Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е Нолвадекс и за какво се използва?
Какво представлява инхибиторът на ароматазата и за какво се използва?
Какво представлява хормоналната терапия и защо се използва при рак на гърдата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е Нолвадекс и за какво се използва?
-
Какво представлява инхибиторът на ароматазата и за какво се използва?
-
Какво представлява хормоналната терапия и защо се използва при рак на гърдата?
Хормоналната терапия е вид лечение, използвано при рак на гърдата, което включва лекарства или процедури, които влияят върху нивата на хормоните в тялото. Използва се за контролиране на рака, който зависи от хормоните, като блокира или елиминира хормоните, които стимулират растежа на раковите клетки.
-
Какво представлява хистерeктомията и при какви обстоятелства се извършва?
-
Какво е CBD и за какво се използва?
че и след това, ще вървя след него в университета и ще викам: - "Цокни си, мамо, за профилактика!" Но за съжаление, нещо статистиките не са на моя страна. Тази тъпотия я открих съвсем случайно - и от двете страни на семейството ми няма РМЖ, всичките ми баби, дядовци и пра- такива са починали много след 80г. Мутацията може обаче тихичко да се е движила по мъжка линия, където не прави много поразии и така да е стигнала до мен. И така от род на дълголетници, аз на 35 се чудя какво да си отрежа, че да съм сигурна, че ще видя децата ми да порастнат. 
Моят съвет е нищо да не си режеш, а да си правиш редовно прегледи сама и да ходиш поне веднъж годишно на лекар за преглед и ехография. Кърменето не знам дали може да те предпази от РМЖ, но ако те влече си кърми

Благодаря предварително за отговорите!
може да прочетеш тук -
. Януари става ужас.