Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 16

• 79 972
  • 745
  •   2
Отговори
# 480
Тая на Дулколакс в предните реклами за момент ми прилича на https://www.google.bg/search?q=robin+scherbatsky&num=40& … =1366&bih=656 (много яка Simple Smile )

На Лаваца не е лоша рекламата.

# 481
  • София
На лаваца и на мен ми харесва, нищо че е клише, защото е добре направено клише,

# 482
тоя на 120 минути дето сега някаква книга рекламира от south park ли го извадиха. много ме радва. придава ненужна тежест на думите си.

също ме кефи по bTV сутрин жената, която води здравната рубрика Laughing този всесъчувстващ глас е велик.

# 483
Вбесява ме рекламата на Верея за повече здрави семейства, за Яница.
Значи, всичко хубаво до изречението: Тя вижда света по свой начин, НО за майка си, баща си и брат си е най-прекрасното момиченце на света.
Ще ми бъде интересно авторът на това безсмислено изречение да обясни нуждата от противопоставителен съюз и как това, че Яница вижда света по свой начин би могло да е пречка да е прекрасно момиченце, за да има "но". Звучи ми тъпо всеки път.

# 484
  • София
Много правилно си забелязала. Обаче болшинството драги зрители не обръщат внимание на такива подробности, а за производителя няма никакво значение какво има в рекламата - важното е да се покаже нещо, за да се чуе името на продукта и да се види опаковката.

# 485
Бона,  Аз също не одобрявам тази реклама и не виждам какво странно има в това момиченце. В края на краищата нима всеки от нас не вижда света по свой, собствен начин? Предполагам, че става дума за аутизъм, но това не означава, че момиченцето не е прекрасно, естествено!

# 486
Момиченцето е с Даун. Peace

Бона,  Аз също не одобрявам тази реклама и не виждам какво странно има в това момиченце. В края на краищата нима всеки от нас не вижда света по свой, собствен начин? Предполагам, че става дума за аутизъм, но това не означава, че момиченцето не е прекрасно, естествено!
Да и това също. Simple Smile

# 487
такова противопоставяне напълно безсмислено доста често се използвa Laughing

# 488
  • Варна/Филаделфия
На Ауди А8 е много готина рекламата! Heart Eyes

# 489
"Боли ни гърлото!" - една от най-противните и тъпи реклами. Добре, че скоро не съм я засичала. Аз като страдам от гърлобол, обикновено не го празнувам с дебилно пляскане на ръчички.

# 490
  • София
Не разбирам защо в рекламата на Семана казват, че хавлиите стават двойни.

# 491
Бухват...пухкави стават явно...

# 492
  • София
Ясно. Благодаря ти. Дано не разчитат на зрители с моята досетливост да си купуват Семана Joy

# 493
  • Някъде в Матрицата
И аз щях да пиша за Семана. Много измъчено се усмихва дамата накрая. Май не е на кеф, че докато мъжът е бил в банята, тя сгъва хавлии. 😂

# 494
  • ВАРНА
" И хавлиите ухаят с месеци."-Смятайте,колко често ги перат!Ако ги пускат в пералнята,когато са станали на кора нищо чудно,че така им се радват.

Общи условия

Активация на акаунт