Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 16

• 79 990
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Мен тази реклама ме озадачава - иска ми се да знам повече за производителите. Защото рекламата очевидно дискредитира друго немско масло със същата марка, но без краварка. Обърнете внимание, че са два вида Дойче маркен бутер и опаковката е почти една и съща, но рекламата убеждава купувачите да не купуват това, което е без краварка. Чудя се как е станало това - не е ли нелоялна конкуренция? И защо двата бранда си приличат толкова много??

# 436
Даже са 3 вида с това име...

# 437
Това обяснява и разликата в качеството...Купуваме масло предимно за добавка към някое ядене, така че не помня кое е най-добро...Някой ден ще трябва да сравня всички, които намеря..Дали и за тях важи това, което писаха преди седмици - че повечето масла на бг пазара са фалшиви? Или това се отнасяше само за българските?

# 438
То не е и точно име... в смисъл на бранд/марка.

# 439
Има изследване на АЗП от есента. По спомен едното немско имаше само повече вода от декларираното...

# 440
Вярно, че не е точно име, но е най-изпъкващият надпис на опаковката. А и освен по този надпис, си приличат и по дизайн на опаковката (златиста и с алпийска полянка). Наистина ми прилича на нелоялна конкуренция...

# 441
  • ВАРНА
Има един български миндил с надпис на латиница.Цървулите го произвеждат някъде във варненско май.

# 442
  • с.Добри дял
Аз разбирам ето това като текст :
Има цвят  горещ  един ален веселяк,
всяка веселба обича той,
с него нашарихме ги тез красавици
алените торбички в Джъмбо намери

Зън,зън как смаяни гледат тез очи
зън ,зън какъв сюрприз крият надзърни!
Празникът иде и сърцето трескаво тупти
алените торбички в Джъмбо намери!

Да те чакам Коледа,
дните смени (?)- зън,зън,
Коледа ела

Празникът иде и сърцето весело тупти
алените торбички в Джъмбо намери!

Ето това след поредното слушане и от мненията по горе сглобих 😜

Последна редакция: пн, 18 дек 2017, 13:12 от ilka7909

# 443
  • София
Тези винаги улучват с рекламата на маслото.
Като стана дума за масло, президент също имат хубави реклами, те се целят в луксозната ниша.

# 444
Президент с тия цени не знам купува ли ги изобщо някой в България...

# 445
Аз го купувам Президент и е доста добро масло. То напоследък маслото така поскъпна, все едно е злато.
Но рекламата на президент с шеф-готвачът ми е малко скучновата и гласът на дубльора не ми харесва.

# 446
Мдам...сухарска е нещо рекламата.

Като почнат с тези мазила..пфффф.  Гледам сега за волтарена...аман.

# 447
Поне не са ... разстроени.

# 448
И на 6...и на 66...стоперан....Joy

# 449
  • ВАРНА
 Няма го още чичака дрискащ по курортите.И цукалото все в дневната инсталирано,пред прозореца.

Общи условия

Активация на акаунт