Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 16

• 79 976
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Има една нова реклама на някоя от фармацевтичните компании. Много любима детска песничка, хубави кадри и накрая - куп лекарства. Дето се вика от раждането до смъртта все с някое хапче в уста.

# 466
  • Разпиляна във въображението
ММ сега се е хванал за рекламата на Хиполенд и от време на време "Дядо Коледа, не се крий, знам че пиеш Виногин"  Joy

# 467
  • тук, на мястото си
Ами прав си е ТМ,  добре звучи и е вярно. Joy

# 468
В момента Vitagold смятам че държат титлата.

# 469
Една коледна, разчувстваща лидълска  реклама от миналата година.  Heart Eyes

Честита Коледа!  bouquet

# 470
добрия 120 килограмов Дядо Коледа се крие зад гредичка 10 см дебела.

Защо обиждате пълничките?

# 471
Колко сте лоши само.

"Охоооо, чорапи ли плетем?"

# 472
Hulk 1 все пак и ние сме хора, въпреки килограмите.

# 473
Кое е обидното? Прави им впечатление, че се е "скрил" зад клечка за зъби, а не, че е дебел. Свикнали сме, че Дядо Коледа е дебел.

# 474
  • София
Има едно дете, с рижа коса, което го виждам, или поне ми се вижда същото, в реклама на Милка с онази глупава машина и на Джъмби с влака. А подозирам, че е същото и в трета реклама - на една банка, дето съзерцават някаква картина цял живот.

# 475
много е ръбест при милка Simple Smile

на jumbo ме "кефят" когато държат подаръците на прозореца, а ние ги гледаме от далеч Grinning

# 476
Харесвам една реклама на УниКредит Булбанк, в която една жена диктува на друга, която пише на пишеща машина. Всъщност това е социалната мрежа и ми е много забавно как тя си поръчва емотикони - сърчице, усмивчица, коктейлче и еднорогче Simple Smile

# 477
  • Разпиляна във въображението
Има една на фармацевтична компания - Тече, всичко тече....

# 478
Харесвам една реклама на УниКредит Булбанк, в която една жена диктува на друга, която пише на пишеща машина. Всъщност това е социалната мрежа и ми е много забавно как тя си поръчва емотикони - сърчице, усмивчица, коктейлче и еднорогче Simple Smile
И на мен ми е симпатична. Жената на пишещата машина е актрисата Снежина Петрова (изненада ме, тя почти не участва в реклами). Simple Smile

Не разбирам рекламата на Софарма с Дядо Коледата, който прави снежен ангел...

# 479
  • ВАРНА
 Харесвам рекламата на БНБ за кредитна карта с една мечка.Особено ми допада човека,който се преструва на умрял до банкомата.

Общи условия

Активация на акаунт