави ти другата работа. Какво бебе на тоя етап?! Аз съм малко по-голяма от теб. С приятеля ми сме от почти 4 години заедно, живеем постоянно заедно от над 2 години (Току що осъзнах, че са почти 3! Кога мина времето... ) . Преди това той беше има-няма всяка вечер у нас. От самото начало просто си паснахме. Разбираме се и сега с половин дума. Понякога и едно и също си мислим.
НО! Докато не поживееш наистина с някого, хич не се кани да му раждаш дете. Виж го що за птица е поне половин година. В началото всичко е роментика и приказка. После ежедневието започва да си казва думата и виждаш какъв реално е човекът до теб. Нали знаеш приказката "Много хубав човек, ама да не ти е в къщата". Wink Не ти го казвам с лошо, а по-скоро, за да те предупредя, че понякога има нужда да си напаснете характерите преди да вкарате дете в схемата. Защото с бебе всеки малък проблем се увеличава. Например той да е свикнал да му подреждаш след задника, ама с бебето на ръце, познай колко ще ти е до оправяне. И, ако оправяш, дали няма да се чувстваш като дойка и домашна прислужница. Заживейте заедно, изгладете гънките, които неминуемо ще се получат, и тогава, на спокойна глава, си направете бебе. Отделно е хубаво да поработиш известно време, за да взимаш майчинство. Wink
Та чисто практически - не бързай. Simple Smile

Едит: Ако наистина ще правите ремонт, изчакайте след ремонта. Когато се нанасяхме в сегашната квартира правихме козметичен ремонт. Страшно натоварващ период беше. Имаше моменти, в които се карахме за глупости, просто заради изнервената ситуация с майсторите - имаше непредвидени усложнения. Когато всичко мина, обстановката се успокои значително.

# 374
Точно така. Да замиже и да ражда без много да му мисли. То тоя подфорум трябва да се пълни с истории и казуси все пак.

Общи условия

Активация на акаунт