Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 16

• 79 991
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Визуалното изпълнение е ужасно, много ме дразнят и двете, дървени са, обаче фразите "отсега нататък" и "имаме го" са попадение. Няма какк да ги игнорираш, точно си падат.

# 211
  • Разпиляна във въображението
Новата на Айко ме забавлява.

# 212
На мен на ''кауфланд'' не ми харесва.Идиотско е дете да казва:ау,оу,колко много неща сме взели...И понеже има още място отива за още бисквити.Децата не би трябвало да се вълнуват как да си напълнят търбуха.Лошо,грозно послание.
За ''метро'' като представяха предприемачи.Всички търговци на малки магазинчета,будчици,сергийки са предприемачи. ooooh!Ами затова държавата е слаба икономически.Алъш-вериш е предприемачество.
Изключително слаби сценаристи.

# 213
  • София
Тази с Поло-то ми е любима. Всеки път се смея, като видя как бащата потупва колата Simple Smile

# 214
Не ми харесват на МТел последните реклами. Все едно е ужасно срамно да отидеш до техен офис, а трябва всичко да правиш през електронния им магазин.  ooooh!
Не ми харесва и тази на някакво лекарство за кашлица, в която не повишават в служба един кандидат, защото се закашли толкова много, че не успя да продължи изказването си. ooooh!

# 215
Според мен, кашлящият не го повишиха, защото наплю всички. Ако някой познат ме наплюе така, ще спра да говоря с него завинаги - елементарно възпитание е като няма кърпичка, да си сложи ръката пред устата, за да наплюе себе си, а не другите хора.

# 216
На мен ми харесва новата на Райфайзен с плащането с карта.

# 217
На мен ми харесва новата на Райфайзен с плащането с карта.
+1

# 218
И на мен.

# 219
  • тук, на мястото си
Според мен, кашлящият не го повишиха, защото наплю всички. Ако някой познат ме наплюе така, ще спра да говоря с него завинаги - елементарно възпитание е като няма кърпичка, да си сложи ръката пред устата, за да наплюе себе си, а не другите хора.

Тази с наплюването ми е толкова гадна, че чак ми се повдига.  Като почне веднага сменям програмата, не искам да я гледам.

# 220
В последно време много харесвам рекламата на Рено Меган седан

# 221
Новата на Айко ме забавлява.
На завивките или на разпродажбата на мебели ?

# 222
Върнали са се към стария си "стил" - тъщата се е развихрила и оглася квартала в най-новата им реклама. На мен пък не ми е забавна.

# 223
И аз харесвам на Саяна, но продуктите май не стават, доста негативни мнения има за тях в темата "какво няма да купя повече".

Харесвам рекламата на Пиреус с Леонид Йовчев, "всеки наш човек е твой човек".
Мой приятел работещ на щанда за сирене в "Кауфланд" е категоричен , че са боклуци . Аз съм пробвала прясното им мляко все едно е разредено с вода .

# 224
Интересна е и рекламата на кис. Мляко Боженци.
Като цяло обичам реклами с народни мотиви

Общи условия

Активация на акаунт