С какво ви дразнят свекървите- 86

• 97 681
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Абе само на мен ли ми светна лампичката, че тази двойка 5години са заедно и чак сега решават да заживяват заедно. Не знам, в днесшно време ми се струва странно. На каква възраст сте двамата?

# 226
Е след колко време е подходящо да живеят заедно, на 3-я ден ли.
Нормален е този период, виж ако минат над 10 години тогава вече не е ок.

# 227
  • Варна
Е, зависи колко са годишни. Аз на 16 се хванах с първото си сериозно гадже и наистина след пет години заживяхме заедно, че дали не беше и малко повече.

# 228
  • София
Е, зависи колко са годишни. Аз на 16 се хванах с първото си сериозно гадже и наистина след пет години заживяхме заедно, че дали не беше и малко повече.

Да, това е така, аз затова попитах на колко са години

# 229
  • София

Да, това е така, аз затова попитах на колко са години

Момичето каза, че той е на 28, за нея не е казвала май.

# 230
  • София
Абе, в контекста на днешните тенденции това да заживеят заедно никаква стъпка не е. Преди му е била "просто приятелка", сега ще му е просто безплатна готвачка и любовница. Не конкретно за потребителката, просто сериозните стъпки са брак и деца, не да заживеете заедно при положение, че сега мнозинството бързат да се нанесат, живеят за малко и кой от къде е. А някой си е играл на съпруга, без да е такава.

# 231
  • София
Абе, в контекста на днешните тенденции това да заживеят заедно никаква стъпка не е. Преди му е била "просто приятелка", сега ще му е просто безплатна готвачка и любовница. Не конкретно за потребителката, просто сериозните стъпки са брак и деца, не да заживеете заедно при положение, че сега мнозинството бързат да се нанесат, живеят за малко и кой от къде е. А някой си е играл на съпруга, без да е такава.

Като че ли малко съпруги играят точно тази роля...

# 232
  • София

Като че ли малко съпруги играят точно тази роля...
Много зависи от конкретната ситуация. Това, че двама души живеят заено, правят секс, а жената готви, не я прави готвачка и любовница на всяка цена. Не казвам, че няма и такива случай, но не винаги е така.

# 233
  • София
Готвачка да не е , ама си е любовница- какво друго да е? newsm78

# 234
  • София
По таз твойта логика и мъжа за жената е един любовник, пък ако готви е и готвач? Много странно мислене за нещата.

# 235
  • София
За друго говорех. Има семейства, в които домакинстването е задължение на жената. При това положение голяма работа, че не е със статут на приятелка, а на съпруга.

# 236
По таз твойта логика и мъжа за жената е един любовник, пък ако готви е и готвач?
По тази логика е така. Лошото обаче е, че най-често контрата остава у жената. Ако се разделят след 10-на годишно съжителство, на жената ѝ цъка биологичният часовник, а мъжът е свеж ерген на пазара и му е през часовника. Ако имат деца, жената остава да опъва с мизерна издръжка, а мъжът го играе готин уикенд татко. Абсолютно несправедливо, но факт.

# 237
  • София
По таз твойта логика и мъжа за жената е един любовник, пък ако готви е и готвач?
По тази логика е така. Лошото обаче е, че най-често контрата остава у жената. Ако се разделят след 10-на годишно съжителство, на жената ѝ цъка биологичният часовник, а мъжът е свеж ерген на пазара и му е през часовника. Ако имат деца, жената остава да опъва с мизерна издръжка, а мъжът го играе готин уикенд татко. Абсолютно несправедливо, но факт.
Така е. Аз за това по-горе писах, че нещата не винаги са еднакви за всички двойки, а зависи от конкретния случай.

# 238
Да, така е. Но като общо правило може да се каже, че е добре жената да си отваря очите и да надуши навреме, ако някой мъж само ѝ губи времето с "да поживеем заедно и да видим как ще се развият нещата", защото огромната контра после ще е у нея.

# 239
  • София
Всичко е в мярката, според мен.
Попаднах на повторение на "Черешката на тортата", където участваше един артист.
Та, той каза, че след 9 години съжителство с приятелката си, са се разделили, като са останали добри приятели.
Имаше реакция от участниците, че не е възможно.
Той обясни така- ние изпуснахме момента да придвижим връзката си напред.
Трябваше някъде към 4- 5 тата година да си направим дете, което щеше да ни бетонира.

Обясни, че не са се карали, но тръпката е отлетяла и са си станали близки приятели- съквартиранти.

Общи условия

Активация на акаунт