Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 16

• 79 989
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
  • София
За репликата "Ти да видиш".

# 181
коя е рекламата?

# 182
  • София
Някакви осветителни тела, не се сещам как се казват.

# 183
# 184
Днес попаднах на някаква реклама, на детско лекарство, на чиято опаковка пише :"хот дринк за деца".. Ех, за какво го учихме тоя български??

# 185
Днес попаднах на някаква реклама, на детско лекарство, на чиято опаковка пише :"хот дринк за деца".. Ех, за какво го учихме тоя български??

Точно на това се възмущавах вчера. Иде ми да попитам на чист български - WTF? ImpJoy

# 186
Побеснявам от рекламата на прибиращата се в дома майка, а цялото семейство "джъга" и не обръща внимание...

На тази патка с великолепна куФня, дето иска някой да я топли и носи  Thinking  но с дружка вЕрна, дето казва, че няма да я огрее  Naughty

# 187
А тая с ответния удържа на " няма такъв мъж"?
" Не знаем дали има такъв мъж, но знаем, че има такова лекарство!" Wink

# 188
  • София
Положително оценявам идеята на Теси с "те си". Много добра заигравка с езика. Още една реклама ми направи хубаво впечатление като идея, ама я забравих сега.

# 189
Ужасна е рекламата на Инфлуцид  ooooh! , както и тази на някакво кисело мляко, където един ужасно мьекащ обяснява продукта и накрая казва нещо от сорта " от Пловдив, майна". ooooh!

И все забравям да напиша, че харесвам рекламата на кроасани "мини севън дейс", където мъжете се обзалагат какво ще поръчат жените. Peace

Последна редакция: нд, 29 окт 2017, 07:10 от Fortuna

# 190
Теси и на мен ми допада, хубава хрумка. На уредите не съм фен, но това в случая няма значение Simple Smile.

# 191
  • София
Предполагам, че са сменили криейтива и си личи.

# 192
Мтел пък имат супер тъпи реклами.. последните две са ужас..

# 193
  • Някъде в Матрицата
Не харесвам танцуващата човекомечка в рекламата на фирма за бързи кредити. Не мога да определя, кое не ми харесва повече - танцуването или облеклото на танцуващото нещо.

Харесвам гласа зад кадър на рекламите на Теленор. А покрай него и рекламите. 😀

# 194
  • тук, на мястото си
Няма начин да не сте коментирали рекламата на  Експекторанс. Много ми е гадна, а да я гледаш по време на ядене е  ужас!

Общи условия

Активация на акаунт