Агитациите за развод в бг-мама

• 52 351
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
  • Down south
На много жени животът като разведени майки е в пъти по-добър и лек , отколкото с потискащ и мързелив мъж например.
Стига да се престрашат да направят крачката.

# 211
  • София
Глухарче, не означава, че не стои като вариант, а че щом се е стигнало до бременност и вземанетто на решения, трябва да бъдат ясни нещата не само за раждането и гледането, но и за аборта. 

# 212

ПП Преди плочкаджийките да са ме почнали с хейта, че пропагандирам раждане от 13 да отбележа, че ние започнахме на 30 и успяхме с 3 деца (третото от вчера е първолаче), но това беше благодарение на моя частен бизнес, който ми позволява огромна гъвкавост и помощ в отглеждането. Жена ми се върна на работа след 3 месеца, а аз до седмия (ясла) работех само нощем и уикендите.

Кои са тези плочкаджийки? newsm78

И все пак, значи не сте правили деца по на 16? Имали сте разум. Peace

# 213
Май за Контесата говори.
Сега е модерно три деца, но на мен са ми много. Просто е адски трудно да им обърнеш внимание.

# 214
Скрит текст:
Не я затрива еманципацията, а желанието за комфорт на всяка цена.
Еманципацията е нещо доста положително - въпреки, че половете са различни, те са равностойни и аз специално не виждам как толкова положително нещо ще води до унищожение.
За две поколения арабите, черните и циганите в Европа от изключения се превърнаха в солидно малцинство, което на райони е мнозинство. След още 2 поколения ние ще сме в изолирани квартали, не те.

Това си няма нищо общо с тенденцията белите жени да работят вместо да раждат множество деца? Високият стандарт си идва с цената.

ПП Преди плочкаджийките да са ме почнали с хейта, че пропагандирам раждане от 13 да отбележа, че ние започнахме на 30 и успяхме с 3 деца (третото от вчера е първолаче), но това беше благодарение на моя частен бизнес, който ми позволява огромна гъвкавост и помощ в отглеждането. Жена ми се върна на работа след 3 месеца, а аз до седмия (ясла) работех само нощем и уикендите.
Браво на вас за 3те деца (без ирония) , но недей да хвърляш вината за демографската криза в Европа само на жените, защото работели. Масово и мъжете не искат деца, въпреки че не се налага да бременеят и кърмят.

# 215
Масово и мъжете не искат деца, въпреки че не се налага да бременеят и кърмят.
Hands Plus1 Така е. Моят половин категорично не желае деца. Аз бях навита и го подкачах в началото на връзката ни, но вече и аз се чувствам голямо "момиче" да тичам след дечурлиги наново. Имам си едно дете от първата връзка и сме се стиковали в този състав добре.People Family

# 216
Боже, да не би някоя жена да си е родила децата, за да решава демографската криза.

# 217
Боже, да не би някоя жена да си е родила децата, за да решава демографската криза.

Ами явно. Wink

# 218
Естествено че нито жени, нито мъже правят деца , за да спасят Европа от демографска криза. Laughing
Но има една порода мъже, които за всичко обвиняват еманципацията. Еманципацията е виновна за всичко лошо и гадно на този свят, за глада в Африка, за демографската криза и за всяка една несправедливост.

Просто тези мъже се дразнят, че с постигане на еманципация жените, подали документи за развод се увеличават, отколкото ако бяха финансово зависими от мъжа. Та това е общо взето - дразнят се защото на образованата и  финансово независима жена  не й се налага да търпи мъж насилник, мъж бей или просто да го смени с някой друг - ей така за тръпката... 

# 219
  • Монреал
Да, но не в смисъл "Хаде да ме забремениш, та да допронесем за запазването на бялата раса".

Повечето цивилизовани държави изпитват демографски проблеми и стимулират раждаемостта с финансова подкрепа на майките. На места са впечатляващо щедри. Даже на мен ми плащаха щедра подкрепа за месеците, които останах с последните 2 деца. Не, че ми хареса - побърках се от отегчение и едвам дочаках до седмия месец да ги оставя в ясла. Ако бях мързел можех да откарам над година.

Знам, че тукашните канадски баби са били мотивирани от пастора (местния преставител на кралицата) да раждат всяка година докато могат с цел заселване на редичката Канада. Много от бейби-бумърите имат по 10-15 братя и сестри, родени и отгледани в несравнимо по-мизерни условия от твоите из селата в Канадската зима.

Последна редакция: ср, 30 авг 2017, 22:24 от zemonti

# 220
Вчера изживях поредния потрес - двама млади мъже се хвърлиха като тигри на последните седалки в метрото.

# 221
Ох дожаля ми за жената на автора. Такива винаги агресивно дават тон за броя на децата, разводи, мястото на жената. Явно, обаче, нещо го гложди и му нагарча щом кисне тук и дава акъл как не трябва да се развеждаме.

Яка комплексарщина. Авторе, свиквай. Хората раждат малко деца, защото е важно качеството, а не количеството в днешно време. Имаш десетилетия инвестиции с емоции и грижи и образование, за да е подготвен младият човек да съществува във все по-комплексната реалност. За узряване вече се смята възраст 25 години, дори и физически. Жените ще се развеждат всеки път, когато намерят за добре и се налага. Щом можем да си го позволим, не си ти този, който ще ни спре. Човек рядко се развежда за да търси идеалния, но дори така да е, лошо няма.  Явно може да си го позволи.

# 222
  • София
сигуно са били бременни и двамата с близнаци в панталона.

# 223
  • София
Вчера изживях поредния потрес - двама млади мъже се хвърлиха като тигри на последните седалки в метрото.
Ами сигурно са били уморени напр. от фитнес или програмиране... Ми как ще цъкат на телефона, ако не седнат. За протокола - и аз цъкам, когато съм седнала, но мога и без.
Аз като обяснявах, че "детенце" на 16, с по-големи ц**и от моите, би могло да отстъпи място на възрастен човек - скочиха колко тежали раниците

Последна редакция: чт, 31 авг 2017, 12:36 от Cuckoo

# 224
  • Варна
Ами сигурно са били уморени напр. от фитнес или програмиране... Ми как ще цъкат на телефона, ако не седнат. За протокола - и аз цъкам, когато съм седнала, но мога и без
Аз като обяснявах, че "детенце" на 16, с по-големи ц**и от моите, би могло да отстъпи място на възрастен човек - скочиха колко тежали раниците

И циците.

Общи условия

Активация на акаунт