Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 16

• 80 003
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
  • Разпиляна във въображението
Новата на Айко ме забавлява.
На завивките или на разпродажбата на мебели ?

Разпродажбата на мебели -  където се поклащат в ремаркето.

# 226
  • София
като я видя онази с инфлуцита, и ми иде да й кажа на прияталката - стига си рИвала, ма, нАмери й един мъж, какъвто ще да е, и един на себе си намери, че не мога да ви гледам!

И пак на Мегле като го чуя това дете с многосУОЙните..., и то натъртено на УОЙ-то, и откачам.
На рекламата на куинс с онова глупаво семейство, ми харесва накрая само анимацията с чашата, която скача на въже и върти обръч. Много сладко е нарисувано, съвсем интуитивно, и всеки път се връзвам и си викам, ще вземе да разплиска сока.

# 227
като я видя онази с инфлуцита, и ми иде да й кажа на прияталката - стига си рИвала, ма, нАмери й един мъж, какъвто ще да е, и един на себе си намери, че не мога да ви гледам!

И пак на Мегле като го чуя това дете с многосУОЙните..., и то натъртено на УОЙ-то, и откачам.
На рекламата на куинс с онова глупаво семейство, ми харесва накрая само анимацията с чашата, която скача на въже и върти обръч. Много сладко е нарисувано, съвсем интуитивно, и всеки път се връзвам и си викам, ще вземе да разплиска сока.

Пак е по - добре от тази с малката лигла на "Бони" от преди 3 години къде се тръшка . Аз пък направо откачах когато отидех в Кауфланд и чуех рекламата им Онче бонче - супер лигава и дразнеща добре че я спряха .

# 228
Чудя се, дали в Бг има тв зрител, който не е искал да шамароса детето с "понито"... Или наистина има толкова престараващи се родители, баби и дядовци, които веднага тичат да угаждат, щом детето им ревне? Joy

# 229
  • София
само аз, защото съм тренирана на всякакви тръшканици. Wink

# 230
Чудя се, дали в Бг има тв зрител, който не е искал да шамароса детето с "понито"... Или наистина има толкова престараващи се родители, баби и дядовци, които веднага тичат да угаждат, щом детето им ревне? Joy
Супер противна реклама беше .

# 231
Върнали са се към стария си "стил" - тъщата се е развихрила и оглася квартала в най-новата им реклама. На мен пък не ми е забавна.
Aми, как да ти е забавна!Рекламите на айко ги гледам от дъжд на вятър,когато съм в бг и когато изобщо гледам ТВ.Изкл пошли и гнусни.Лично аз дори и да имам животоспасяваща нужда от диван,няма да си взема от тях,точно заради бездарната им реклама.Дори я превключвам,ако попадна на нея

Последна редакция: нд, 05 ное 2017, 22:02 от red soul

# 232
  • София
Аз май не съм попадала на тази реклама на Айко. newsm78
Мен много ме дразнят всички реклами на детски играчки. Особено сега като идват празници, направо ни заливат и моите деца само искат ли искат. Много се дразня.

# 233
Снощи видях първата коледна реклама - с барабанчици и изпълняваха някаква версия на "Малкият барабанчик", наоколо имаше сняг и украшения, хареса ми, но така и не разбрах какво рекламират - може би някой магазин (от тези големите, в които се продават строителни материали, а покрай тях и коледни украси??)

# 234
И аз не разбрах....

# 235
  • Пловдив
Точно снощи я гледах, даже коментирах, че рано почнаха коледните реклами. Но какво рекламираха и аз не разбрах.

# 236
  • София
И аз не я разбрах. Embarassed

# 237
Рекламата е на Джъмбо Wink

# 238
А, как шА е рано, една година си спомням, че някой от тв-операторите (Булсат или Близу) бяха пуснали коледна реклама през октомври. А вече сме ноември, ей го е то не останало.Mr. Green
По повод коледните, най-много ме дразнят "коледни промоции" на лекарствени продукти, примерно комбо нещо с ензими против подуване и аспирин или противогрипни сашета, ужасявам се, това са лекарства, не са бонбони.

# 239
офффф .... пак върнаха мучащата реклама на Милка Imp Само като ги чуя с това ужасно ммммммммм, направо се потрисам. Толкова хубави реклами имаше Милка с кравата и мармота, не можаха ли някоя от тях да върнат ами най-отвратителната дето измислиха и само нея я въртят. Гадост.

Общи условия

Активация на акаунт