Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 16

• 79 988
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
Мдам...все бях виждала джакузи или вана насред спалнята, ама пък кенеф....тц...чудо на проектирането...😩

# 451
Ем, щот да не му е скучно на човека, грам съчувствие няма у вас.

# 452
Чудно...дано аспирацията да е мега хипер яка, чеее.... 😷😱

# 453
Като се заговори за тоалетни, няма как да не "отлича" рекламата на Zewa, в която майка и щерка са си заврели главите в тоалетната чиния и с възхищение гледат как рулото хартия се разтваря. Страшна атракция!

# 454
Чудно...дано аспирацията да е мега хипер яка, чеее.... 😷😱

Еее, Тето, развали хубавата реклама, Начи! Те за това не се сещах, сега все ще ми мирише, докато гледам гологъзите неволи на човека. Toilet

# 455
На Кауфланд ме кефи песничката (понеже ТВ повече слушам отколкото гледам).

# 456
  • София
А какво мислите за рекламата на Гурменица - "супер селско изпълнение"? Хем израза донякъде ме дразни, но има и нещо много приятно - особено в гласа на диктора.

# 457
  • ВАРНА
 Харесвам рекламата на Хиполенд и най-вече,когато добрия 120 килограмов Дядо Коледа се крие зад гредичка 10 см дебела.

# 458
  • София
Малкото ми дете вчера ме питаше дали наистина Дядо Коледа взима подаръците от Хиполенд. Grinning

# 459
  • София
Хиполенд за поредна година са с една и съща реклама. Да не се охарчат за нова.

# 460
На мен детето в рекламата на Хиполенд не ми харесва..

# 461
И мен не ме кефи. Дядото е грозен, не е направен като хората, от Марс си личи,че е костюмиран....Ич не е естествен. Тъпа ми е.

# 462
  • тук, на мястото си
Приятна ми е музиката от  рекламата на серията Huawei Mate.

# 463
  • София
Като се заговори за тоалетни, няма как да не "отлича" рекламата на Zewa, в която майка и щерка са си заврели главите в тоалетната чиния и с възхищение гледат как рулото хартия се разтваря. Страшна атракция!

Само липсва едно възклицание за великото нещо, което се случва в тоалетната... :d

# 464
  • густо майна Филибето
Деца на такава възраст вече не се заглеждат по играчките в Хипо. Освен това момчето не става за актьор.

Общи условия

Активация на акаунт